Hmmmm..... było fantastycznie Kochani!! Jednym słowem, niech żałują Ci, którzy nie mogli lub znaleźli wymówkę, żeby nie przybyć. Pomimo, iż tylko 5 osób zdecydowało się, naprawdę było warto. To zabawne, zobaczyć kogoś pierwszy raz i mieć wrażenie, że znamy się wieki, a tak było w tym przypadku. Jak zawsze ukłon i gorące uściski w stronę Sweetya, która była pomysłodawczynią. Eleczkowi buziaki, że tak skutecznie wszystkich mobilizowała i zachęcała, nie pozwalając wątkowi zniknąć z pierwszej strony. Miauce całusy, że się nie poddała i przybyła razem z mamą. Jarkowib.... hmmmm......piękny uśmiech i śliczne dzięki za transport oraz heroizm w przedzieraniu się przez rozkopane i zaludnione Międzyzdroje:) Oby więcej takich imprezek!! Pozdrawiam wszystkich, jeszcze raz dziękując za spotkanie....eNka:) A teraz przejdźmy do rzeczy;)hihi
eNko kochana, dziękuję za piękny opis i dołączam do niego. Zdjęcia ode mnie też będą ale za chwilkę. Za momencik :) Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych
...... a i ................chwilka , iiiiiii ............ momencik , a iiiiiiiiii ...............................dni parę............kiedyyyyyy ???????
Zapomniałam zgadnąć kto jest kto, na ostatnim zdjęciu moje typy to: od lewej 1. eNka 2. Miauka 3. bez wątpliwości Jarekb 4. Sweetya 5. mała w-żetka:) 6. Mama Miauki
nie takie proste to bo miauka nie ma córki (Janek nie pamiętasz o moim życzeniu). Chyba Ci się miauka ze sweetyą pomyliła :) Ten maluszek to córcia sweety.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.Szczególnie pozdrawiam już mi znane osoby z realu tj.Elek,Sweetya i Miaukę. Miło mi również poznać eNKA i Ciebie Jarku. No i oczywiście najmłodszą WŻ-tkę. Oj Jarek oczekuj opisu od Bahusa, też masz pusty kufel. WŻ, spotkajmy się i poznajmy, to takie miłe.
Dziękuję raz jeszcze za pozdrówka :):):) Masz rację Lajanku - to takie miłe !! Może się wetnę z odpowiedzią - ale ktoś musiał być bezprocentowy no i padło na Jarkab i małą Wużetkę !! :):):)
ojojoj ale wam zazdroszczę spotkania no i oczywiście cieszę się ,ze do niego doszlo, ponawiam prośbę o spotkanie w październiku ,Żarłoki Wielkiej Stronki- spotkajmy się!
Zgadza się Eleczko! Jeszcze ze 3 miesiące, bo później przeprowadzam się do swojego domku w Milanówku. Ale to też niedaleko od Piastowa. Czy masz rodzinkę w Piastowie?
Tak - mam tam rodzinkę i jak jestem na wypwdzie w tamte strony , to zawsze i w Piastowie tez ! A w Milanówku mam znajomego :):):) , ale nigdy tam nie byłam!! Pozdrawiam cieplutko !!
To będziesz miała okazję wpaść i do znajomego i do mnie oczywiście!! Bardzo serdecznie zapraszam !! Ale świat jest mały... W Piastowie mieszkam niedaleko kortów tenisowych, liceum (może wiesz gdzie to jest?) Jak będziesz się wybierać w te strony - to daj znać! Może się umówimy na jakąś kawę!
Hmmmm..... było fantastycznie Kochani!! Jednym słowem, niech żałują Ci, którzy nie mogli lub znaleźli wymówkę, żeby nie przybyć. Pomimo, iż tylko 5 osób zdecydowało się, naprawdę było warto. To zabawne, zobaczyć kogoś pierwszy raz i mieć wrażenie, że znamy się wieki, a tak było w tym przypadku. Jak zawsze ukłon i gorące uściski w stronę Sweetya, która była pomysłodawczynią. Eleczkowi buziaki, że tak skutecznie wszystkich mobilizowała i zachęcała, nie pozwalając wątkowi zniknąć z pierwszej strony. Miauce całusy, że się nie poddała i przybyła razem z mamą. Jarkowib.... hmmmm......piękny uśmiech i śliczne dzięki za transport oraz heroizm w przedzieraniu się przez rozkopane i zaludnione Międzyzdroje:)
Oby więcej takich imprezek!! Pozdrawiam wszystkich, jeszcze raz dziękując za spotkanie....eNka:) A teraz przejdźmy do rzeczy;)hihi
eNko kochana, dziękuję za piękny opis i dołączam do niego. Zdjęcia ode mnie też będą ale za chwilkę. Za momencik :)
Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych
.............ale za chwilkę.
...............Za momencik :)
??????
Buźka :)
...i tylko mi żal ...tych pogwarek o niczym, i śmiechu Przyjaciół, co w uszach brzmi i ...zostaje na zawsze.........
