Miauka dzisiaj mi niespodziankę zrobiła i zdjęcia z imienin moich na forum wkleiła !!
Dzięki miauka !! - buźka !!
Już spieszę opisać potrawy wg przepisów z WŻ
i tak : zdj 1 -pasztet z pieczarek wg Jamaiki zdj2 -sałatka królewska wg Irenysikory zdj3 -śledzie a,la Milanówek wg Marinika zdj4 - utopeniec wg Ekkore zdj5 - kurczak w majonezie wg Annyraz zdj6 - bukiet od miauki ( własnoręcznie przez Nią zrobiony ) !! zdj7 - życzenia od Lajana zdj8 i 9 i 10 - już na luzieeeeeee !! dotarły na zdj 11 - mielone z serem wg Jamaiki
To na tyle ze spóźnionej ździebko relacji z imprezki !!
OOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, to są wspomnienia........ było bosko.....a jaka miła rodzina.....Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę wszystkiego NAJ....
Lajanku - dla mnie to też wspaniałe wspomnienie !! Właściwei teraz to cieszę się ,że wcześniej nie wstawiła miauka tych zdjęć !! Teraz tak fajnie odgrzebać te wspominki .... A i jeszcze raz dzięki Ci za przybycie i uswietnienie imprezki !! Dzięki ...........
W Stargardzie mam rodzinę ze strony mamy, ale ich nie znam niestety ( czytaj : nie pamiętam ). Po śmierci mamy kontakt był żaden :( Ale żeby to było blisko Poznania ? Coś mi się nie chce wierzyć Tobie ! To jest 230 km ode mnie ! Ale do Gorzowa masz bliżej!!!!
Ha, ha !!!! Ale dowcip !!!! To mój ślubny ze swojego komputera zalodował się na mnie i mi odpowiedział mi, że on też ma klienta w Stargardzie ! Podglądywacz kurcze!!!! Muszę zmienić hasło!!!!
racja !!!! Ale zawsze jakoś uda mi się mu wmówić, że to jego wina !!!!
I choć ewidentna wina jest zabola mąż musi naprawiać - taka jego rola Bo Miśko swą zabki kocha bardzo szczerze niech Misio naprawia - ja sobie poleżę
Zrobię sobie kawkę, wezmę książkę w rękę mężowi zostawię tę z kompem udrękę Telewizję włączę, posłucham muzyki no i mu oszczędzę mej "słotkiej" krytyki
till - takiej właśnie z Twojej strony odpowiedzi się właściwie spodziewałam !! Już ja Cię ździebko poznałam - hahahaha !! Jednocześnie rozumiem ,że po styczniowej - ta czerwcowa, to będzie druga Twoja wizyta w moich stronach i skromnych progach !!!!!!
Się pożyje, się zobaczy ;)))))))))))))) Po wydarzeniach z Premierem dla dobra kraju chwilowo mam dość ostrożne podejście do spotkań ;))))))) Poza tym ponieważ poznałaś mnie ździebełko , to poczekajmy , aż poznasz mnie lepiej... mozesz wtedy zmienić zdanie w kwestii wizyty :))))))
kamusiu - masz rację ,ze od przypytku głowa nie boli , a i jeszcze TAK miłego , to już napewno ewentualnie przestanie ---boleć !! :)))))) A musiałam napisać , że życzonka już wcześniej były - cobyś sobie główki nie rozwaliła , bo byś miała wtedy "kuku" i byś miała wymówkę albo wykrętkę z przyjazdu do Gorzowa - hahahahahahahaha - a tak FIGUSIA :):):) Nie ma wykrętki :))))))))))
Miałka musisz jeszcze trochę potrenować z gotowaniem ! Jesteś stanowczo za chuda jak na członka WŻ!!! Jedz dużo pyrów ( ja z Poznańskiego ) !!! A z Lajanem może spotkamy się niedługo w Gorzowie !!!
A Wam to wszystkim dobrze.Tak byście się spotykali beze mnie.. A miałka---to rzeczywiście chudzina!!!!-a na dodatek...................................................mogła by to przed zdięciem jakoś zamaskować!
miło mi, że wyglądam na zdjęciach jak chudzina bo rzeczywistość jest taka, że letnie ciuchy z zeszłaego roku piszczą ze śmiechu na widok mój i figur jakie przybieram by coś wcisnąć. Ja jednak czuje się dobrze, ciuchy niech śmieją a ja i tak zupki kapuścianej jeść nie będę.
