Sasza. Przygotuj tak. Łyżka masła na patelnię- podgrzać, 2 pokrojone cebule na to podgrzane masło, jak się lekko zrumienią - wędzone udka - 3 min. Zalewasz śmietaną (1/2 małego pojemniczka), solisz, pieprzysz i podajesz z kartoflami albo z makaronem. Do tego małosolne ogóry lub pomidorki z cebulą (surową). I już. Wszyscy Ci klaszczą
Użytkownik Uretan napisał w wiadomości: > Sasza. Przygotuj tak. Łyżka masła na patelnię- podgrzać, 2 pokrojone cebule na > to podgrzane masło, jak się lekko zrumienią - wędzone udka - 3 min. Zalewasz > śmietaną (1/2 małego pojemniczka), solisz, pieprzysz i podajesz z kartoflami > albo z makaronem. Do tego małosolne ogóry lub pomidorki z cebulą > (surową). I już. Wszyscy Ci klaszczą I tak zrobię, ale dopiero jutro wieczorem, bo goraco!!! Dzięki
Mam udka wędzonego kurczaka. Jakie danie obiadowe mogę zrobić? Przepisy na sałatki mam. Serdecznie pozdrawiam! Sasza
Raczej o tej godzinie proponuję zostawić na przekaske pod piwko w czasie meczu.
Ślę również Panu serdeczne pozdrowienia.
Janek
Sasza. Przygotuj tak. Łyżka masła na patelnię- podgrzać, 2 pokrojone cebule na to podgrzane masło, jak się lekko zrumienią - wędzone udka - 3 min. Zalewasz śmietaną (1/2 małego pojemniczka), solisz, pieprzysz i podajesz z kartoflami albo z makaronem. Do tego małosolne ogóry lub pomidorki z cebulą (surową). I już. Wszyscy Ci klaszczą
Użytkownik Uretan napisał w wiadomości:
> Sasza. Przygotuj tak. Łyżka masła na patelnię- podgrzać, 2 pokrojone cebule na
> to podgrzane masło, jak się lekko zrumienią - wędzone udka - 3 min. Zalewasz
> śmietaną (1/2 małego pojemniczka), solisz, pieprzysz i podajesz z kartoflami
> albo z makaronem. Do tego małosolne ogóry lub pomidorki z cebulą
> (surową). I już. Wszyscy Ci klaszczą
I tak zrobię, ale dopiero jutro wieczorem, bo goraco!!! Dzięki