Mam na imię Kasia, z wykształcenia jestem pedagogiem i od kilku lat mieszkam w Płocku. Kuchnia od zawsze była moją pasją, dlatego, jeśli tylko mam możliwość, to z miłą chęcią spędzam czas w kuchni "przy garach" :). Ostatnio, dzięki przepisom zawartym na stronach "Wielkiego Żarcia" przygotowałam przyjecie imieninowe dla mojego taty. Zaproszeni goście nie mogli wyjść z podziwu dla mojego kunsztu kulinarnego- nie wiedzieli jednak, że wszystkie potrawy, to Wasza zasługa Kochani:), bo gdyby nie Wy, nie udałoby mi się przygotować takich pyszności. Przepraszam Wszystkich, że nie przywitałam się z Wami, ale dopiero poznaje tajniki stron WŻ- do tej pory korzystałam tylko z przepisów, dlatego chcę nadrobić zaległości i Wszystkim mówię "Witajcie:-)".
Mam nadzieję, że zostanę przez Was przyjęta i będę mogła podzielić sie także swoimi przepisami- choć zapewne nie będą one tak wyszukane, jak Wasze:-). Bardzo sie cieszę, że znalazłam tę stronę, bo naprawdę możecie być z siebie dumni:-. Jeszcze raz chcę przywitać Wszystkich cieplutko i serdecznie i życzyć wielu sukcesów w życiu i oczywiście kuchni :-).
A moze jako pedagog mach ochote udzielic sie tez w naszej szkole gotowania ? Zapraszamy (Artykuly-Szkola gotowania) Lub (Artykuly- tworczosc literacka). Zreszta gdzie bys zajrzec nie zechciala.... korzystaj i badz z nami...
Na pewno będę z Wami- jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak ciepłym przyjęciem- widzę, że ludzie lubiący gotować, to "swoi ludzie"- i tak trzymać:-). Postaram sie udzielać i wnosić coś od siebie w istnienie WŻ. Nie chciałabym jednak urazić nikogo, jeśli przepis, który umieszczę, będzie już przez kogoś podany. Jeśli tak się stanie, to z góry przepraszam. Postaram sie także napisać jakiś artykuł, albo może jakiś wierszyk- na pewno czymś się z Wami podzielę:)
Witam serdecznie! zycze milego gotowania i jeszcze milszego degustowania a jeszcze milszego dostawania pochwal za super smakolyki!! hihi<- to ja, Glumanda!!
Bardzo dobrze sie czuje pomiędzy Wami-jesteście bardzo serdeczni i mili- to się ceni. Bardzo się cieszę, ze tak ciepło zostałam przez Was przyjęta.
Udało mi sie zamieścić pierwszy przepis na sałatkę, która robiłam w niedzielę i pierwszy artykuł- bajkę, która wywarła na mnie olbrzymie wrażenie, kiedy przeczytałam ja pierwszy raz. Wierzę, że i Wam sie spodoba
Witam Cię Kasiu serdecznie ja też od niedawna na tej stronie ,ale zapewniam Cę ,że jest tu miło i pachnąco.A gotujący na tej stronie ,to wspaniali ludzie . pozdrawiam Cię Pola.
Mam na imię Kasia, z wykształcenia jestem pedagogiem i od kilku lat mieszkam w Płocku. Kuchnia od zawsze była moją pasją, dlatego, jeśli tylko mam możliwość, to z miłą chęcią spędzam czas w kuchni "przy garach" :). Ostatnio, dzięki przepisom zawartym na stronach "Wielkiego Żarcia" przygotowałam przyjecie imieninowe dla mojego taty. Zaproszeni goście nie mogli wyjść z podziwu dla mojego kunsztu kulinarnego- nie wiedzieli jednak, że wszystkie potrawy, to Wasza zasługa Kochani:), bo gdyby nie Wy, nie udałoby mi się przygotować takich pyszności. Przepraszam Wszystkich, że nie przywitałam się z Wami, ale dopiero poznaje tajniki stron WŻ- do tej pory korzystałam tylko z przepisów, dlatego chcę nadrobić zaległości i Wszystkim mówię "Witajcie:-)". Mam nadzieję, że zostanę przez Was przyjęta i będę mogła podzielić sie także swoimi przepisami- choć zapewne nie będą one tak wyszukane, jak Wasze:-). Bardzo sie cieszę, że znalazłam tę stronę, bo naprawdę możecie być z siebie dumni:-. Jeszcze raz chcę przywitać Wszystkich cieplutko i serdecznie i życzyć wielu sukcesów w życiu i oczywiście kuchni :-).
Witaj ;))))))
Witam Cię Kasiu smaczniutko !!
Gotuj i baw się razem z nami !!
Pozdrawiam - Elek
Witam ja też i korzstaj z przepisów ,rad itd.
Sylwkowa
Witaj i czuj się jak u siebie
Witaj na stronce Wielkiego Żarcia
Witaj w naszej kuchni !
Wszystkim bardzo sedrdecznie dziekuję za tak ciepłe przyjęcie- pozdrawiam Was Wszystkich i życzę przyjemnego dnia
Witaj Kasiu serdecznie i cieplutko
A moze jako pedagog mach ochote udzielic sie tez w naszej szkole gotowania ? Zapraszamy (Artykuly-Szkola gotowania) Lub (Artykuly- tworczosc literacka). Zreszta gdzie bys zajrzec nie zechciala.... korzystaj i badz z nami...
Na pewno będę z Wami- jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak ciepłym przyjęciem- widzę, że ludzie lubiący gotować, to "swoi ludzie"- i tak trzymać:-). Postaram sie udzielać i wnosić coś od siebie w istnienie WŻ. Nie chciałabym jednak urazić nikogo, jeśli przepis, który umieszczę, będzie już przez kogoś podany. Jeśli tak się stanie, to z góry przepraszam. Postaram sie także napisać jakiś artykuł, albo może jakiś wierszyk- na pewno czymś się z Wami podzielę:)
Witam serdecznie! zycze milego gotowania i jeszcze milszego degustowania a jeszcze milszego dostawania pochwal za super smakolyki!! hihi
<- to ja, Glumanda!!
WITAJ
witaj wród od uzależnionych
Ja też Ciebie witam wśród kochanych żarłoczków. Pozdrówka
Witaj Kasiu!!!
Wita Cię Kasiu irenka....
witaj Kasiu, miło,że jesteś z nami
całuski od kamaxyz
Witamy Cię gorąco
Witaj
Cześć Kasiu ! Zabki też Cię wita !
Witam
(to ja)
Janek
Bardzo dobrze sie czuje pomiędzy Wami-jesteście bardzo serdeczni i mili- to się ceni. Bardzo się cieszę, ze tak ciepło zostałam przez Was przyjęta. Udało mi sie zamieścić pierwszy przepis na sałatkę, która robiłam w niedzielę i pierwszy artykuł- bajkę, która wywarła na mnie olbrzymie wrażenie, kiedy przeczytałam ja pierwszy raz. Wierzę, że i Wam sie spodoba
I ja Cię witam...
Heeej Kacha!!!

Witaj serdecznie w kulinarnej rodzince
Witam Cię Kasiu serdecznie ja też od niedawna na tej stronie ,ale zapewniam Cę ,że jest tu miło i pachnąco.A gotujący na tej stronie ,to wspaniali ludzie . pozdrawiam Cię Pola.
Też uważam, że wchodzący na tę stronę ludzie są wspaniali, przychylni i ciepli- pozdrawiam serdecznie