A ona to tylko tak czaruje!!! Zapomniała zamaskować,żeby nam zazdrość nie było,to teraz to musi jakoś odkręcić... zapóźno!!!-już mam doła!- kurcze i to z samego rana!
Po pierwsze - w zeszłym roku nosiłaś w takim razie rozmiar 32 ( i to w porywach) Po drugie - ty wiesz jak my - kobiety "odrobinkę puszyste" - super się czujemy?! Po trzecie - zupka kapuściana ma za dużo kalorii i tłuszczu!!!! Nie wolno!!!! Polecam moją dietę : codziennie duuuużo MAJONEZU !!! Do wszystkiego!!! A na to zasmażka...........
żabulo lub ząbku bardzo chcesz abym wymiary Ci podała moje. Fakt jest taki, że cieszę się że nie mieszcze się w jedną część swojego ubioru, która od lat rozmiaru nie zmieniała a teraz to nawet Pewna literka to za mało.
Majonez jest pyszny a i zasmażka też i polewka, i kluski, i pyzy, i kalafiorek z dużo ilością masełka mnaaaaaaaaaam mrniam mrrrrrniam
hi,hi ! Przyjedź do Gorzowa, to więcej się dowiesz! Ale specjalnie dla Ciebie - to jeszcze jedno moje kochanie To jest Lazy, który nie jest lazy a wprost przeciwnie! (lazy - leniwy) To jest moje kochanie, a ja jestem jego. Jest trenowany do obrony - przede wszystkim mnie i mieszka w domu z nami. A piechol, którego widziałaś na zdjęciu to Mafkees, mieszka "na dworze", jest wspaniałym i bardzo mądrym Owczarkiem Kaukazkim : jeszcze do niedawno miał towarzyszkę też kaukazkę - Fluvel : też kochaniutka, ale biedulka miała raka i trzeba było ją uśpić. Poza tym miałam jeszcze małpkę, kakadu (piła kawę z moim mężem z jednej filiżanki) i żako, która mówiła i, którą nauczyliśmy gwizdać "Most na rzece Kwai". Dosyć szpiegowania na dziś ! Dawaj coś o sobie!
to taka wredna roślinka co wabi latające zwierztka i one sie nabierają, że ona taka miła i siadają na niej. A ona wtedy ciach i zamyka pułapkę i przetrzymuje stworzenie aż wyssie wszystkie soki. Postanowiłam napuszczać ją na niedobre potwory, naprzykład na tygrysy grożące pazurami :):):) :D
Ty chyba już wszystkie koty w parafii obcykałaś ....zrób w końcu fotkę sobie ...chyba jest w Twoim aparatku samowyzwalacz, jeśli Ślubny nie chce Cię "fotografnąć". Janek
taaaa.... takich Janeczków na raz łykamy bez popitki! 28-go plaster przywiozę i ta papa zakleję ! I tak będziesz wyglądał jak będziesz chciał coś powiedzieć!!!
No właśnie - tajgerku - ja nie wiem co ONI planują robić na tym spotkaniu w Gorzowie ........ i tak naprawdę to nie wiem co ja b,ędę tam robić .............
...bez Miauki będziesz ...oj, bęęęęęęęędzie się działo,.. Ty nie wiesz(???) . Znasz bajkę o zachodzie słońca? >> "... picu, picu mój księżycu. Jak ja (!!) będę wyglądać po Waszym ...odjeździe ...oto jest pytanie...!!! SAM jak palec ... Zamówię mszę i "... niech sie dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba ..."
...no taaak .......... oj będzie się działo ..... oj będzie !! ....a ja się cięzko zastanawiam jak ja do Was dojadę , bo połączenie baaaardzo denne !!:(
........ oj zapowiada się ,że .........bedzie się działo , będzie !! :)))))
...a rozumiem !! :))))) ...........eeeee nnnnnieeeee rozumiem !! :( ......a to ten drugi .........to jest TEN .........trzeci ...............????? tak ?? ha ha ha ha ha Teraz tak jakbym ......... eeee dalej nie rozumiem :( hi hi hi hi
Ja z dziadkiem Twoim na rybki chadzałam !!! A było to w roku "zypcyś" ( fonetycznie piszę- niemieckiego nie kumam za bardzo) w Mongolii !!! Fajne czasy były !!! Dziadek nie wspominał o mnie??? Może się babci bał!!!!
