Po pierwsze primo: Twoje zdjęcia wcale nie są gorsze od zdjęć Twojego brata. Po drugie primo: nawet wolę Twoje, bo nie ma na nich ani jednego pająka Po trzecie primo: jest za to na ostatnim Twoim zdjęciu taki zielony "pancerny" owad, który strasznie śmierdzi, powąchaj go przy najbliższym spotkaniu, nawet z pewnej odległości pośmierduje. I na koniec: co to są za białe kwiatuszeczki na których urzęduje ta jakaś muchówka? O pięknocie róż nie wspomnę, bo to się rozumie samo przez się
No proszę, wydało się, że róz nie oglądałam na zbliżeniu. Sa piękne i tak. A co do zielonego stwora, to ten zapach czuję często np. na jabłkach które rosną na mojej jabłonce, lub na agreście. a kiedyś chodził sobie po czymś i obie z siostrą obserwując go, bezdotykowo rzecz jasna, czułyśmy jego smrodek z daleka. Skunks jeden. Pewnie widział nas dobrze i na wsiaki słuczaj tak się zesmrodził.
Wszystkie zdjecia sa piekne!!! Pamietaj, ze Ty uczysz sie jeszcze i zobaczysz, ze przy takim mistrzu jak Twoj brat, bedziesz coraz lepsza w tej dziedzinie! Ja tez lubie fotografie i ucze sie od mojej corki. Roze z rosa sa piekne! Pozdrawiam!
Och, jesteście wszystkie kochane ! Dzięki za solidarność kobiecą i WŻ-towców ! Ja też kocham róże i co roku ( odpukać ) rosną mi ogromne kwiaty, choć w tym roku parę krzaków zmarzło Malinko! Pajączki, robaczki i inne owady brat fotografuje SPECJALNIE dla mnie ! On wie bardzo dobrze, że panicznie boję się pająków i innych robaków brzydzę ! On mnie poprostu kocha ! Jestem jego jedyną siostrą i do tego młodszą. Błagam ! Nie każ mi wąchać robactwa ! Już problem mam ze zbliżeniem się do nich z aparatem ( a nóż widelec taki skoczy na mnie? ) brrrr.... A kwiatki - nie wiem! Nie znam się na kwiatkach ! Posadziłam na skalniaku i rosną sobie ładnie.
Użytkownik zabki napisał w wiadomości: > Pajączki, robaczki i inne owady brat > fotografuje SPECJALNIE dla mnie ! On wie bardzo dobrze, że panicznie > boję się pająków i innych robaków brzydzę !
Czyli stosuje terapię wstrząsową Bardzo mądrze, ponoć skutkuje takie powolne przyzwyczajanie się do tego, co nas brzydzi. A tego zwierza już nie wąchaj, nic nie stracisz.
mój brat to złośliwe stworzenie ! Tą terapię stosuje od dziecka całe moje życie ( 2 lata starszy) ! Biedne są młodsze siostry! Ale kocham paskuda, a on mnie! Wąchać zielonego nie będę!!!!
Rewelacyjne zdjęcia.Naprawdę cudne!!!Powiedz mi proszę jaki masz aparat?Jakie ma parametry i tak dalej.Właśnie chcemy kuppić sobie jakiś dobry sprzęt do robienia zdjęć i ciężko się nam zdecydować.
OOOOOOOOOOOOO ! Tak razem ? W jednym dniu? A myślałam, że w tym dniu tylko ja się urodziłam !!!! Nie pamiętam dobrze, ale był to chyba wtorek. Super dzień na urodziny ! A wiesz, że jesteśmy z jednego ( zresztą wyjątkowo udanego ) rocznika? Tyle, że Ty jesteś starsza...... hi,hi A zbliżenia piękne ! Też masz rękę do tego i oko !
A naprawdę jesteś, czy tylko mi się udało zgadnąć ? A słuchać oczywiście, że będę ! Zawsze słucham !!! A i tak zrobię po swojemu!!! Zapomniałaś, że z pod znaku barana jestem ! Chyba się przekonałaś na przykładzie mężusia jakie fajne charakterki mamy
Myslalam, ze sprawdzalas???? Typowa baranica jestes.... Nic nie przeczyta, tylko jej gotowe powiedz... wszystko robi automatycznie, bez sprawdzania, A tez zmieniasz zamiary 30 razy na pol godziny?? np. Idziemy do lasu, albo nie -lepiej do parku, albo nie najlepiej pojedziemy do miasta... i 100 razy sie przebierasz, zanim gdzies wyjdziesz??? hihihi. Meldowalam sie u ciebie na gg , ale mnie olalas, jak to baranica... nie widzala, zapomniala, automatycznie, a skad miala wiedziec??ß itd itp. No to, Pani Zabusinsko ja musze zasuwac teraz grzecznie do pracy. Papapa
Glumandziu - powiem Ci coś na pocieszenie ........ale tylko Tobie na uszzzkoooooooo!! Nie tylko Ciebie ten nasz zabol olał na gg - hahahahhihibhihihi - mnie tyyyyyyyyyżżżż!! Pozdrawiam Cię Glumando i witam w klubie " olanych "!! Elek
Wiesz co - Glumandziu - powiem Ci znów coś, ale też tylko Tobie na uuuuuuuuuuuuuszkooooooooooooooooo: jak już będę w Gorzowie tą naszą zabki widziała , to tak ją trochę za nas obie popodduszam przy witaniu. Całkiem nie mogę , bo musi pójść na ślub chrześniaka. Niech myśli ,że to tak z radości wielkiej Ją ściskam .Ha hahahaha
Zabolu -- ja nie pisałam o podpuszczaniu tylko o podduszaniu !! :))))))))) Pisałam ,że przy witaniu to Cię tak mocno będę ściskać czytaj podduszać !! :))))))))
1. - Zgadza się w 100 % Idę na łatwiznę ! Jeśli nie muszę nie wysilam się ! 2. - Zmianę planów skorygowałam do .... 5 razy/30 min 3. - Przebieram się już tylko 2-3 razy przed wyjściem ( zauważ - WIELKI postęp ! ) Ale mamt też zalety !!!!! Jesteśmy w sumie fajne baranki !!!!
To są zdjęcia, które zrobiłam na moim ogrodzie :
Nie są tak ładne jak zdjęcia mojego brata, ale cóż.
A to są zdjęcia mojego brata, które zrobił na swoim ogrodzie :
ładne prawda? No, to się pochwaliłam !
Te twoje róże są przecudne i pajączek Twojego brata super jest.
Pozdrawiam
Ania
Piekne zdjęcia ,ja baradzo lubie kwiaty to mnie zachwyciły róże.Sylwkowa
Po drugie primo: nawet wolę Twoje, bo nie ma na nich ani jednego pająka
Po trzecie primo: jest za to na ostatnim Twoim zdjęciu taki zielony "pancerny" owad, który strasznie śmierdzi, powąchaj go przy najbliższym spotkaniu, nawet z pewnej odległości pośmierduje.
I na koniec: co to są za białe kwiatuszeczki na których urzęduje ta jakaś muchówka?
O pięknocie róż nie wspomnę, bo to się rozumie samo przez się
Na czerwonej rozy jest pajak! A ten zielony owad smierdzi jak sie go dotknie, bo to jego forma obrony, sam w sobi nie smierdzi. Pozdrawiam!
ja posiałam maciejkę coby zagłuszyć śmierducha, ale cho....ka zapomniałam, że ona pachnie tylko wieczorkiem!
Wszystkie zdjecia sa piekne!!! Pamietaj, ze Ty uczysz sie jeszcze i zobaczysz, ze przy takim mistrzu jak Twoj brat, bedziesz coraz lepsza w tej dziedzinie! Ja tez lubie fotografie i ucze sie od mojej corki. Roze z rosa sa piekne! Pozdrawiam!
hi,hi, rosę zrobiłam polewając z węża ! Ale ciii..
Och, jesteście wszystkie kochane ! Dzięki za solidarność kobiecą i WŻ-towców !
Ja też kocham róże i co roku ( odpukać ) rosną mi ogromne kwiaty, choć w tym roku parę krzaków zmarzło
Malinko! Pajączki, robaczki i inne owady brat fotografuje SPECJALNIE dla mnie ! On wie bardzo dobrze, że panicznie boję się pająków i innych robaków brzydzę !
On mnie poprostu kocha ! Jestem jego jedyną siostrą i do tego młodszą.
Błagam ! Nie każ mi wąchać robactwa ! Już problem mam ze zbliżeniem się do nich z aparatem ( a nóż widelec taki skoczy na mnie? ) brrrr....
A kwiatki - nie wiem! Nie znam się na kwiatkach ! Posadziłam na skalniaku i rosną sobie ładnie.
Użytkownik zabki napisał w wiadomości:
> Pajączki, robaczki i inne owady brat
> fotografuje SPECJALNIE dla mnie ! On wie bardzo dobrze, że panicznie
> boję się pająków i innych robaków brzydzę !
Czyli stosuje terapię wstrząsową Bardzo mądrze, ponoć skutkuje takie powolne przyzwyczajanie się do tego, co nas brzydzi.
A tego zwierza już nie wąchaj, nic nie stracisz.
mój brat to złośliwe stworzenie ! Tą terapię stosuje od dziecka całe moje życie ( 2 lata starszy) ! Biedne są młodsze siostry!
Ale kocham paskuda, a on mnie!
Wąchać zielonego nie będę!!!!
A mówiom, ze zaby ...jedzom obwady!!??
Piekniste zdjecia, zaraz widac co Zabka lubi jesc... muszki, pajaczki i inne skrzydlasto-patyczaste. Jak to smakuje ?? hihi?
ja jestem wydaniem zabki ktora najbardziej lubi majonez, szyneczkę, mięcha i surówki, no i .......naleweczki !!
Piękne zdjęcia - obojga Was. Bardzo lubię zdjęcia makro. Zatrzymują w kadrze to co często nie jesteśmy w stanie zobaczyć - bo zwiewa:).
Oby więcej takiego chwalenia się...
o to właśnie chodzi ! Za tydzień brat przylatuje, więc będziemy razem "polować", on ma lepszy sprzęt, więc i fotki lepsze!
Po prostu masz czym sie chwalic.
Na tych zdjęciach podziwiac można nie tylko kwiaty,ale i owady.
dzięki! Chyba będę więcej wklejać fotek ! Jak ja lubię jak mnie głaskają!!!
Śliczne!! ale zdecydowanie Twoje podobają mi się bardziej....
Zdolna ta Zaba, Tygrysku. Tylko mausiała nieźle podskoczyć. Zdjęcia raczej z większej wysokości...
Janek
Ona pewnie tylko mówi ze mała....a ma z 180cm!!!!!......
Ale wielka, ...chyba jak na topoli siedzi...
Pazurków nie ma ...to chyba jednak nie możliwe..
...ale, ale ...są przecież zaby latajace ...na jakichś wyspach ...
No to się chyba niedługo przekonasz ,czy ma skrzydełka.....i koniecznie mi to powiedz..
tak, latająca, a a takie widoki mam z góry :
nie mam na ogrodzie topoli ! A jak tam altaneczka? naprawiona???
Ja do tych mniejszych żabuś należę, do niedawna myślałam, że mam 166 cm. - a tu w szpitalu siostrzyczka mi sypnęła - 164 cm ! Skurczyłam się czy co?
164---to znowu nie taka malutka!!! :))))))))))))))
Taaa, wzrostu siedzącego psa....
Jak na Żabę ...to olbrzym. Nawet bocianowi może nakopać.
a wykop ma wielki!!! !!!
Chyba raczej dziób czerwony -:))))))))))
oczywiście razem z dziobem!!!! I nogami!!!!
no, to rozumiem ! Niech żyją sierściuchy!!!
No coz, wszystkie zdjecia sa naprawde ladne ale zdecydowanie wole te z kwiatami. owady to nie dla mnie ale zblizenia sa super.
Rewelacyjne zdjęcia.Naprawdę cudne!!!Powiedz mi proszę jaki masz aparat?Jakie ma parametry i tak dalej.Właśnie chcemy kuppić sobie jakiś dobry sprzęt do robienia zdjęć i ciężko się nam zdecydować.
Ja mam już 3 lata NIKON D70 P ( profesjonalny). Pozdrawiam !
Hej Zabku! masz tu odemnie rozyczki z mojego balkonu! A te nie z mojego balkonu, tylko ze spaceru...
Oj jakie śliczne! Czy nie fajnie robić fotki naturze? Zawsze zaskakuje pięknem!!!! Sama robiłaś ?
Sama robilam. A wiesz m ze masz urodziny razem z moim mezem??
OOOOOOOOOOOOO ! Tak razem ? W jednym dniu? A myślałam, że w tym dniu tylko ja się urodziłam !!!! Nie pamiętam dobrze, ale był to chyba wtorek.
Super dzień na urodziny ! A wiesz, że jesteśmy z jednego ( zresztą wyjątkowo udanego ) rocznika? Tyle, że Ty jesteś starsza...... hi,hi
A zbliżenia piękne ! Też masz rękę do tego i oko !
Zabulo, rocznik mamy w spolny a urodziny z moim mezem i dobrze, ze jestem starsza od Ciebie, to musisz sie mnie sluchac .... hihihihi
Ta....nikogo nie słucha. To się zmieni, oj.... zmieni się.
Słucham ! Radia naprzykład..........
A naprawdę jesteś, czy tylko mi się udało zgadnąć ?
A słuchać oczywiście, że będę ! Zawsze słucham !!! A i tak zrobię po swojemu!!!
Zapomniałaś, że z pod znaku barana jestem ! Chyba się przekonałaś na przykładzie mężusia jakie fajne charakterki mamy
Zabolku - Ty charakterku z charakterem - odezwij się do mnie na gg !! :)))))))))
Myslalam, ze sprawdzalas???? Typowa baranica jestes.... Nic nie przeczyta, tylko jej gotowe powiedz... wszystko robi automatycznie, bez sprawdzania, A tez zmieniasz zamiary 30 razy na pol godziny?? np. Idziemy do lasu, albo nie -lepiej do parku, albo nie najlepiej pojedziemy do miasta... i 100 razy sie przebierasz, zanim gdzies wyjdziesz??? hihihi. Meldowalam sie u ciebie na gg , ale mnie olalas, jak to baranica... nie widzala, zapomniala, automatycznie, a skad miala wiedziec??ß itd itp. No to, Pani Zabusinsko ja musze zasuwac teraz grzecznie do pracy. Papapa
Glumandziu - powiem Ci coś na pocieszenie ........ale tylko Tobie na uszzzkoooooooo!!
Nie tylko Ciebie ten nasz zabol olał na gg - hahahahhihibhihihi - mnie tyyyyyyyyyżżżż!!
Pozdrawiam Cię Glumando i witam w klubie " olanych "!! Elek
Oj, cosik mnie siem widzi, że ...będzie
dupacoś Żabola bolało. Za olewanie bez polewania, ....oj będzie się działo ...oj, Zabolu...Po czworakach a dopełznę !!!!!!
Nie wiedzialam, ze z niej jest taka olewajka!!! a to Ci jedne Zabisko!! a moze Zaby nie potrafia komputera obslugiwac i stad ten ambaras....
Wiesz co - Glumandziu - powiem Ci znów coś, ale też tylko Tobie na uuuuuuuuuuuuuszkooooooooooooooooo: jak już będę w Gorzowie tą naszą zabki widziała , to tak ją trochę za nas obie popodduszam przy witaniu. Całkiem nie mogę , bo musi pójść na ślub chrześniaka. Niech myśli ,że to tak z radości wielkiej Ją ściskam .Ha hahahaha
Podpuszczalską podpuszczać ? Jak Ty to zrobisz??????
Zabolu -- ja nie pisałam o podpuszczaniu tylko o podduszaniu !! :)))))))))
Pisałam ,że przy witaniu to Cię tak mocno będę ściskać czytaj podduszać !! :))))))))
eeee.... za szybko odczytałam !!! Wybacz babci bez gogli-bryli byłam !!!
...wskoczy takie cóś na klawiature czterema na raz...
a utrafiłaś w sedno !!! Ostatnie parę dni wszystko i wszystkich, tylko w trochę innej formie!!!!!
Eleczku, wysłalam Ci dzisiaj jeszcze wyjaśnienie na GG !!!!
Zabeczko-- dziękuję!! :) przeczytałam właśnie i zaraz Ci odpowiem na to wyjaśnionko :)))))))))
1. - Zgadza się w 100 % Idę na łatwiznę ! Jeśli nie muszę nie wysilam się !
2. - Zmianę planów skorygowałam do .... 5 razy/30 min
3. - Przebieram się już tylko 2-3 razy przed wyjściem ( zauważ - WIELKI postęp ! )
Ale mamt też zalety !!!!! Jesteśmy w sumie fajne baranki !!!!