Tak sobie wykombinowałyśmy z kamaxyz ,że może by zorganizować w październiku w drugiej połowie spotkanie Żarłoczków w Częstochowie, spotkalibyśmy się pod pomnikiem Jana Pawła II i połączyli przyjemne z pożytecznym czyli przewędrowalibyśmy przez Jasną Górę ( kto by chciał mógłby zobaczyć odsłonięcie Cudownego Obrazu, można by zwiedzić Skarbiec), a potem udalibyśmy się do kafejki na nasze luzackie już spotkanie.Co wy na to? czy są chętni? , jeśli tak wpisujcie swoją gotowość.czekam na odzew, pozdrawiam inka21
Ach Ineczko to ty jesteś tą tajemną osóbką organiaującą to cud spotkanie. Kamaxyz trochę powiedziała ale bardzo malutko. Miło mi, że spotkanie będzie w Częstochowie i bardzo chętnie wpisuję się obiema rękami na listę. Może nareszcie co niektórych poznam. Pozdrawiam Agapis.
hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! , kochani a wy? może przeraża zwiedzanie Jasnej Góry? to przecież tylko propozycja,możemy z niej ewentualnie zrezygnowac, ja patrzylam na nią pod kątem tych osób mieszkających z dala od tego miejsca, dla ktorych przyjazd jest jedyna mozliwością skorzystania ze zwiedzenia , poddajcie temat pod dyskusję czekam , prosze - kto chętny na spotkanie oprócz naszej trójki?
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale nawalił mi internet i nie mogłam wcześniej. Jak ja mogę pomóc??? Namawiam wszystkich przyjedźcie do Częstochowy!!!!! Czekamy na Was wszystkich !!!!!
Bardzo ,bardzo mi p r z y k r o !!!To już bliżej mnie i moglabym dojechać!Po prostu wrócę od córci z Włoch pod k-c pażdziernika.Jeszcze raz zardroszczę tym co będą mogli się spotkać!!
szczegolnie naszych panów zachęcam do spotkania,bo jest tam taka jedna knajpka.....ze specjalnością zakladu własnie dla mężczyzn .....alenie zdradzamwięcej szczegółów...... niech się sami przekonają
Dawno mnie tu nie było i troszkę za bardzo spadła na dno propozycja spotkania w Częstochowie!!! Co z wami kochane żarłoki??? Nie chcecie do Częstochowy???
ponieważ ten post został zakurzony i zapomniany - wznawiam propozycję spotkania , brzmi następująco i jest do przedyskutowania : 1.spotkanie na Jasnej Górze , przed pomnikiem JPII ,z mozliwościa zwiedzania cudownego miejsca 2. spotkanie wyłącznie przed pomnikiem JPII i pójście do kawiarenki "babie lato"
UWAGA! do knajpy "babie lato" szczególnie zapraszamy naszych wużetowyh kolegów - serdecznie zapraszamy ,ponieważ w tej knajpie mężczyźni siedzą przy stoliczkach w kolorowych perukach !!! , oprócz tej atrakcji powiem wam,że dysponuje ona tzw. butkiem ubrań nowych wyłącznie damskich ( ponoć tanich) - nie mylić z lumpeksem. kochani koledzy nie dajcie się prosić!
ale czemu Ineczko-nawet jak będziecie tylko we trzy(a może i więcej)-to zawsze miło wspólnie wypić kawkę.... Z tego co słyszałam,,pokątnie;)))''-Ty tam będziesz napewno-więc ....
Inko, w Gorzowie, oczywiście to nie Częstochowa i nie J.Góra, była 5-ka Żarłoków. W Warszawie ...może więcej ale to już jest rok szkolny, obowiązki matek z dziećmi w wieku szkolnym... Janek
tak,ale hm.to ma się tak: spotykamy się na rekolekcjach w Brennej- inka, kama, chyba wróbelek i ja, no to właśnie się spotkamy ,ale chcialysmy powiększyć ten krąg i pojechac prosto z rekolekcji do Częstochowy na spotkanie z innymi,jesli nie ma chętnych ,to przeciez nie bedziemy jechały taki szmat drogi, zawsze to i męczącei kosztowne , no może innym razem spotkamy się , pozdrawiam
A ja tak się cieszyłam na to spotkanie. Dlaczego nie możecie przyjechać do Częstochowy. Ale mi smutno....... Mimo wszystko dzięki Ineczko za pomysł na spotkanie. Jeśli ktoś byłby chętny to niech da znak, może jednak się uda.
Niestety, od sierpnia mam pracę i nie mam możliwości na 4 dni wolnego. Bardzo szkoda, ale cóż....siła wyższa. Pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko dziękuję zazaproszenie. Agapis
Tak sobie wykombinowałyśmy z kamaxyz ,że może by zorganizować w październiku w drugiej połowie spotkanie Żarłoczków w Częstochowie, spotkalibyśmy się pod pomnikiem Jana Pawła II i połączyli przyjemne z pożytecznym czyli przewędrowalibyśmy przez Jasną Górę ( kto by chciał mógłby zobaczyć odsłonięcie Cudownego Obrazu, można by zwiedzić Skarbiec), a potem udalibyśmy się do kafejki na nasze luzackie już spotkanie.Co wy na to? czy są chętni? , jeśli tak wpisujcie swoją gotowość.czekam na odzew, pozdrawiam inka21
w Imieniu inki21 ponawiam prośbę proszę wpisujcie się, myślę ,że jak powrócicie z urlopów to ta lista będzie długa!!!bardzo długa
no i spotkamy się
Ach Ineczko to ty jesteś tą tajemną osóbką organiaującą to cud spotkanie. Kamaxyz trochę powiedziała ale bardzo malutko. Miło mi, że spotkanie będzie w Częstochowie i bardzo chętnie wpisuję się obiema rękami na listę. Może nareszcie co niektórych poznam. Pozdrawiam Agapis.
hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! , kochani a wy? może przeraża zwiedzanie Jasnej Góry? to przecież tylko propozycja,możemy z niej ewentualnie zrezygnowac, ja patrzylam na nią pod kątem tych osób mieszkających z dala od tego miejsca, dla ktorych przyjazd jest jedyna mozliwością skorzystania ze zwiedzenia , poddajcie temat pod dyskusję czekam , prosze - kto chętny na spotkanie oprócz naszej trójki?
no widzisz kochana Agapis wydało się kto...!
no i hop do góry nie pozwolimy,żeby wątek ...padł
Cóż to, wszystkich wymiotło czy nikogo nie interesuje planowane spotkanie?????
pewno urlopują
poczekajmy zobaczymy
i hop watek do góry
pozdrawiam serdecznie uffff jak gorąco
Agapis...kochana..proszę pomóż
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale nawalił mi internet i nie mogłam wcześniej.
Jak ja mogę pomóc??? Namawiam wszystkich przyjedźcie do Częstochowy!!!!!
Czekamy na Was wszystkich !!!!!
no i do góry--propozycja aktualna
czekamy na wpisy
Bardzo ,bardzo mi p r z y k r o !!!To już bliżej mnie i moglabym dojechać!Po prostu wrócę od córci z Włoch pod k-c pażdziernika.Jeszcze raz zardroszczę tym co będą mogli się spotkać!!
a może jednak!
kochani....a może dacie się namówić
Inko, Dziewczyny, zbyt odległy termin aby dziś dać odpowiedź. Spróbujmy wrócić do tematu na początku września...
Pozdrawiam.
Janek
Pomysł super - wpisuję się na listę obiema rękam i nogami :))))))))). Przy okazji - miło Cię inko znowu "widzieć". Serdecznie pozdrawiam.
Podnoszę wątek co by za bardzo nie zleciał. Może znajdzie się więcej chętnych???
Podnoszę!!! Hop do góry>>>>
szczegolnie naszych panów zachęcam do spotkania,bo jest tam taka jedna knajpka.....ze specjalnością zakladu własnie dla mężczyzn .....alenie zdradzamwięcej szczegółów...... niech się sami przekonają
Czemu te spotkania zawsze w tak odległych stronach? A może spotkajmy się np. w Lańcucie?
Co na to Żarłoki z południowego wschodu?
Poznań, Poznań
Bahus
popieram Poznań !!!!!!!
Nie nabijaj sobie punktów
...On pije tylko piwko
Janek
ja bardzo lubię piwko!!!! A Ty bezalkoholowy czego?
Trzymaj te kierownice, bo Ci auto skręcowuwuje!!!!
Cwajnista jesteś bo masz kierowcę...
Janek
Dawno mnie tu nie było i troszkę za bardzo spadła na dno propozycja spotkania w Częstochowie!!! Co z wami kochane żarłoki??? Nie chcecie do Częstochowy???
ponieważ ten post został zakurzony i zapomniany - wznawiam propozycję spotkania , brzmi następująco i jest do przedyskutowania :
1.spotkanie na Jasnej Górze , przed pomnikiem JPII ,z mozliwościa zwiedzania cudownego miejsca
2. spotkanie wyłącznie przed pomnikiem JPII i pójście do kawiarenki "babie lato"
UWAGA!
do knajpy "babie lato" szczególnie zapraszamy naszych wużetowyh kolegów - serdecznie zapraszamy ,ponieważ w tej knajpie mężczyźni siedzą przy stoliczkach w kolorowych perukach !!! , oprócz tej atrakcji powiem wam,że dysponuje ona tzw. butkiem ubrań nowych wyłącznie damskich ( ponoć tanich) - nie mylić z lumpeksem.
kochani koledzy nie dajcie się prosić!
dla mnie niestety za daleko:(
ponieważ zainteresowanie jest bardzo małe- wycofuję swoją propozycję ,tym samym post staje się nieaktualny. Pozdrawaim wszystkich Żarłocznych.
ale czemu Ineczko-nawet jak będziecie tylko we trzy(a może i więcej)-to zawsze miło wspólnie wypić kawkę....
Z tego co słyszałam,,pokątnie;)))''-Ty tam będziesz napewno-więc ....
Inka , nawet dwuosobowe spotkania są świetne ;))))))
Inko, w Gorzowie, oczywiście to nie Częstochowa i nie J.Góra, była 5-ka Żarłoków. W Warszawie ...może więcej ale to już jest rok szkolny, obowiązki matek z dziećmi w wieku szkolnym...
Janek
tak,ale hm.to ma się tak: spotykamy się na rekolekcjach w Brennej- inka, kama, chyba wróbelek i ja, no to właśnie się spotkamy ,ale chcialysmy powiększyć ten krąg i pojechac prosto z rekolekcji do Częstochowy na spotkanie z innymi,jesli nie ma chętnych ,to przeciez nie bedziemy jechały taki szmat drogi, zawsze to i męczącei kosztowne , no może innym razem spotkamy się , pozdrawiam
A ja tak się cieszyłam na to spotkanie
. Dlaczego nie możecie przyjechać do Częstochowy
. Ale mi smutno.......
Mimo wszystko dzięki Ineczko za pomysł na spotkanie. Jeśli ktoś byłby chętny to niech da znak, może jednak się uda.
a może pojedziesz z nami do Brennej?co?przemysl to będziemy tam cale 4dni:)) , wpadnij na gg to pogadamy
Niestety, od sierpnia mam pracę i nie mam możliwości na 4 dni wolnego. Bardzo szkoda, ale cóż....siła wyższa. Pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko dziękuję zazaproszenie. Agapis