Dziękuję wszystkim , którzy przybyli do Międzyzdrojów za fantastyczne spotkanie !! Szczególne podziękowania dla Sweetyi za zdopingowanie nas !!
Międzyzdroje 07.07.2006 r
Na forum Wielkiego Żarcia się poznaliśmy, dużo postów między soba powymienialiśmy , aż na spotkanie "na żywo " się zdecydowaliśmy , mimo,że reakcji jedno drugiego się obawialismy !!
Tak więc za sobą mamy już to spotkanie , niech żałuje ten, kto nie trafił na nie !! Na tym naszym spotkaniu panie przeważały, ale do głosu "naszą gwiazdę " dopuszczały!!
Była Sweetya , eNka, miauka i ja Elek był tez jarekb, jako nasz gwiazdor-ek!! Buzie nam się nie nie zamykały wcale, jarekb-wtórował nam bardzo wytrwale !!
Spotkać się z Wami było mi bardzo miło, kiedyś znów zobaczyć się - dobrze by było !! Może inni by do nas wtedy chętnie dołączyli, Ci, którzy chcieli być , a jednak nie byli !!
Nie ma ludzi niewinnych!!! Musieliście COŚ zrobić, że do dtego doszło ! Kto pił najwięcej ? Albo najdłużej ? A tak serio, to mnie też żal, że nie mogłam być z Wami ....... , może następnym razem się uda..... (A co piliście? Hi, hi)
Bardzo dobrze się Wam tam działo, a o Lajanku nie wspominało? Tylko o Janku, żeście myśleli? O innych toście zapoomnieli? Już wiem! Jak się spotykamy, to jednak o wszystkich gadamy. Niech z żalu wszyscy łkają, którzy się w realu nie spotykają.
Lajanie -Ty już wiesz jak przebiega spotkanie , Że każdy Wużetowicz swoją porcję dostanie ! Tu w dwóch słowach nie da się o każdym wspomnieć, no i TEN brak o Tobie - musiałeś mi wypomnieć ?
Dziękuję za pozdrowionka i wzajemnie pozdrawiam, a wszystkich Wużetowiczów do spotkań namawiam !! Bo faktycznie , to rzecz bardzo niesamowita, jak to NIE zanając się - jak ze znajomym się wita !!
Kamaxyz -- sama wiesz jakie to fajne uczucie- prawda ?? A jak się później z taką już poznaną osobą fajnie pisze !! Siuper sprawa - no nie ??!! Również pozdrawiam - Elek
Z charakterystycznym dla mnie opóźnieniem pragnę niniejszym również podziękować... Dziękuję w imieniu własnym i Agnieszki (Sweetya), która nadal rozkoszuje się wakacyjną swobodą ;o)... Pierwszy raz w życiu uczestniczyłem w takim spotkaniu i nie sądziłem, że będzie aż tak miło :o) Dziękuję wszystkim dziewczynom, że zdecydowały się przyjechać... a Agnieszce dodatkowo za konsekwencję w skrzykiwaniu żarłoków :o) Niestety jak widzieliście w Galerii nie udało mi się wymigać z fotografowania i w pewnym stopniu popsułem wrażenia estetyczne zdjęć za co z całego serca przepraszam... Raz jeszcze dziękuję i gorąco pozdrawiam :o)
Jak to fajnie , ze sie odezwałeś !! Ależ co za skromnośc - hahaha - jaka kokieteria - hahahaha !!!! Nie słuchajcie - wcale nie chciał uciekać - oczywiście przed zdjęciem - hahahahah!!
Jarku - a czytałeś post GORZOWSKI ?( a może w działkomanii tam gdzie o nalewkach Bahusa mowa !! ) - tam się o Ciebie też upominają , cobyś tam na spotkaniu się stawił !! :))))))))))
Dziękuję wszystkim , którzy przybyli do Międzyzdrojów za fantastyczne spotkanie !!
Szczególne podziękowania dla Sweetyi za zdopingowanie nas !!
Międzyzdroje 07.07.2006 r
Na forum Wielkiego Żarcia się poznaliśmy,
dużo postów między soba powymienialiśmy ,
aż na spotkanie "na żywo " się zdecydowaliśmy ,
mimo,że reakcji jedno drugiego się obawialismy !!
Tak więc za sobą mamy już to spotkanie ,
niech żałuje ten, kto nie trafił na nie !!
Na tym naszym spotkaniu panie przeważały,
ale do głosu "naszą gwiazdę " dopuszczały!!
Była Sweetya , eNka, miauka i ja Elek
był tez jarekb, jako nasz gwiazdor-ek!!
Buzie nam się nie nie zamykały wcale,
jarekb-wtórował nam bardzo wytrwale !!
Spotkać się z Wami było mi bardzo miło,
kiedyś znów zobaczyć się - dobrze by było !!
Może inni by do nas wtedy chętnie dołączyli,
Ci, którzy chcieli być , a jednak nie byli !!
Pozdrawiam - Elek
Janek
Obiecuję Ci ,że zorganizujey jeszcze spotkanie i na to będziesz miał bliżej !!
