Decyzja zapadła.Spotykamy sie 15 lipca 2006r. koło pomnika Adama Mickiewicza ( czytaj ) Adasia na pieknie(?) odnowionym krakowskim Rynku ok. godz. 15. Proszę wszystkie osoby które zechcą przybyc na to spotkanie o potwierdzenie. Chętnie zobaczymy tez Wasze dzieciaczki!
Ja potwierdzam swoja obecność napewno dojade.Dzieciaki to zobacze jak beda chciały zabiore.Dziewczyny wpisujecie sie fajnie by było poznać większą grupke ludzi.
Jarku, myslę, że nie będziesz rodzynkiem ale gwiazdą spotkania.Aż zazdroszczę dziewczynom, że Cię poznają osobiście!! Tak wiem, mogę wsiąść do p[ociągu i to nawet nie byle jakiego!!
Ciesze się że zapadła decyzja o spotkaniu w Krakowie ale ja jestem na wakacjach poza Krakowem i to prawie 200km więc nie dam rady przyjechać na spotkanie a bardzo bym chciała.Zycze udanej zabawy i pozdrawiam Wszystkich.
Hej Żarłoczki z Krakowa! Ja niestety 15 nie mogę, bo będę wtedy na wyjeździe i nie mam możliwości przyjazdu. Mam nadzieję zobaczyś choć zdjęcia ze spotkania. Miłej zabawy!! Może jeszcze kiedyś się spotkamy.
A Bea na to czy może być w takim razie np.14 po południu?Bo podejrzewam, że 16 i 23 będziecie odsypiać .problem w tym, że specjalnie przyjedzie na to spotkanie człowiek z dość daleka.i nie wiem jak mu powiedzieć, że przesunełyśmy spotkanie.Ale dostosuję się do Was.
Bea, ja bron boże nie chciałam nic namieszać jeśli zaplanowane to niech się odbywa, przeciez zawsze można się spotkać ,nawet po wakacjach! wydaje mi się ,że te spotkania to i tak powinny byc częściej!! ludzie maja różne zajęcia i obowiązki i nie każdemu termin pasuje,wiec pozostaje mi tylko życzyc wam udanej zabawy i czekać na następne
Decyzja zapadła.Spotykamy sie 15 lipca 2006r. koło pomnika Adama Mickiewicza ( czytaj ) Adasia na pieknie(?) odnowionym krakowskim Rynku ok. godz. 15. Proszę wszystkie osoby które zechcą przybyc na to spotkanie o potwierdzenie. Chętnie zobaczymy tez Wasze dzieciaczki!
Ja potwierdzam swoja obecność napewno dojade.Dzieciaki to zobacze jak beda chciały zabiore.Dziewczyny wpisujecie sie fajnie by było poznać większą grupke ludzi.
aaaaaa ..... to tylko dziwczyny mogą się wpisywać ??
Facetów nie przewidujecie w swoim gronie na spotkaniu ??
U nas na spotkaniu w Międzyzdrojach będzie przynajmniej jeden :):):) !!
Pozdrawiam i zyczę Wam baaaardzo udanego i milusiego spotkania !!
Elek
Stremowany rolą "rodzynka"... muszę zapytać lajana jak to jest... ;o)
Jarku, myslę, że nie będziesz rodzynkiem ale gwiazdą spotkania.Aż zazdroszczę dziewczynom, że Cię poznają osobiście!! Tak wiem, mogę wsiąść do p[ociągu i to nawet nie byle jakiego!!
Jarek! Nie martw się , pań było za dużo, a jak to w gronie pań, nie mogły się dogadać kto lubi rodzynki. Spoko. Ale żal......
wszystkich zapraszamy, ale jakos tylko panie miały odwagę odezwać sie w tej sprawie
Ciesze się że zapadła decyzja o spotkaniu w Krakowie ale ja jestem na wakacjach poza Krakowem i to prawie 200km więc nie dam rady przyjechać na spotkanie a bardzo bym chciała.Zycze udanej zabawy i pozdrawiam Wszystkich.
Hej Żarłoczki z Krakowa! Ja niestety 15 nie mogę, bo będę wtedy na wyjeździe i nie mam możliwości przyjazdu. Mam nadzieję zobaczyś choć zdjęcia ze spotkania. Miłej zabawy!! Może jeszcze kiedyś się spotkamy.
Ja też niestety idę 15.07 na weselicho i nie mogę. Pamiętam jak spotkanie było w Gliwicach i też nie mogłam być.... Jakieś fatum czy co?
Ale Wam zazdroszcze! Ja bede w Krakowie dopiero pod koniec sierpnia. Czekam na zdjecia ze spotkania przynajmniej tak Was poznam! Pozdrawiam!!!
jak się okazało ja też nie dam rady 15, bea ,a może by tak przełożyć bo jak czytam to więcej osób by chciało ale nie mogą...
Ja się moge dostosować .Możemy zmienić byle nie 22 lipca bo mam wesele.Inne terminy pasuja nie wyjezdżam .Zobaczymy co na to Bea .
A Bea na to czy może być w takim razie np.14 po południu?Bo podejrzewam, że 16 i 23 będziecie odsypiać
.problem w tym, że specjalnie przyjedzie na to spotkanie człowiek z dość daleka.i nie wiem jak mu powiedzieć, że przesunełyśmy spotkanie.Ale dostosuję się do Was.
Kraków , spotkanie , człowiek z dość daleka ... Bea ? Namówiłaś Benedykta ???? Possdraffiam Zaruokuf s Polski????
Nie nie.Myslę, że przy nim czulibyśmy sie dość skrepowani
Szkoda, że tak daleko, może bym zmienił zdanie o krakowiakach.....
Oczywiście w grę wchodzi tylko zmienianie zdania na jeszcze lepsze :)))))
Krakowiacy i górale są OK ;))))
Bea, ja bron boże nie chciałam nic namieszać
jeśli zaplanowane to niech się odbywa, przeciez zawsze można się spotkać ,nawet po wakacjach! wydaje mi się ,że te spotkania to i tak powinny byc częściej!! ludzie maja różne zajęcia i obowiązki i nie każdemu termin pasuje,wiec pozostaje mi tylko życzyc wam udanej zabawy i czekać na następne
hop do góry