Kochani, postanowiłam podzielić się z Wami wielkim szczęściem, o którym dziś się dowiedziałam:) Otóż.... po 1,5 roku usilnych starań, wysiłków i bieganiu po lekarzach okazało się, że zostaniemy rodzicami:) Mam nadzieję, że pocieszę wszystkie panie, które mają problem z PCO - kto ma, ten zrozumie o co chodzi;) To zaledwie drugi miesiąc, ale moje szczęście sięga zenitu. Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie za nas kciuki:) Tutaj już jesteśmy we trójkę:)
To tak jak ja:))))))))) to będzie rybka!!!!!!! Chodzi mi o to że ja też z marca:)))Gratulacje!!!!! Oczywiście,że trzymamy kciuki:))) Jest super----będzie lepiej:)))A może parka:)
eNko zamieniłysmy kilka słów o dzieciach i powiedziałaś, że chcesz a mi przyszło do głowy "no to masz już" i sama z siebie się zaśmiałam, bo przecież Ty lepiej wiesz. Okazało się, że ja wiedziałam :) ;) Ciszę się z Tobą.
Hej miaueczko, miałaś nosa i tyle;) Czuję się bardzo dobrze i nie mam na co narzekać... póki co;) Dziś wyjeżdżam do rodziców na dwa tygodnie... odpoczywać:) Bardzo mnie cieszy perspektywa leżaczka na patio i kompletnego nieróbstwa;) Pozdrawiam serdecznie!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!! Hurrrra !! Będzie mała eNelka lub eNelek !!!! Życzę Wam (mamusi i tatusiowi) aby urodziło się zdrowe, aby było grzecznym dziciątkiem, uroda za mamusią ( chociaż tatuś też niczego sobie, hę?) Buziaczki od zabeczki !!!!
tez sle gratulacje!!!!!! wiem jak to jest jak sie czeka i probuje i probuje.... i wiem jakie to szczescie jak sie w koncu udaje! moja dzidzia bozonarodzeniowa bedzie! :) trzymam kciuki za przyslych rodzicow!
eNka, no i wszystko jasne :)))))) Już wiadomo dlaczego się tak ostatnio niefajnie czułaś :))))Jak to było ?- < czuję się jakbym za długo siedziała na słońcu, a przecież siedzielismy w cieniu ...> Trzymam kciuki ;))) I odbierz koniecznie pocztę ....
Z leciutką kosmetyką ...przyjmijcie Basiu, oboje z Mężem , z najlepszymi życzeniami ten wierszyk:
O maju, kasztanach, maturze i bzach, O pierwszych westchnieniach (tych och, i ach)… I pierwszych całusach Gdzieś w parku na ławce, O włosach rozwianych, tam na huśtawce… O pierwszych wyznaniach Tak czule szeptanych… O Waszych łzach szczęścia Pod rzęsami wstrzymanych… Pamiętajcie tę wiosnę, A po niej i lato I jesień, i zimę… Minioną też wiosnę Z minionym też majem... I cieszcie życiem Co w Tobie … Z Was POWSTAJE… Janek
Basiu - wielkie gratulacje !! Ciesze sie Twoim i Twojego meza szczesciem !! Trzymam kciuki za mala Wuzetke lub malego Wuzetowicza!! Tym bardziej sie ciesze ,ze moglam Cie poznac osobiscie !! Wszystkiego najlepszego Wam zycze !! Pozdrawiam-- Elek
Basiu, bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!!! Wierzę, że będziecie wspaniałymi rodzicami i Maleństwo będzie zdrowo i szczęśliwie dorastać we wspaniałej, rodzinnej atmosferze :o) Gratuluję raz jeszcze ! Dbaj o siebie i o Maleństwo :o)
Gratuluję Ci tego ogromnego szczęścia i mocno trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka. Ja w poniedziałek dowiedziałam się że będę mamą po raz drugi i wiem jakie to ogromne szczęście, bo staraliśmy się o to ponad rok i wreszcie się udało. A moja dzidzia pojawi się w marcu podobnie jak Twoja. Pozdrawiam serdecznie.
Rowniez od Glumandy gratulacje!! milego czasu oczekiwania na przyjscie nowego mieszkanca ziemi!!! Duzo zdrowia dla przyszlej Mamusi i malego Niuniusia!!
Gratulacje złożę jak się urodzi (jestem przesądny)...mam nadzieję, że od przyjścia na świat wraz z mlekiem matki przyswoi sobie umiłowanie do najlepszej stronki świata..."Wielkiego Żarcia" Bahus
Kochani, Wszytkim pięknie dziękuję za życzenia, to naprawdę bardzo miłe. Muszę się pochwalić, że widziałam już naszą pociechę na USG i obserwowałam jak ślicznie bije serduszko, to było takie wzruszające. Co to będzie jak zacznie się ruszać;)?? Pozdrawiam gorąco:)
Ojej! Jakie fantastyczne wieści! Długo mnie nie było ( urlop ) więc o mały włos a bym przegapiła ten wątek. eNeczko gratuluję Wam z caaaaałego serca. Jestem pewna, że szczęście was dorwało w swoje "łapy" i teraz już nie wypuści . Radujcie się każdą chwilą oczekiwania i pisz o swoim szczęściu. Pozdrawiam ciepło.
Kochani, postanowiłam podzielić się z Wami wielkim szczęściem, o którym dziś się dowiedziałam:) Otóż.... po 1,5 roku usilnych starań, wysiłków i bieganiu po lekarzach okazało się, że zostaniemy rodzicami:) Mam nadzieję, że pocieszę wszystkie panie, które mają problem z PCO - kto ma, ten zrozumie o co chodzi;) To zaledwie drugi miesiąc, ale moje szczęście sięga zenitu. Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie za nas kciuki:) Tutaj już jesteśmy we trójkę:)
eNko - czułam to jak sie widziałyśmy !!!
GRATULUJE i kciuki trzymam za Wasze szczęście!!
Super trzymaj się mocno i powodzenia sciskamy za Was kciuki
jeszcze raz eNko

czyli będzie zimowa dzidzia , oj ni e mogłam sie oprzeć by nie policzyć .
Jeszcze raz
(:
Dziękuję Wszystkim ślicznie....dzidzia będzie marcowa;) Miauka, skąd wiedziałaś, że coś jest na rzeczy??;)hihi
To tak jak ja:))))))))) to będzie rybka!!!!!!! Chodzi mi o to że ja też z marca:)))Gratulacje!!!!! Oczywiście,że trzymamy kciuki:))) Jest super----będzie lepiej:)))
A może parka:)
Sierściuszku ! Nie bądź taka pewna ! Ja też jestem z marca i zapewniam Cię, że nie jestem rybką, tylko barankiem!!! Ale nie martw się
rybki też lubię!
Te z patelni, te z patelni
....
Może Ty wiesz spod jakiego znaku jest ten łobuz....
Janek...
Nie wiem czemu, ale dzisiaj dopiero zobaczyłam ten wpis ( ślepa babcia ) - kurcze nie wiem ! Ale moment, moment, już wiem ! Z pod tego :
eNko zamieniłysmy kilka słów o dzieciach i powiedziałaś, że chcesz a mi przyszło do głowy "no to masz już" i sama z siebie się zaśmiałam, bo przecież Ty lepiej wiesz. Okazało się, że ja wiedziałam :) ;) Ciszę się z Tobą.
Napisz jak się czujesz?
Hej miaueczko, miałaś nosa i tyle;) Czuję się bardzo dobrze i nie mam na co narzekać... póki co;) Dziś wyjeżdżam do rodziców na dwa tygodnie... odpoczywać:) Bardzo mnie cieszy perspektywa leżaczka na patio i kompletnego nieróbstwa;) Pozdrawiam serdecznie!!
udanego wypoczynku Niuniu dbaj o siebie i o Niunię lub Niunia.
Miauka.... to było nie fair... ;o)
Jarkub ?? ?? ?? no tak może masz rację ale to w przypływie wirtualnego uczucia - zero złośliwości.
Ależ nie posądzam Cię o złośliwość ;o) puszczam oko do Ciebie miauko i do eNki-mamuśki
no ta ja też Ci puszczam oko
;) ;) ;)
GRATULACJE!!!!!!!!!!! Hurrrra !! Będzie mała eNelka lub eNelek !!!!
Życzę Wam (mamusi i tatusiowi) aby urodziło się zdrowe, aby było grzecznym dziciątkiem, uroda za mamusią ( chociaż tatuś też niczego sobie, hę?) Buziaczki od zabeczki !!!!
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców.Bardzo się cieszę, że niedługo zostaniecie rodzicami i mam nadzieję, że nie poprzestaniecie na jednym maluszku.
tez sle gratulacje!!!!!! wiem jak to jest jak sie czeka i probuje i probuje.... i wiem jakie to szczescie jak sie w koncu udaje! moja dzidzia bozonarodzeniowa bedzie! :)
trzymam kciuki za przyslych rodzicow!
oooo, to nowy żarłoczek też w brzuszku rośnie? Też gratulacje wielkie!
eNka, no i wszystko jasne :))))))
Już wiadomo dlaczego się tak ostatnio niefajnie czułaś :))))Jak to było ?- < czuję się jakbym za długo siedziała na słońcu, a przecież siedzielismy w cieniu ...>
Trzymam kciuki ;)))
I odbierz koniecznie pocztę ....
Moje gratulacje dla przyszłej mamusi, i dla tatusia też oczywiście:)
Z leciutką kosmetyką ...przyjmijcie Basiu, oboje z Mężem , z najlepszymi życzeniami

ten wierszyk:
O maju, kasztanach, maturze i bzach,
O pierwszych westchnieniach (tych och, i ach)…
I pierwszych całusach
Gdzieś w parku na ławce,
O włosach rozwianych, tam na huśtawce…
O pierwszych wyznaniach
Tak czule szeptanych…
O Waszych łzach szczęścia
Pod rzęsami wstrzymanych…
Pamiętajcie tę wiosnę,
A po niej i lato
I jesień, i zimę…
Minioną też wiosnę
Z minionym też majem...
I cieszcie życiem
Co w Tobie …
Z Was
POWSTAJE…
Janek
Janku, ślicznie dziękujemy, wielkie buziaki
Serdeczne gratulacje!!!
Życzę przede wszystkim zdrowego brzdąca, bo to najważniejsze. Pozdrawiam razem z moim Wojtusiem.
No to warto było "po tych lekarzach biegać" moje gratulacje, trzymam kciuki.
MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE,CIESZĘ SIĘ RAZEM Z WAMI
Gratulacje dla przyszłych rodziców !!!!!!!!!!!!!!!
a ja zdjecie lubie... gdzie to? :)
x.
Oczywiście w Świnoujściu przy wiatraku:) Całusy:)
pieeeeknie tam macie!
patrz, kolejne podobienstwo: moje malenstwo tesh nad morzem sie wychowa.. ;)
sciskam!
x.
Basiu - wielkie gratulacje !!
Ciesze sie Twoim i Twojego meza szczesciem !!
Trzymam kciuki za mala Wuzetke lub malego Wuzetowicza!!
Tym bardziej sie ciesze ,ze moglam Cie poznac osobiscie !!
Wszystkiego najlepszego Wam zycze !!
Pozdrawiam-- Elek
eNko gratuluje, gratuluje, gratuluje!! Trzymam kciuki by wszystko dobrze poszlo, w ciazy bys sie czula jak -...w niebie. Bardzo sie z Wami ciesze
eNko - gratulacje!!! Najważniejsze, że wasze wysiłki zakończyły się sukcesem. Trzymam kciuki, aby wszystko potoczyło się dobrze :)))
Serdecznie gratuluję eNko!!!!
Cieszę się razem z Wami.Wiem co znaczy pragnąć a nie móc.Trzymam kciuki za pomyślne...
Gratulacje, z radoscią powitamy maleńkiego W-Zetowca.
Super , gratulacje to zawsze wielka radość
Gratulacje
GRATULACJE DLA PRZYSZŁYCH RODZICOW!!!!!!
Basiu, bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!!! Wierzę, że będziecie wspaniałymi rodzicami i Maleństwo będzie zdrowo i szczęśliwie dorastać we wspaniałej, rodzinnej atmosferze :o) Gratuluję raz jeszcze ! Dbaj o siebie i o Maleństwo :o)
Wszystkim pięknie dziękuję za życzenia, jest mi naprawdę bardzo miło. Całusy dla Was Kochani:))))))
Moje gratulacje!!!!!
super!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje:):)
Mała istotka pod sercem matki - to największy cud świata!
Dbajcie o siebie i cieszcie się swoim szczęściem - a ja razem z Wami. Gratuluję!!!!!!!
Dołączam się do gratulacji. Rodzicom i Maleństwu życzę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)
Bardzo wam gratuluję. Dbaj o siebie i o dzidzię, bo to teraz najważniejsze!
Gratuluję Ci tego ogromnego szczęścia i mocno trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka. Ja w poniedziałek dowiedziałam się że będę mamą po raz drugi i wiem jakie to ogromne szczęście, bo staraliśmy się o to ponad rok i wreszcie się udało. A moja dzidzia pojawi się w marcu podobnie jak Twoja. Pozdrawiam serdecznie.
Tak przy okazji, moje miłe panie,
Mają być męskiej (!)płci Żarłoki,
Bo jak nie to "...lanie..."
Janek
moj bedzie meskiej! zrobilam czary mary z obraczka na nitce 2 dni temu i ni jak nie chcialo sie w kolko krecic.. :)
ps. czesc janek...
Rowniez od Glumandy gratulacje!! milego czasu oczekiwania na przyjscie nowego mieszkanca ziemi!!! Duzo zdrowia dla przyszlej Mamusi i malego Niuniusia!!
Gratulacje!!! Dbaj o siebie i dzidziusia!!!
Ja rowniez gratuluje
Gratulacje złożę jak się urodzi (jestem przesądny)...mam nadzieję, że od przyjścia na świat wraz z mlekiem matki przyswoi sobie umiłowanie do najlepszej stronki świata..."Wielkiego Żarcia"
Bahus
Kochani, Wszytkim pięknie dziękuję za życzenia, to naprawdę bardzo miłe. Muszę się pochwalić, że widziałam już naszą pociechę na USG i obserwowałam jak ślicznie bije serduszko, to było takie wzruszające. Co to będzie jak zacznie się ruszać;)?? Pozdrawiam gorąco:)
a jakie "wielkie" Wasze Malenstwo w tej chwili jest? No niby nie jestem ciekawa
Cieszę się razem z Tobą eNeczko
!!
Pozdrawiam - Elek
Ojej! Jakie fantastyczne wieści! Długo mnie nie było ( urlop ) więc o mały włos a bym przegapiła ten wątek. eNeczko gratuluję Wam z caaaaałego serca. Jestem pewna, że szczęście was dorwało w swoje "łapy" i teraz już nie wypuści
. Radujcie się każdą chwilą oczekiwania i pisz o swoim szczęściu. Pozdrawiam ciepło.