Moja córka poprosiła mnie o kupno telefonu w ofercie "Zetafon" w orange . Doradźcie mi czy to się opłaca, czy warto kupic aparat w tej ofercie? Chciałaby telefon Siemens c75 .
Z tego co ja zrozumiałem to dla biznezu... Najtaniej jest w Erze ..ostatnio znów reklamują (TVN) jakiąś promocję. Rzuć w "googlach" hasło orange ...może coś znajdzesz...ja zaraz wskocze i też zobacze.. Janek
ale z tego co czytalam na stronie orange to jest telefon na karte w Popie , jest kilka taryf = Orange biznes , Orange Go (chyba cos takiego) i Pop . To jest w popie.Moze ktos mi doradzi??
Od lat mam telefon w sieci początkowo Idea teraz Orange.Wiem, że Orange Go jest dobrą propozycją, i mają co jakis czas promocję na obiżenie rozmów, mimo, że jest to telefon na kartę.Dla dziecka polecam.
najprościej jest przejrzeć oferty wszystkich firm i na kartce wypisać sobie (w formie tabelki) co która oferuje. Bo każdy powie, że akurat ta sieć, z której on korzysta jest najlepsza. no i ustalić gdzie telefony mają znajomi córki, bo to z nimi pewnie będzie chciała się kontaktować.
Telefon jest za 1 zeta,ale musisz podpisać umowę na ileś tam doładowań.Lepiej kupić telefon za realnącenę i być niezależnym.Mój syn miał kiedyś w Erze,potem w Plusie,ateraz przeszedł do Heah,bo tam ma SMS za pół grosza.
Od bardzo dawna nosiliśmy się z zamiarem kupna komórki, wybieraliśmy modele, to znowu kasa się u nas nie zgadzała, potem znowu po jakimś czasie wybieraliśmy modele, oferty. Wszyscy jesteśmy w Orange, więc wybór operatora był oczywisty. Przeczytałam ten wątek, pokazałam rodzince i zaczęło się.... Skończyło się na tym, że w mig kupiliśmy Nokię6020 w zetafonie. jesteśmy w Orange Go, ale w kazdej chwili można przejść na Orange Pop. Jadkin, moja córka prosiła, żeby ci podziękować, bo dzięki Tobie ma Nokię, które jej bardzo odpowiada. Pozdrawiam :-))
Oj chociaż to pomogło 1 osobie a moja corka stwierdzila ze kupi sobie sam aparat kiedys nie chce miec na umowe , woli miec telefon bez zobowiazania , mysle ze to bedzie lepiej, dziekuje za porady i ciesze sie niutko ze twoja corka ma dzieki WZ telefon Pozdrawiam
Moja córka poprosiła mnie o kupno telefonu w ofercie "Zetafon" w orange . Doradźcie mi czy to się opłaca, czy warto kupic aparat w tej ofercie? Chciałaby telefon Siemens c75 .
Obejrzyj dobrze reklamę w TV ...dla kogo jest "Orange" ...opłacalny..
Janek
wiesz musialabym "czatowac" caly dzien na reklame , moze zdradzisz mi??
Z tego co ja zrozumiałem to dla biznezu... Najtaniej jest w Erze ..ostatnio znów reklamują (TVN) jakiąś promocję.
Rzuć w "googlach" hasło orange ...może coś znajdzesz...ja zaraz wskocze i też zobacze..
Janek
ale z tego co czytalam na stronie orange to jest telefon na karte w Popie , jest kilka taryf = Orange biznes , Orange Go (chyba cos takiego) i Pop . To jest w popie.Moze ktos mi doradzi??
Od lat mam telefon w sieci początkowo Idea teraz Orange.Wiem, że Orange Go jest dobrą propozycją, i mają co jakis czas promocję na obiżenie rozmów, mimo, że jest to telefon na kartę.Dla dziecka polecam.
najprościej jest przejrzeć oferty wszystkich firm i na kartce wypisać sobie (w formie tabelki) co która oferuje. Bo każdy powie, że akurat ta sieć, z której on korzysta jest najlepsza. no i ustalić gdzie telefony mają znajomi córki, bo to z nimi pewnie będzie chciała się kontaktować.
Telefon jest za 1 zeta,ale musisz podpisać umowę na ileś tam doładowań.Lepiej kupić telefon za realnącenę i być niezależnym.Mój syn miał kiedyś w Erze,potem w Plusie,ateraz przeszedł do Heah,bo tam ma SMS za pół grosza.
Kupiliśmy córce telefon z 1 zł w Era Tak Tak, ale wiąże się to z przywiązaniem do sieci na 2 lata i trzeba co miesiąc doładować obowiązkowo.
Od bardzo dawna nosiliśmy się z zamiarem kupna komórki, wybieraliśmy modele, to znowu kasa się u nas nie zgadzała, potem znowu po jakimś czasie wybieraliśmy modele, oferty. Wszyscy jesteśmy w Orange, więc wybór operatora był oczywisty.
Przeczytałam ten wątek, pokazałam rodzince i zaczęło się.... Skończyło się na tym, że w mig kupiliśmy Nokię6020 w zetafonie. jesteśmy w Orange Go, ale w kazdej chwili można przejść na Orange Pop. Jadkin, moja córka prosiła, żeby ci podziękować, bo dzięki Tobie ma Nokię, które jej bardzo odpowiada. Pozdrawiam :-))
Oj chociaż to pomogło 1 osobie a moja corka stwierdzila ze kupi sobie sam aparat kiedys nie chce miec na umowe , woli miec telefon bez zobowiazania , mysle ze to bedzie lepiej, dziekuje za porady i ciesze sie niutko ze twoja corka ma dzieki WZ telefon Pozdrawiam