Zapraszam do zwiedzania :oto zdjęcia zrobione w ogrodzie botanicznym mieszczącym się tuż przy kościele , nad nim pieczę sprawują siostry zakonne , siostry same też pieką ciasta ,pyszności -ktore po zwiedzaniu ,przy odpoczynku wśród drzew ,można sobie kupić za drobną opłatą wraz z kawusią i spałaszować ze smakiem, natomiast księża zajmują się produkcją miodu z własnej pasieki. Wstęp do ogrodu jest bezpłatny( lub datek co łaska), ogród czynny jest tylko w soboty i niedziele. wejście:
ato lilie w stawie: blisko pasieki:
własna": trzódka" na słodki poczęstunek :
mam nadzieję,że tymi fotkami zachęcę was mieszkających niedaleko do odwiedzenia tego pięknego i urokliwego miejsca, pozdrawiam inka21
Zapraszam do zwiedzania :oto zdjęcia zrobione w ogrodzie botanicznym mieszczącym się tuż przy kościele , nad nim pieczę sprawują siostry zakonne , siostry same też pieką ciasta ,pyszności -ktore po zwiedzaniu ,przy odpoczynku wśród drzew ,można sobie kupić za drobną opłatą wraz z kawusią i spałaszować ze smakiem, natomiast księża zajmują się produkcją miodu z własnej pasieki. Wstęp do ogrodu jest bezpłatny( lub datek co łaska), ogród czynny jest tylko w soboty i niedziele.
wejście:
ato lilie w stawie: blisko pasieki:
własna": trzódka" na słodki poczęstunek :
mam nadzieję,że tymi fotkami zachęcę was mieszkających niedaleko do odwiedzenia tego pięknego i urokliwego miejsca, pozdrawiam inka21
Zdjęcia baaaaaaaaaardzo mnie zachecily, napisz prosze gdzie sie znajduje ten ogrod, bo bardzo chentnie go odwiedze :)
ogród znajduje się w Bujakowie:)
Bardzo bardzo dziekuje :):)
A może coś bliżej na temat tego pięknego miejsca. Gdzie to Bujakowo się znajduje??? Chętnie bym się tam wybrała.
http://www.sw-mikolaj.katowice.opoka.org.pl/ zobaczcie tutaj
Dzięki wielkie.