Z anatomii nie miałem 5-ki ale wiem, że toto inaczej się nazywa ale na pewno nie "tuba", Zabolu ...chyba, że u rechociaków to się tak zwie...może, nie wiem.
Zabki - moja kochana , ja wcale nie mam zamiaru się migać -- oj nie , nie !! Ha ha ha - słowo się rzekło !! Ja Ciebie i Janka muszę poznać osobiście !! A poza tym - hi hi hi .......... nie licz na to ,że zostawię Was ................
aż jeść mi się zachciało
:)
Jeszcze raz wszsytkiego najlepszego !! Sto lat.....
jeszcz jeden smakołyk
......no nie ???
Ty na diecie ........ a miauka Ci świeci przed oczyma takimi obrazkami ..............
Ale mam zaległości!!! Elek ty cały czas tu byłaś,a ja nie wiedziałam!!!
Tylko dlaczego trafiłam tu teraz,gdy jestem na diecie!!!
Miauka dzisiaj mi niespodziankę zrobiła
i zdjęcia z imienin moich na forum wkleiła !!
Dzięki miauka !! - buźka !!
Już spieszę opisać potrawy wg przepisów z WŻ
i tak : zdj 1 -pasztet z pieczarek wg Jamaiki
zdj2 -sałatka królewska wg Irenysikory
zdj3 -śledzie a,la Milanówek wg Marinika
zdj4 - utopeniec wg Ekkore
zdj5 - kurczak w majonezie wg Annyraz
zdj6 - bukiet od miauki ( własnoręcznie przez Nią zrobiony ) !!
zdj7 - życzenia od Lajana
zdj8 i 9 i 10 - już na luzieeeeeee !!
dotarły na zdj 11 - mielone z serem wg Jamaiki
To na tyle ze spóźnionej ździebko relacji z imprezki !!
Po takiej relacji mozesz byc pewna , ze za rok zjedzie nie tylko Lajan ;)))))))
OOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, to są wspomnienia........ było bosko.....a jaka miła rodzina.....Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę wszystkiego NAJ....
Lajanku - dla mnie to też wspaniałe wspomnienie !!
Właściwei teraz to cieszę się ,że wcześniej nie wstawiła miauka tych zdjęć !!
Teraz tak fajnie odgrzebać te wspominki ....
A i jeszcze raz dzięki Ci za przybycie i uswietnienie imprezki !!
Dzięki ...........
Tak, tak! Poprosimy adres tej "jadalni" !!!!!!
Zabuniu - Ty też masz niedaleko ..... więc będę Cię trzymała za słowo - :):):)
W Stargardzie mam rodzinę ze strony mamy, ale ich nie znam niestety ( czytaj : nie pamiętam ). Po śmierci mamy kontakt był żaden :(
Ale żeby to było blisko Poznania ? Coś mi się nie chce wierzyć Tobie ! To jest 230 km ode mnie ! Ale do Gorzowa masz bliżej!!!!
I also have clients in Stargard Zabki
Regards Misiu
....a bardziej po "polskiemu" to się nie da ??
.....domyślę się nie tak jak trzeba ............ i co wtedy ???
Ha, ha !!!! Ale dowcip !!!! To mój ślubny ze swojego komputera zalodował się na mnie i mi odpowiedział mi, że on też ma klienta w Stargardzie ! Podglądywacz kurcze!!!!
Muszę zmienić hasło!!!!
Zabki --- z tego wynika ,
że w mężu masz pomocnika !!
Pozdrawiam - Elek
pomocny jest w domu
a także i w pracy
umie naprawić wszystko
co inny spartaczy !
A na dodatek cholera Go bierze
gdy musi poprawiać,
jak Zabol spieprzy coś w komputerze...
racja !!!! Ale zawsze jakoś uda mi się mu wmówić, że to jego wina !!!!
I choć ewidentna wina jest zabola
mąż musi naprawiać - taka jego rola
Bo Miśko swą zabki kocha bardzo szczerze
niech Misio naprawia - ja sobie poleżę
Zrobię sobie kawkę, wezmę książkę w rękę
mężowi zostawię tę z kompem udrękę
Telewizję włączę, posłucham muzyki
no i mu oszczędzę mej "słotkiej" krytyki
...to już szczyt ...krytyki...
till - takiej właśnie z Twojej strony odpowiedzi się właściwie spodziewałam !!
