Kto ma ochotę i może wpaść choć na chwilkę do Gorzowa 28 listopada ( tj. piątek) ? Będzie napewno Janek, może Lajan, no i ja ! Zapraszamy do integracji (społecznej ).
ojojojjjjjj- to żdziebeczko tych kilometrów by było do pokonania !! ale byłoby fajniasto - baaaaardzo !! Kiedy będziesz wiedziała - ale Cię dręczę - nie ?? Pozdrowka _Elek
nie nie dręczysz mnie Elku kochany a .... może i przyjadę co? kurczaki pieczone w pysk, a co tam zastanowię się i hejda do Gorzowa póki co pozdrawiam serdecznie
...to ile nas razem ...policzmy się. Tylko ja dopiero jutro wejdę na kompa. Przywiozłem z działki kabaczki i paprykę. "Degustatorki" znalazły zamrożona kiełbasę w lodówce....Na jutro ....cholera jasna .... Buźka.
jeju Elek najdroższa moja ja chyba pęknęjestes kochana i dobra że pamiętasz o kamie, ale nie wiem jak to będzie mam aż 3 przesiadki zagubię się samacałuję
I co Ty na to .... ...Zabka "kumknęła" nalewki i mało nie rozwaliła imprezki. A co bedzie jak łyknie. Oj, będzie się działo. "Qubus'a" rozpirzy w drobny mak. Pan Adaś Mickiewicz spadnie z piedestału bo będzie chciała poecie dać buźki, a tak wysoko do niego nie doskoczy. Oj, będzie się działo. Jak ze Stargardu "Sztuki" przyjadą, może i Szczecina, a może i Jarka namówią. Oj, będzie sie działo. Wodstock jakiś tam, to pryszcz... Oj, będzie...A może Jego Wysokość Bahus w drodze powrotnej... Aż ...raduje się serce, raduje się dusza kiedy na imprezkę Wielkie Żarcie rusza, i grupa morowa zjedzie do Gorzowa. Co się będzie działo, to sie będzie działo, Tylko wielka szkoda, że nas ... Jakoś mało... Janek
Ludziska ! Janek ma rację muszę odstawić naleweczki !!!! To z tego gorąca!!! Nie listopada tylko 28 LIPCA !!!! To jest za 11 dni bez dzisiejszego ! Wszystkich serdecznie przepraszam i obiecuję poprawę!!! Kurde, ale co ma być w listopadzie, że mi on tak wpadł jak śliwka w kompot ?
A nie lepiej by było zmienić datę spotkania na okres po wakacyjny? Teraz w wakacje kazdy ma już swoje plany a po wakacjach np.we wrzesniu to i troche sie ochłodzi i wiecej chyba osob bedzie moglo zawitac do Gorzowa.
Błaganie przyjęte, termin ostateczny przyklepany ... no nie Zabki?! ...powtarzam'y 28. lipca 2006r. (Zwariować można) Zabki powierdź. Tylko jesli już wyparowało z Ciebie..hahahahahahaha... Janek
Wariacjo , piszesz"..Rowerkiem mogę dojechać, żaden problem, ale w miasto nie wjadę- mam bolesne doświadczenia..." z Kostrzyna do Gorzowa rowerkiem, do Gozrowa boisz się wjechać??? Nie rozumiem ...Co ma Wodstock do tego?
Kto ma ochotę i może wpaść choć na chwilkę do Gorzowa 28 listopada ( tj. piątek) ? Będzie napewno Janek, może Lajan, no i ja ! Zapraszamy do integracji (społecznej
).
kurcze troszeczkę za daleko ale kto wie kto wie???/
A czy mozesz zdradzić ile km masz do Gorzowa ??
oj Elu może około 500km
ja jestem z Podlasia blisko Białegostoku
ale nie powiedziałam ostatniego słowa
ojojojjjjjj- to żdziebeczko tych kilometrów by było do pokonania !!
ale byłoby fajniasto - baaaaardzo !!
Kiedy będziesz wiedziała - ale Cię dręczę - nie ??
Pozdrowka _Elek
nie nie dręczysz mnie Elku kochany
a ....
może i przyjadę co?
kurczaki pieczone w pysk, a co tam zastanowię się i hejda do Gorzowa
póki co pozdrawiam serdecznie
Dam Ci za to "pychola obustronnego" ...
. (Tylko to tajemnica, nic nie mów nikomu, ćśśśśśśichutko).
Janek
pozdrawiam i...
Kamaxyz - Ty o której byś była w Gorzowie ??
Ja ewentualnie dopasowałabym się do Ciebie , cobyś nie czekała samotnie na spotkanie :))))))
Elek napisał'a : "...dopasowałabym się do Ciebie , cobyś nie czekała samotnie na spotkanie :)))))) "
Kuna , a ja to sę nie liczę !!!
Janek
Kuna --- jasne ,że się liczysz !!! ............
A my liczymy się z ............Tobą !!
...to ile nas razem ...policzmy się.
Tylko ja dopiero jutro wejdę na kompa. Przywiozłem z działki kabaczki i paprykę. "Degustatorki" znalazły zamrożona kiełbasę w lodówce....Na jutro ....cholera jasna ....
Buźka.
Janek
jeju Elek najdroższa moja ja chyba pęknę

jestes kochana i dobra że pamiętasz o kamie, ale nie wiem jak to będzie mam aż 3 przesiadki zagubię się sama
całuję
Jestem niepocieszona !!
Też będę buczeć !!
Jak mozesz to odezwij się na moje gg -proszę .
Wy jesteście nawiedzone ! Tak buczeć aż mnie serce boli !!!!!!!!
Musimy! Inaczej nikt nas nie usłyszy! Ale fotki będą, to chociaż zobaczysz coś straciła!!! ( dla Ciebie zrobimy następne spotkanie, nie martw się!)
dopiero w listopadzie?
pozdrawiam
I co Ty na to ....
...Zabka "kumknęła" nalewki i mało nie rozwaliła imprezki. A co bedzie jak łyknie. Oj, będzie się działo. "Qubus'a" rozpirzy w drobny mak. Pan Adaś Mickiewicz spadnie z piedestału bo będzie chciała poecie dać buźki, a tak wysoko do niego nie doskoczy. Oj, będzie się działo. Jak ze Stargardu "Sztuki" przyjadą, może i Szczecina, a może i Jarka namówią. Oj, będzie sie działo. Wodstock jakiś tam, to pryszcz... Oj, będzie...A może Jego Wysokość Bahus w drodze powrotnej...
Aż ...raduje się serce, raduje się dusza
kiedy na imprezkę Wielkie Żarcie rusza,
i grupa morowa zjedzie do Gorzowa.
Co się będzie działo, to sie będzie działo,
Tylko wielka szkoda, że nas ...
Jakoś mało...
Janek
Zabki, odstaw te nalewki.........!!!!! podałaś
, że w listopadzie i Maniuś już rezygnuje...!! Nie degustuj więcej!!
Janek
Fajnie! Poczekam do listopada!
Tylko ktorego roku? Bo 28 listopad w tym roku to wtorek a nie piątek!
Do listopada mogę nie dorzyć!!!
Ludziska ! Janek ma rację muszę odstawić naleweczki !!!!
To z tego gorąca!!!
Nie listopada tylko 28 LIPCA !!!! To jest za 11 dni bez dzisiejszego ! Wszystkich serdecznie przepraszam i obiecuję poprawę!!! Kurde, ale co ma być w listopadzie, że mi on tak wpadł jak śliwka w kompot ?
A nie lepiej by było zmienić datę spotkania na okres po wakacyjny? Teraz w wakacje kazdy ma już swoje plany a po wakacjach np.we wrzesniu to i troche sie ochłodzi i wiecej chyba osob bedzie moglo zawitac do Gorzowa.
Błaganie przyjęte, termin ostateczny przyklepany ... no nie Zabki?! ...powtarzam'y 28. lipca 2006r.

(Zwariować można)
Zabki powierdź. Tylko jesli już wyparowało z Ciebie..hahahahahahaha...
Janek
Wariacjo , piszesz"..Rowerkiem mogę dojechać, żaden problem, ale w miasto nie wjadę- mam bolesne doświadczenia..." z Kostrzyna do Gorzowa rowerkiem, do Gozrowa boisz się wjechać??? Nie rozumiem ...Co ma Wodstock do tego?
Zabki przyjeżdża na wesele swojego (chyba) chrzesniaka.. stad ten temin..