Cieszę się bardzo, że trafiłam na tę stronkę.Wykorzystuję przepisy wielu osób od dłuższego czasu, ale z powodu braku internetu w domu do tej pory nie mogłam sama dodawać żadnych przepisików.mam nadzieję, że teraz to się zmieni, na ile praca i prowadzenie domu mi pozwoli ;)
Szczególnie mocno doceniam przepisy Nutelli, Sweetyi, ireny sikory, Jamaici, Doroty40, Ilki74, bo kilka z nich wypróbowałam.Na pewno skorzystam też z przepisów innych osób.Bardzo serdecznie dziękuję Wam za tak świetne pomysły!
Cieszę się bardzo, że trafiłam na tę stronkę.Wykorzystuję przepisy wielu osób od dłuższego czasu, ale z powodu braku internetu w domu do tej pory nie mogłam sama dodawać żadnych przepisików.mam nadzieję, że teraz to się zmieni, na ile praca i prowadzenie domu mi pozwoli ;)
Szczególnie mocno doceniam przepisy Nutelli, Sweetyi, ireny sikory, Jamaici, Doroty40, Ilki74, bo kilka z nich wypróbowałam.Na pewno skorzystam też z przepisów innych osób.Bardzo serdecznie dziękuję Wam za tak świetne pomysły!
witaj i gotuj razem z nami
dziękuję za powitanie! oczywiście będę! ta strona to wszystkie książki kulinarne świata w jednym miejscu i do tego sprawdzone!
Cześć,
, jak się całkiem uzależnisz to cieżko Ci będzie odejść .....................

...z powodu nadwagi..
Janek
witaj Janku! narazie na nadwagę nie narzekam, ale będę uważać....a od stronki jestem uzależniona juz od pół roku
Witaj wsrod nas
Witaj!! I uważaj, bo WŻ bardzo uzależnia... :))))))))
Witam i ja Ciebie smaczniutko !!
Baw się dobrze razem z nami - Elek
dziękuję za miłe powitanko
pozdrawiam wszystkich!!!
Witamy !
Witaj
Powitac nowa twarzyczke w WZ, zycze milego spedzania czasu w kuchni i przy komputerze!!! a ciagnie potem jak magnes....
Oj ciągnie bardzo, już niestety coś o tym wiem
dziękuję za miłe powitanko i pozdrawiam Cię Glumando!
witaj pozdrawiam