Już ja Cię ździebko poznałam - hahahaha !!
Jednocześnie rozumiem ,że po styczniowej - ta czerwcowa, to będzie druga Twoja wizyta w moich stronach i skromnych progach !!!!!!
Się pożyje, się zobaczy ;))))))))))))))
Po wydarzeniach z Premierem dla dobra kraju chwilowo mam dość ostrożne podejście do spotkań ;)))))))
Poza tym ponieważ poznałaś mnie ździebełko , to poczekajmy , aż poznasz mnie lepiej... mozesz wtedy zmienić zdanie w kwestii wizyty :))))))
Taaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiii z Cieeeeeeeeebieeeeeeeee ANANAS ?????:)))))))))))))))
Będę Cię obserwowąć - ha ha ha ha - baaaaacznieeeeeee hi hi hi hi
Tylko teczki na mnie nie zakładaj ....
a masz siostrę bliźniaczkę ??
......bo jak......... jednak - to ......wtedy dwie !! Tak na wszelki wypadek ..... he he he
Jak wiadomo till jest jedna....
....jak wiadomo różnie to bywa !!
Teraz już wiem - że jedna , ale tak jakby dwie- ha ha ha ha :))))))))))
Kiedyś była taka jedna, podobna: ...Tili
Kochana Elu jak mogłam zapomnieć o imieninach
nie wybaczę sobie
ale od spóźnialskiej kamy przyjmij najserdeczniejsze życzenia
100-Lat i jeszcze więcej
i czego sobie tylko życzysz
kamaxyz - nie tłucz się już aż tak bardzo !!
Życzonka do mnie od Ciebie już wcześniej dotarły !!
Dzięki !!
skleroza jak się patrzy, ale co tam....od przybydku głowa nie boli kochana Elu prawda?? jeszcze raz buziaczki
kamusiu - masz rację ,ze od przypytku głowa nie boli , a i jeszcze TAK miłego , to już napewno ewentualnie przestanie ---boleć !! :))))))
A musiałam napisać , że życzonka już wcześniej były - cobyś sobie główki nie rozwaliła , bo byś miała wtedy "kuku" i byś miała wymówkę albo wykrętkę z przyjazdu do Gorzowa - hahahahahahahaha - a tak FIGUSIA :):):) Nie ma wykrętki :))))))))))
Miałka musisz jeszcze trochę potrenować z gotowaniem ! Jesteś stanowczo za chuda jak na członka WŻ!!! Jedz dużo pyrów ( ja z Poznańskiego ) !!!
A z Lajanem może spotkamy się niedługo w Gorzowie !!!
A Wam to wszystkim dobrze.Tak byście się spotykali beze mnie..
A miałka---to rzeczywiście chudzina!!!!-a na dodatek...................................................mogła by to przed zdięciem jakoś zamaskować!
miło mi, że wyglądam na zdjęciach jak chudzina bo rzeczywistość jest taka, że letnie ciuchy z zeszłaego roku piszczą ze śmiechu na widok mój i figur jakie przybieram by coś wcisnąć. Ja jednak czuje się dobrze, ciuchy niech śmieją a ja i tak zupki kapuścianej jeść nie będę.
........a TO dobreeeeeeeeee !!
A ja zastanawiałam się kto tak głośno się gdzieś śmieje , że i aż u mnie słychać ( i przy moim słuchu - hahahaha )
A ona to tylko tak czaruje!!! Zapomniała zamaskować,żeby nam zazdrość nie było,to teraz to musi jakoś odkręcić...
zapóźno!!!-już mam doła!- kurcze i to z samego rana!
tajger -- Ty mi tu się nie dołuj !!!!!
Ty masz mieć ........ głowa podniesiona wysoko !!!!!!!
Żeby coś z tego "doła "zobaczyć,muszę głowę bardzo wysoko podnosić...
eeeeeeeeeee to ten dół nie taki znów głęboki -jak Ty jeszcze cos widzisz ale ...............- wyskakuj z niego , ale to migiem !!
Bardzoooooooo śmieszneeeeeeee!!!!!!!!!!!! wyskakuj...---może się jakoś z niego wygramolę!!!!!!!!
....hahaha .... korzystaj z dobrodziejstwa swoich pazurów ......
no fakt....zapomniałam...
Kocik, ....cosik mnie siem wydaje co ty nie tygrys tylko słonik????
Janek
No to się zdecyduj i zgaduj:))))))) czy tygrys to królik czy słonik:)))))))))))
Po pierwsze - w zeszłym roku nosiłaś w takim razie rozmiar 32 ( i to w porywach)
Po drugie - ty wiesz jak my - kobiety "odrobinkę puszyste" - super się czujemy?!
Po trzecie - zupka kapuściana ma za dużo kalorii i tłuszczu!!!! Nie wolno!!!! Polecam moją dietę : codziennie duuuużo MAJONEZU !!! Do wszystkiego!!! A na to zasmażka...........
żabulo lub ząbku bardzo chcesz abym wymiary Ci podała moje. Fakt jest taki, że cieszę się że nie mieszcze się w jedną część swojego ubioru, która od lat rozmiaru nie zmieniała a teraz to nawet Pewna literka to za mało.
Majonez jest pyszny a i zasmażka też i polewka, i kluski, i pyzy, i kalafiorek z dużo ilością masełka mnaaaaaaaaaam mrniam mrrrrrniam
żabo ja chce lobstera!!
Koty, które masz a niby nie masz, sa piękne i psisko również. Nie mogłam sie powstrzymać i poszpiegowałam Cię trochę!
no siup po łyżeczce, łyżce, ły.., chochli majonezu :) :)
hi,hi ! Przyjedź do Gorzowa, to więcej się dowiesz! Ale specjalnie dla Ciebie - to jeszcze jedno moje kochanie
To jest Lazy, który nie jest lazy a wprost przeciwnie! (lazy - leniwy) To jest moje kochanie, a ja jestem jego. Jest trenowany do obrony - przede wszystkim mnie i mieszka w domu z nami. A piechol, którego widziałaś na zdjęciu to Mafkees, mieszka "na dworze", jest wspaniałym i bardzo mądrym Owczarkiem Kaukazkim : jeszcze do niedawno miał towarzyszkę też kaukazkę - Fluvel : też kochaniutka, ale biedulka miała raka i trzeba było ją uśpić. Poza tym miałam jeszcze małpkę, kakadu (piła kawę z moim mężem z jednej filiżanki) i żako, która mówiła i, którą nauczyliśmy gwizdać "Most na rzece Kwai". Dosyć szpiegowania na dziś ! Dawaj coś o sobie!
ja skromna istota mam w domu tylko męża i kotkę :)
aktualnie mąż w pracy a kot się kula po podłodze próbuje mnie zaczarować by dać jej jeść. Aha mamy jeszcze muchołówkę :) :)
eee...tego.... a co to jest muchołówka? ( może babcia z laczkiem gania?)
to taka wredna roślinka co wabi latające zwierztka i one sie nabierają, że ona taka miła i siadają na niej. A ona wtedy ciach i zamyka pułapkę i przetrzymuje stworzenie aż wyssie wszystkie soki. Postanowiłam napuszczać ją na niedobre potwory, naprzykład na tygrysy grożące pazurami :):):) :D
Przecież ja taka spokojna jestem......Ty złośnico...
Ty chyba już wszystkie koty w parafii obcykałaś ....zrób w końcu fotkę sobie ...chyba jest w Twoim aparatku samowyzwalacz, jeśli Ślubny nie chce Cię "fotografnąć".
Janek
Chciałeś mojej fotki---to masz!!!
Pierwsze widzę!!! Kotek z piórkami!!!!!Ale co za nogi!!!!!
Nogi "marzenie"---no nie???----dosłownie---pomarzyć sobie można...
Cholera, znów fotomontaż, te skrzydła...nie picuj. Wiem, że są latajace koty ale nie w Polsce i zupełnie inaczej wygladają..
aaa.... to jest Rosiczka czyli Drosera! Miałam kiedyś, ale mi padła (chyba z głodu - nie naumiała się łapać owadów albo co? )
A może zabuniu nie zadbałaś o wystarczającą ilość muszek dla roślinki - :))))
Much ci u nas dostatek!!! We wsi mieszkam! Ale może pielęgnować nie umiałam, to było tak dawno.... młoda byłam i piękna......
