Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Orange..

• Autor: jadkin Data: 2006-07-16 19:52:11

Moja córka poprosiła mnie o kupno telefonu w ofercie "Zetafon" w orange . Doradźcie mi czy to się opłaca, czy warto kupic aparat w tej ofercie? Chciałaby telefon Siemens c75 .

• Autor: Janek Data: 2006-07-16 20:10:15

Obejrzyj dobrze reklamę w TV ...dla kogo jest "Orange" ...opłacalny..
    Janek

• Autor: jadkin Data: 2006-07-16 20:29:47

wiesz musialabym "czatowac" caly dzien na reklame , moze zdradzisz mi??

• Autor: Janek Data: 2006-07-16 20:36:04

Z tego co ja zrozumiałem  to dla biznezu... Najtaniej jest w Erze ..ostatnio znów reklamują (TVN) jakiąś promocję.
    Rzuć w "googlach" hasło orange ...może coś znajdzesz...ja zaraz wskocze i też zobacze..
    Janek

• Autor: jadkin Data: 2006-07-16 20:40:42

ale z tego co czytalam na stronie orange to jest telefon na karte w Popie , jest kilka taryf = Orange biznes , Orange Go (chyba cos takiego) i Pop . To jest w popie.Moze ktos mi doradzi??

• Autor: bea39 Data: 2006-07-17 09:31:57

Od lat mam telefon w sieci początkowo Idea teraz Orange.Wiem, że Orange Go jest dobrą propozycją, i mają co jakis czas promocję na obiżenie rozmów, mimo, że jest to telefon na kartę.Dla dziecka polecam.

• Autor: ekkore Data: 2006-07-17 10:20:22

najprościej jest przejrzeć oferty wszystkich firm i na kartce wypisać sobie (w formie tabelki) co która oferuje. Bo każdy powie, że akurat ta sieć, z której on korzysta jest najlepsza. no i ustalić gdzie telefony mają znajomi córki, bo to z nimi pewnie będzie chciała się kontaktować.

• Autor: kucharkalitewska Data: 2006-07-18 13:47:18

Telefon jest za 1 zeta,ale musisz podpisać umowę na ileś tam doładowań.Lepiej kupić telefon za realnącenę i być niezależnym.Mój syn miał kiedyś w Erze,potem w Plusie,ateraz przeszedł do Heah,bo tam ma SMS za pół grosza.

• Autor: Haanala Data: 2006-07-18 18:42:17

Kupiliśmy córce telefon z 1 zł w Era Tak Tak, ale wiąże się to z przywiązaniem do sieci na 2 lata i trzeba co miesiąc doładować obowiązkowo.

• Autor: niutka Data: 2006-07-18 20:33:02

Od bardzo dawna nosiliśmy się z zamiarem kupna komórki, wybieraliśmy modele, to znowu kasa się u nas nie zgadzała, potem znowu po jakimś czasie wybieraliśmy modele, oferty. Wszyscy jesteśmy w Orange, więc wybór operatora był oczywisty.
    Przeczytałam ten wątek, pokazałam rodzince i zaczęło się.... Skończyło się na tym, że w mig kupiliśmy Nokię6020 w zetafonie. jesteśmy w Orange Go, ale w kazdej chwili można przejść na Orange Pop. Jadkin, moja córka prosiła, żeby ci podziękować, bo dzięki Tobie ma Nokię, które jej bardzo odpowiada. Pozdrawiam :-))

• Autor: jadkin Data: 2006-07-19 16:22:46

Oj chociaż to pomogło 1 osobie a moja corka stwierdzila ze kupi sobie sam aparat kiedys nie chce miec na umowe , woli miec telefon bez zobowiazania , mysle ze to bedzie lepiej, dziekuje za porady i ciesze sie niutko ze twoja corka ma dzieki WZ telefon Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu