Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

miłych wakacji

• Autor: kinga_d Data: 2006-07-08 10:05:53

Życzę wszystkim miłych wakacji, może troszkę mniej gorących niż obecnie, udanego wypoczynku bądź lżejszej pracy.
    Ja na kilka tygodni "ulatniam" się na wieś, gdzię będę w pocie czoła pracować na polu by wyżywić województwo łódzkie :D
    Do zobaczenie , mam nadzieję że wrócę z paroma przepisami mojej ciotki, która wspaniale gotuje (ah, te jej ciasta )
    Pozdrawiam , Kinga ( nie wiem jak wytrzymam bez WŻ....)

• Autor: till Data: 2006-07-08 10:22:13

Kinga , od razu poczułam się lepiej , gdy dowiedziałam się , ze to Tobie będę zawdzięczać wyżywienie. Ciężar na Twych wątłych barkach wielki , ale wierzę , że podołasz i w długie , zimowe wieczory będę mogła mysleć o Tobie z wdziecznoscią , delektujac się tym wszystkim , co dla mnie zebrałaś :))))))
    Jak wrócisz , odmelduj się na WŻ .
    Ponadto proszę o pilne śledzenie poczynań kulinarnych Ciotki , skrzętne prowadzenie stosownych notatek .
    Co ja piszę ... to wszystko przez ten upał..
    Kinga , no smutno tu będzie bez Ciebie , wracaj szybko ;))))))))))))))

• Autor: kinga_d Data: 2006-07-08 10:24:04

nie wiem kiedy wracam... :D
    A co do pracy to  zapewne katorżnicze zbieranie ogórów, hektary buraków już opielone, ziemniaki też, niedługo pewnie słonecznik, ah...
    Specjalnie wzięłam sobie notesik na te wszystkie przepisy :D

• Autor: zabki Data: 2006-07-08 16:40:23

Praca na wsi w polu zawsze była ciężka ( cóż ja - miastowa -mogę o tym wiedzieć ?!), ale pomyśl o dobrych stronach ! Wrócisz opalona na brąz ! Jak znajomi będą pytać gdzieś się tak opaliła, powiesz, że na karaibach byłaś na ten przykład ! No i o ciocinych ciastach nie wspomnę.... Ale, że bez komputerka i WŻ będziesz musiała się obyć ?... STRASZNE !!! Pozdrawiam i życzę miłego pobytu ! Pozdrów ciocię !

Przejdź do pełnej wersji serwisu