Pozdrawiam Wszystkich
Janek
No i co Miaueczko.... doczekamy się na pozostałe zdjęcia?? Pozdrawiam:)
...... a i ................chwilka ,
iiiiiii ............ momencik ,
a iiiiiiiiii ...............................dni parę............kiedyyyyyy ???????
już
Gratuluję udanego spotkania, miło Was widzieć dziewczyny i chłopaki
Zapomniałam zgadnąć kto jest kto, na ostatnim zdjęciu moje typy to:
od lewej
1. eNka
2. Miauka
3. bez wątpliwości Jarekb
4. Sweetya
5. mała w-żetka:)
6. Mama Miauki
Jak coś pokręciłam- poprawcie,
Poczekamy na inne typy !!
Nie będziemy narazie nic korygować !! :):):)
No to już widzę, że nie zgadłam, Elek w okularach, tak? A mała w-żetka, to kto? Pewnie jutro się dowiem, pozdrawiam wszysztkich:)
Dorka - mała W-żetka to mała Sweetya !!
Dorka - tu też bingo !! :):):)
"Trza" już przyznać , ze bingo !! :):):)
gratuluje udanego spotkania!!pozdrawiam!
Jak wyżej ...mała W.Ż ...córka Miauki (proste bo koło Babci Elk'i siedzi)
Janek
nie takie proste to bo miauka nie ma córki (Janek nie pamiętasz o moim życzeniu). Chyba Ci się miauka ze sweetyą pomyliła :) Ten maluszek to córcia sweety.
Miauka :))))))
Wszystko ma swój czas . Przyjmij słowa Janka za dobrą wróżbę .
tak, dziękuję Till, masz rację.
A Janek chyba nie wie kto jest kto na zdjęciu :) ;) ale napeno dobrze wróży...Janku wróż jeszcze....
Sorki, fakt ...ale wybacz "staremu sklerotykowi", zapatrzył się na dziewczyny i amnezja go dopadła...
Wybaczysz?
Janek
Janku wybaczę :)
ale kiedy...
...już...
Jak miło przynajmniej ze zdjęć Was poznać i zobaczyć jak kto wygląda!!
Tylko pozazdrościć takiego spotkania.
Pozdrawiam serdecznie całą szóstkę !!
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.Szczególnie pozdrawiam już mi znane osoby z realu tj.Elek,Sweetya i Miaukę. Miło mi również poznać eNKA i Ciebie Jarku. No i oczywiście najmłodszą WŻ-tkę. Oj Jarek oczekuj opisu od Bahusa, też masz pusty kufel. WŻ, spotkajmy się i poznajmy, to takie miłe.
Lajanie czekaliśmy na Ciebie
a dlaczego nikt nie widzi mnemsa? ten okrąglak to też żarłok :) :)
Mnems musi się bezwzględnie zalogować , jeśli nie chce pozostać anonimowy ;)))))
Dziękuję raz jeszcze za pozdrówka :):):)
Masz rację Lajanku - to takie miłe !!
Może się wetnę z odpowiedzią - ale ktoś musiał być bezprocentowy no i padło na Jarkab i małą Wużetkę !! :):):)
Mi również miło Ciebie poznać !! - zerknęłam sobie na Twoje zdjęcie :):):)
Czy to Piastów k/ W-wy?
Pozdrawiam - Elek
ojojoj ale wam zazdroszczę spotkania no i oczywiście cieszę się ,ze do niego doszlo, ponawiam prośbę o spotkanie w październiku ,Żarłoki Wielkiej Stronki- spotkajmy się!
Zgadza się Eleczko! Jeszcze ze 3 miesiące, bo później przeprowadzam się do swojego domku w Milanówku. Ale to też niedaleko od Piastowa.
Czy masz rodzinkę w Piastowie?
Tak - mam tam rodzinkę i jak jestem na wypwdzie w tamte strony , to zawsze i w Piastowie tez !
A w Milanówku mam znajomego :):):) , ale nigdy tam nie byłam!!
Pozdrawiam cieplutko !!
To będziesz miała okazję wpaść i do znajomego i do mnie oczywiście!!
Bardzo serdecznie zapraszam !! Ale świat jest mały...
W Piastowie mieszkam niedaleko kortów tenisowych, liceum (może wiesz gdzie to jest?)
Jak będziesz się wybierać w te strony - to daj znać! Może się umówimy na jakąś kawę!
To będziesz miała okazję wpaść i do znajomego i do mnie oczywiście!!-------he he he - kto wie ??
Dzieki !!
Ja w Piastowie na Wojska Poskiego jeżdzę .
Pozdrawiam milusio !! Elek
No coraz bliżej - na Wojska Polskiego to moi teściowie mieszkają. Może kiedyś wpadłyśmy na siebie
Hej, hej!!! Miłego dnia
ano może , może !! :))))
Wzajemniasto - milusiego dzionka !!