Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Wyjechali na wakacje.....

• Autor: edziakalitowa Data: 2006-07-05 14:43:10

....WSZYSCY NASI PODOPIECZNI.!!!!!!Witam witam i o zdrówko pytam !??Dawno mnie nie bylo ,czy wam sie nudziło?

• Autor: Janek Data: 2006-07-05 17:46:49

"...gdy jesteśmy sami w domu to jesteśmy niiiiiieeeebezpieczni....", i dlatego siedzę całe dnie na działce. Dziś wyjątkowo w domu. Rodzinka nareszcie (po9-dniach), zjadła prawdziwy (?!) obiad. Jak mnie dziś kochały....chwaliły...ojojojoooooj......
    Janek

• Autor: Wróbelek Data: 2006-07-05 19:23:22

hahaha, a moi wyjeżdżają jutro, na dwa tygodnie. Ciekawe czy domek poznają po powrocie:):):) Odważni są.

• Autor: Janek Data: 2006-07-05 22:10:13

..."starych nie ma, chata wolna, oj będzie bal, to będzie bal..." ...i tylko żal..."...gdzie sie podziały, tamte prywatki niezapomniane..."
    Trudno, "...za daleko mieszkasz miła, za daleko mieszkasz..."...
    Janek

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-07-06 07:45:12

Wróbelek własnie ja miałam takie obawy, gdy wracałam po tygodniu do domu /trzech chłopów/ale: kwiatki podlane/chyba tylko jednorazowo przed moim przyjazdem:))/, kot żywy i niegłodny /odrobine jakby przekarmiony, też jednorazowo :))/, poodkurzane, posprzatane....hmmmmmmm zdecydowanie wietrze jakąs grubszą afere

• Autor: Wróbelek Data: 2006-07-06 18:02:34

Czyli jest nadzieja, że i my staniemy na wysokości zadania:) Mama to się o ten ogródek i kwiatki w nim martwi, ciągle mi przypomina o podlewaniu. My już nie jesteśmy mali ale oni pierwszy raz nas zostawiają. Mama tak to przeżywa żę tłumaczy nam wszystko,jak malytkim dzieciom po kilkanascie razy. Co gdize jest i wogule. Już jestem tak tym zmęczona żę wręcz z ulgą dychnę jak pojadą:)

• Autor: Janek Data: 2006-07-06 20:03:16

Aniulka, "każ" Mamie i Malućkiemu wypisać wszystko na kartce, ....każde z nich na osobnej. Odpuszczą, a jak zaczną "nadawać" to bez słowa podaj kartke i długopis. Skutkuje jak cholera......
    Janek

• Autor: Wróbelek Data: 2006-07-06 20:37:03

Jeszcze pół godzinki i zostajemy sami:) Ale znajac moją mamę to pewnie codziennie przynajniej jeden telefon do domu będzie, ach te komórki:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu