Atuniu - w dniu Twojego święta zyczę Ci wszystkiego co najlepsze z najlepszego , Duuuuuużooooo zdrówka , pomyślności i uśmiechu na codzień !! Spełnienia marzeń i wiele radości i zabawy z nami WŻetowcami !!
Policz kwiaty w swym ogrodzie Nie licz zwiędłych liści. Złote chwile w dniu swym przelicz, nie wspominaj ciemnych chmur. Nocą gwiazdy licz nie cienie licz uśmiechy a nie łzy. A kolejne urodziny świętuj liczbą swych przyjaciół a nie mijających lat
Wszystko co bylo twoim marzeniem co jest i bedzie w przyszlosci niech nie mija z cichym westnieniem lecz niech sie spelni w calosci. Wszystko co piekne i upragnione- niech bedzie w Twoim zyciu spelnione
Jesteście kochani...Bardzo,bardzo Wam wszystkim dziękuję za pamięć i piękne życzenia.Tobie Elek,Ekkore,Zabki,Angela,Wróbelku,Inko76,Moniko86 ,Maleno- dziekuję. I choć to są najsmutniejsze moje urodziny,ponieważ mój kochany mąż miał wypadek i leży w szpitalu zagranicą, to Wasze życzenia sprawiły mi wielką radość. Pozdrawiam Was gorąco - ata
Maniuś,Elek,Inka,Niutka dziękuję Wam w imieniu swoim i męża.To dla nas bardzo trudny rok.Już niedługo mąż wraca do kraju ,ale czekają go kolejne zabiegi. Tak bardzo za sobą tęsknimy.Jesteście wspaniali, nie tylko w chwilach radości ale i w chwilach smutku. Pozdrawiam - ata
Z okazji Twego Swieta zycze Ci: Aby jedynymi lzami ktore pojawia sie w twych oczach Byly krysztalowe lzy szczescia Aby radosnego usmiechu na twej twarzy Nie zakryly ciezkie chmury smutku Aby platki roz wyscielaly droge twego przeznaczenia A szczecie zdrowie radosc i milosc byly przeznaczeniem twych dni
Niech spełnią się marzenia i sny kolorowe Fortuna - zmienna pani - niech przy Tobie BĘDZIE ZAWSZE Wenus nie opuszcza, a zdrówko zawsze przy Tobie i bliskich gosci ! Serdeczne życzenia Urszula
Atuniu - w dniu Twojego święta zyczę Ci wszystkiego co najlepsze z najlepszego , Duuuuuużooooo zdrówka , pomyślności i uśmiechu na codzień !! Spełnienia marzeń i wiele radości i zabawy z nami WŻetowcami !!
Wszystkiego najlepszego
i ode mnie przyjmij szczere życzenia : zdrówka, szczęścia, dostatku !
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Nie licz zwiędłych liści.
Złote chwile w dniu swym przelicz,
nie wspominaj ciemnych chmur.
Nocą gwiazdy licz nie cienie
licz uśmiechy a nie łzy.
A kolejne urodziny
świętuj liczbą swych przyjaciół
a nie mijających lat
Wszystko co bylo twoim marzeniem
co jest i bedzie w przyszlosci
niech nie mija z cichym westnieniem
lecz niech sie spelni w calosci.
Wszystko co piekne i upragnione-
niech bedzie w Twoim zyciu spelnione
Malena
Jesteście kochani...Bardzo,bardzo Wam wszystkim dziękuję za pamięć i piękne życzenia.Tobie Elek,Ekkore,Zabki,Angela,Wróbelku,Inko76,Moniko86 ,Maleno- dziekuję.
I choć to są najsmutniejsze moje urodziny,ponieważ mój kochany mąż miał wypadek i leży w szpitalu zagranicą, to Wasze życzenia sprawiły mi wielką radość.
Pozdrawiam Was gorąco - ata
Atuniu - trzymaj się dzielnie i naprawdę bądź dobrej myśli !!
Pozdrawiam Ciebie i Twojego mążusia - niech szybciutko wraca do zdrowia !! Elek.
Zdrowia Szczęścia i Słodyczy maniuś życzy
wszystkiego najlepszego - bądź dobrej myśli - będzie dobrze ....
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, a dla męża szybkiego powrotu do zdrówka. Trzymajcie się dzielnie i pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Maniuś,Elek,Inka,Niutka dziękuję Wam w imieniu swoim i męża.To dla nas bardzo trudny rok.Już niedługo mąż wraca do kraju ,ale czekają go kolejne zabiegi.
Tak bardzo za sobą tęsknimy.Jesteście wspaniali, nie tylko w chwilach radości ale i w chwilach smutku. Pozdrawiam - ata
Z okazji Twego Swieta zycze Ci:
Aby jedynymi lzami ktore pojawia sie w twych oczach
Byly krysztalowe lzy szczescia
Aby radosnego usmiechu na twej twarzy
Nie zakryly ciezkie chmury smutku
Aby platki roz wyscielaly droge twego przeznaczenia
A szczecie zdrowie radosc i milosc byly przeznaczeniem twych dni
Bo wczoraj jest już snem, a jutro tylko wizją" Żyj tak, aby każde wczoraj było snem o szczęściu, a każde jutro wizją nadziei.
Wszystkiego dobrego!!!!!!!
Niech ten radosny dzień.

Na zawsze Twe troski,
Odsunie w cień.
I niech się śmieje do Ciebie świat,
Blaskiem szczęście i długich lat - życzy Monika.
Dziękuję Andaw,Siljed,Agness,Monice za piekne zyczenia.Sprawiliście mi miłą niespodziankę.
Fortuna - zmienna pani - niech przy Tobie BĘDZIE ZAWSZE
Wenus nie opuszcza, a zdrówko zawsze przy Tobie i bliskich gosci !
Dziekuję Urszulko za piękne życzenia
I jeszcze ja, i jeszcze ja... sorry mam narazie przeiagajce sie opoznienie... wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia i zadowolwnia w zyciu!