A ta ostatnia zwrotka to właśnie o Tobie !!
O Tobie też wspominaliśmy będąc w Międzyzdrojach !!
A mnie od wczoraj dręczy pytanie - co takiego wykręciliście w tych Międzyzdrojach, ze aż Premier musiał sie podać do dymisji ? ;)))))))))))))))
My - proszę Wysokiego Sądu - NIE jesteśmy WINNI !! :)))))))))))
Wiem , ze nie winni a piwni ;)))))))
PIWNI jesteśmy ,że NIE jesteśmy WINNI !! :)))))))))))
Chciałaś napisać : pewni jesteśmy ??? Drugiego dnia jeszcze piwni ... no, no, no.... :))))))))
Drugiego dnia jeszcze piwni ... no, no, no.... :))))))))
Przedłużamy , przedłuzamy , przedłużamy coby nie zapomnieć !! :):):)
............ nie , nie : takiego spotkania się nie da zapomnieć !! :):):)
............ i to jeszcze z takimi konsekwencjami - :):):)
Nie ma ludzi niewinnych!!! Musieliście COŚ zrobić, że do dtego doszło ! Kto pił najwięcej ? Albo najdłużej ?
, może następnym razem się uda..... (A co piliście? Hi, hi)
A tak serio, to mnie też żal, że nie mogłam być z Wami .......
Piliśmy n a p i w n o - niewinne piwooo !! :)
A faktycznie COŚ zrobiliśmy : spotkaliśmy się !! :):):)
Nam tez żal , ze nie mogłaś zabuniu !! :(
Zapraszamy następnym razem :):):) !!
Ojjj jak mi szkoda że mnie też tam nie było!! (mam tam swatową wynajmuję kwatery!!)
oj Till faktycznie jakoś połaczyłam tych faktów ze sobą ale może ...mieliśmy wpływ na pana M.
Eleczku, ukłony w Twoją stronę, lepiej nie można było tego ująć;)
Bardzo dobrze się Wam tam działo,
a o Lajanku nie wspominało?
Tylko o Janku, żeście myśleli?
O innych toście zapoomnieli?
Już wiem! Jak się spotykamy,
to jednak o wszystkich gadamy.
Niech z żalu wszyscy łkają,
którzy się w realu nie spotykają.
Lajanie -Ty już wiesz jak przebiega spotkanie ,
Że każdy Wużetowicz swoją porcję dostanie !
Tu w dwóch słowach nie da się o każdym wspomnieć,
no i TEN brak o Tobie - musiałeś mi wypomnieć ?
Dziękuję za pozdrowionka i wzajemnie pozdrawiam,
a wszystkich Wużetowiczów do spotkań namawiam !!
Bo faktycznie , to rzecz bardzo niesamowita,
jak to NIE zanając się - jak ze znajomym się wita !!
że się z Wami nie spotkałam.
tajgerku - tak mi szkoda ,że nie mogłaś być z nami !!
Rozumiem , że ten potok łez to po to, aby przypłynąć chociażby kajakiem nad morze ??
A po drodze dołączyć do Odry i jej odnogą Iną do Stargardu dopłynąć ?
Już nie bucz mała , nie bucz !! Jeszcze zrobimy sobie zlot ( nie czarownic ) :))))))))))
Może być czarownic!!! -bo niedaleko mnie jest miejscowość Łysa Góra---będę mieć blisko...
no i jest fajnie tak trzymać Elek fajnie że się spotlaliście
gratuliję pozdrawiam wszystkich
Kamaxyz -- sama wiesz jakie to fajne uczucie- prawda ??
A jak się później z taką już poznaną osobą fajnie pisze !!
Siuper sprawa - no nie ??!!
Również pozdrawiam - Elek
Z charakterystycznym dla mnie opóźnieniem pragnę niniejszym również podziękować... Dziękuję w imieniu własnym i Agnieszki (Sweetya), która nadal rozkoszuje się wakacyjną swobodą ;o)... Pierwszy raz w życiu uczestniczyłem w takim spotkaniu i nie sądziłem, że będzie aż tak miło :o) Dziękuję wszystkim dziewczynom, że zdecydowały się przyjechać... a Agnieszce dodatkowo za konsekwencję w skrzykiwaniu żarłoków :o) Niestety jak widzieliście w Galerii nie udało mi się wymigać z fotografowania i w pewnym stopniu popsułem wrażenia estetyczne zdjęć za co z całego serca przepraszam... Raz jeszcze dziękuję i gorąco pozdrawiam :o)
Jak to fajnie , ze sie odezwałeś !!
Ależ co za skromnośc - hahaha - jaka kokieteria - hahahaha !!!!
Nie słuchajcie - wcale nie chciał uciekać - oczywiście przed zdjęciem - hahahahah!!
Jarku - a czytałeś post GORZOWSKI ?( a może w działkomanii tam gdzie o nalewkach Bahusa mowa !! )
- tam się o Ciebie też upominają , cobyś tam na spotkaniu się stawił !! :))))))))))
Pozdrawiam również - Elek