Zaby je wyjadły....
taaaa.... takich Janeczków na raz łykamy bez popitki! 28-go plaster przywiozę i ta papa zakleję ! I tak będziesz wyglądał jak będziesz chciał coś powiedzieć!!!
...... hahahaha Janek weźmie kartkę i długopis ..............
albo laptopa przytarga i będzie pisał - hihihihi
no to jeszcze kajdaneczki weźmiemy ze sobą ( ale gdzie ja to cholerstwo znajdę?) i przykujemy do krzesełka !
Kajdaneczki???? --to co Wy zamierzacie robić na spotkaniu....
No właśnie - tajgerku - ja nie wiem co ONI planują robić na tym spotkaniu w Gorzowie ........
i tak naprawdę to nie wiem co ja b,ędę tam robić .............
...bez Miauki będziesz ...oj, bęęęęęęęędzie się działo,.. Ty nie wiesz(???) . Znasz bajkę o zachodzie słońca? >> "... picu, picu mój księżycu.
Jak ja (!!) będę wyglądać po Waszym ...odjeździe ...oto jest pytanie...!!! SAM jak palec ...
Zamówię mszę i "... niech sie dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba ..."
...no taaak .......... oj będzie się działo ..... oj będzie !!
....a ja się cięzko zastanawiam jak ja do Was dojadę , bo połączenie baaaardzo denne !!:(
........ oj zapowiada się ,że .........bedzie się działo , będzie !! :)))))
hm....takie atrakcje tu zapowiadacie.....no,no.......aż mi zazdrość...mam nadzieję że chociaż szczegółowe zdięcia z przebiegu spotkania będą!!!
Nie marudź ! To tylko 87 km.! Na TAKIE spotkanie pieszo nawet!!!
A tutaj masz stronę z pkp, gdzie możesz szkać połączeń : http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&OK#focus
A to znalazłam dla Ciebie, więc się nie migaj: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=e0.01097629.1153038818&OK#focus
i tak trzymaj !!!
no jak to? Razem (kobietki) musimy się trzymać! Ty mi pomagać będziesz! Co 2 głowy to nie jedna, już my coś wymyślimy!!!
Jednai jedna .....ale straszne... gdzie te ..."kobietki"??....już się boję ... szukam miejsca gdzie się schować.......
Janek
..... oooooo !!! Już nie jesteś ciekawy co Ci ...............zrobimy ????? jak Cię .................złapiemy ????
Już się chowasz ???
to ile Was będzie?----Wy dwie i On jeden,jedyny???!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
Na to wychodzi, ale prawdopodobnie mój ślubny dołączy i mu pomoże
Łoj , ojojojjjjjjjjjjjjj....... !!
Strach się bać !!
hi,hi, no właśnie ! A jak dodam, że małżonek uwielbia wszelkiego rodzaju kawały........!
...ha ha ha - no i potwierdził Twoje słowa swoim wejściem na forum za Ciebie - hahahaha:))))))))
właśnie Elku ! Często muszę go na smyczce trzymać, bo się szarpie!!!!
...już wierzę ,że tak się boisz???
Takich dwóch jak my.......ze Ślubnym Zabola ....śmiechem położymy je pod stołem... phi ..dzidzi i zabka ...ale hihihi...
Tego to jestem pewna---że bawić się będziecie WSPANIALE!!! A ja będę tu sama biedna płakać za Wami na forum...
nie bucz!
no właśnie! Jeszcze się uwidzimy ! Jak nie teraz to potem. Na fotkach sobie pooglądasz, bo zabieram aparat !
super , ze będziesz mieć aparat :),
bo ja nie mam w tej chwili żadnego :(
nawet ten zwykły automat mi sie zepsul :(
Tylko ja bym prosiła o takie zdięcia...no wiecie---że Wam smutno bezemnie...itd. itp....
Na każdym będziemy ryczeć ! I będziesz mogła sobie wybrać - na którym ryczymy za Tobą, a na którym za miauką !
Ok.Pasuje!!!!! Tylko żeby wybór był duży!!!!!!! A zresztą ja do Was zadzwonię i posłucham jak za mną płaczecie:))))))))))))))))))))
Będziemy czekać !!!!
nie bucz Mała , nie bucz !!
.........tylko zwijaj manatki i przyłączaj się !!
To Ty mi lepiej powiedz gdzie się dziś podziewałaś??? bo Cię szukam i szukam i szukam i szukam.........a TY gdzie!
ooo ! To ulubiony duet mojego ślubnego!!! Tylko, który z was jest który????
łoj - to Ty nie umiesz dopasować po figurze ????
Janek to ten grubszy - a Twój ten chudszy !!
To ja mam Ci podpowiadać - hahahahahahha
Za odgadnięcie ...
A ja sądzę Elku, że ten gruby to i Janek i Bertus !!!!!! ( Oboje kochają jeść i gotować )
...a rozumiem !! :)))))
...........eeeee nnnnnieeeee rozumiem !! :(
......a to ten drugi .........to jest TEN .........trzeci ...............????? tak ?? ha ha ha ha ha
Teraz tak jakbym ......... eeee dalej nie rozumiem :( hi hi hi hi
ależ się zaplątała ! Nieważne - takich dwóch jak nas trzech nie ma takiego jednego!!!!
.....taaa .....
takie dwie .... jak nas trzy .... nie ma ani jednej !!
Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego - tak mówił mój dziadek! Skąd wiedziałaś żabolu?! przyznaj sie !
Ja z dziadkiem Twoim na rybki chadzałam !!! A było to w roku "zypcyś" ( fonetycznie piszę- niemieckiego nie kumam za bardzo) w Mongolii !!!
Fajne czasy były !!! Dziadek nie wspominał o mnie??? Może się babci bał!!!!
ee bujasz, jakbyś powiedział, że w Bułgarii z nim dzidzi papa jadłaś i i na tubie grałaś to może bym uwierzyła.
Żabucha - kłamczucha!
zaraz tam kłamczucha! Fantazję mam, ot co !
A na tubie grać umiem - nawet mam jedną w domu !
Z anatomii nie miałem 5-ki ale wiem, że toto inaczej się nazywa ale na pewno nie "tuba", Zabolu ...chyba, że u rechociaków to się tak zwie...może, nie wiem.
...no i co mi zrobicie jak mnie złapiecie...???
wszystkie pióra powyrywamy !!!
....a jak już ................ nie ma co wyrywać ??????
Jeszcze by Was łapki zabolałay...
damy sobie radę nie zamartwiaj się o nas ! Ja to tam mam wizję Elku, że jest jeszcze co wyrywać !
I nie powyrywałyście...
.........byłyśmy ............... litościwe :)))))))
A wcale nie prawda!!!!!!!!!!!!!!! poprostu Go nie dogoniły!!!!!!!!!!
jak zobaczyłam Jaśka, to mnie odeszła ochota na wyrywanie bo fajny jakiś taki ! Ale co się odwlecze......
...
pokaż to Bertiemu......
On sam tu do WŻ zagląda ze swego komputera ! Loguje się na mnie i wstawia komentarze! ( Poznasz po pisowni trochę "niepolskiej" )
Tak.................... , tak .............ja już dwa razy byłam ""obdarowana"" komentarzem Bertiego !!
To niech sie wpisze do "rejestru skazanych" i na siebie wstawia ...
...w "lymuzynie"...mogły...ście tylko co innego Wam było w głowie...
Wszystkiego naj naj najlepszego
Wszystkiego najlepszego dóżo dożo zdrówka!!!
Zabki - moja kochana , ja wcale nie mam zamiaru się migać -- oj nie , nie !!
Ha ha ha - słowo się rzekło !! Ja Ciebie i Janka muszę poznać osobiście !!
A poza tym - hi hi hi .......... nie licz na to ,że zostawię Was ................
sam na sam - ha ha ha !!
Super ! Kropelki już wymiąchane ! Coś mi się dzieje z komputerem. Małżonek musi go wyczyścić i od nowa go zrobić chyba, bo waryjuje!
Małżonek Ci waryjuje? To go przeczyść. Laksigenem hahahahahahaha
Lajan, przeczytaj dobrze CO wariuje, a nie KTO......chyba jezdeś po kropelkach Zabola...???!!
Widzę, że nie masz poczucia humoru........... Czytać potrafię.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Widzę, że nie masz poczucia humoru........... Czytać potrafię.
..mam, aż w nadmiarze tylko Laxa nikomu by nie polecił ...chyba, że kaczkom. Nie kaczkom nie. Już
obsrały...nawet za granicą...