Cześć! Tu Anka. Miło mi Was poznać i miło wreszcie znaleźć forum gdzie ludzie wiedza co piszą :). Trafiłam tu z googla szukając różnych porad. Teraz idę oglądać przepisy :) Jest ich tyle, że już się boję co będzie jak mi się wakacje skończą i nie będzie tyle czasu na gotowanie... Pozdrawiam!!!
Witaj Aniu!! u nas przepisów dostatek, ciesze się że trawiłaś do nas, teraz u nas moze mało ludzi bo wakacje, ale po wakacjach będzie nas więcej!! serdecznie Cię witam w naszych skromnych progach i zapraszam do wspólnego gotowania i dzielenia sie z nami swoimi przepisami!! pozdrawiam ifasia!!
oj teraz to już jestem niemal z(a)rumieniona a na pewno z(a)mieszana. Mam nadzieję, że będę mogła odwdzięczyć się przepisami już niedługo! Jako belfer siedzę u rodziców 400 km od mojej książki kucharskiej... Pozdrowionka!
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Witaj, Aniu "c...coś...tam coś...tam"jezyk sie może poplątać...ale > to Ciebie witam...Janek no już nie będę taka tajemnicza i powiem. To piękne słowo na c znaczy po irlandzku "wiedźma".
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Fajne ...widać, że masz poczucie humoru albo Irlandczycy poznali sie na > Polkach....Co jest prawdą?Janek
Nie wiem na ile to poczucie humoru, niektórzy twierdzą że jestem po prostu złośliwa. Oszczercy . A wszystko wynika z fioła na punkcie Irlandii, a zwłaszcza tamtejszych tańców. Kuchni zresztą też naturalnie .
O mnie też tak niektórzy mówią, może czasem jestem złośliwy ale tylko w niektórych przypadkach ... Tylko co do tego ma "hyzio" na punkcie tańców irlandzkich, lubie taki taniec który pokazywany był w TV kiedyś( chyba Dzień Św.Patryka?) z takim przemienianiem szybko nóg i podskokami (chyba wszystkie mają podobny krok?), a i muzykę maja bardzo przyjemną (czyt. fajną). Jak widzisz nie tylko Ty masz "kuku" na tym tle. A co do kuchni ...nie wiem nic kompletnie ...wrzuć coś na "przepisy".
Pozdrawiam Janek
P.S. Ja na swoje Trzy Pomarańcze , też mówię Wiedżmy ...nie wiem dlaczego cieszą się wtedy i wiedzą, że to znaczy "kochane" ...głupie jakieś, no nie?
To kiedy powrót? Cierkawe jakie przepisy przywieziesz. No jesli chodzi o moje "Wiedźmy" to tylko jedna jest "dorosła"(Żona), te dwie to tylko pełnoletnie... A te zólte płyny ...tak dobre, ja nawet imbirowe polubiłem..
Raczej bliżej września, na razie jestem za opiekunkę do kota u rodziców bo wszyscy jeżdżą a ja tym razem nie. Nie chciał się leń nauczyć otwierania puszek i teraz trzeba z nim siedzieć. Ale obiecuję, że będą!
I ja Cię pięknie witam wsród uzależnionych !! :))))))))) Życzę Ci smaczniastych potraw i wypieków !! :)))))))) Baw się dobrze razem z nami !! :)))))))) Pozdrawiam - Elek
cześć Aniu.fajna jest ta strona ,ja o niej dowiedziałam się nie dawno,a teraz jestem tu codzień.czekam na czat tej strony może być całkiem fajnie.pozdrawiam .
Cześć! Tu Anka. Miło mi Was poznać i miło wreszcie znaleźć forum gdzie ludzie wiedza co piszą :). Trafiłam tu z googla szukając różnych porad. Teraz idę oglądać przepisy :) Jest ich tyle, że już się boję co będzie jak mi się wakacje skończą i nie będzie tyle czasu na gotowanie... Pozdrawiam!!!
Witaj Aniu!! u nas przepisów dostatek, ciesze się że trawiłaś do nas, teraz u nas moze mało ludzi bo wakacje, ale po wakacjach będzie nas więcej!! serdecznie Cię witam
w naszych skromnych progach i zapraszam do wspólnego gotowania i dzielenia sie z nami swoimi przepisami!! pozdrawiam ifasia!!
No to wpadłaś...
Wielokrotnie padało określenie,że ta strona "uzależnia".
Sama prawda...
Ale oczywiście witam cieplutko
Witaj i gotuj razem z nami
Witamy ciepło !
witaj i już od dziś czuj się uzależniona:)
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni :)))
Witaj
WITAJ
oj teraz to już jestem niemal z(a)rumieniona a na pewno z(a)mieszana. Mam nadzieję, że będę mogła odwdzięczyć się przepisami już niedługo! Jako belfer siedzę u rodziców 400 km od mojej książki kucharskiej... Pozdrowionka!
Witaj, Aniu "c...coś...tam coś...tam"jezyk sie może poplątać...ale to Ciebie witam...
Janek
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Witaj, Aniu "c...coś...tam coś...tam"jezyk sie może poplątać...ale
> to Ciebie witam...Janek
no już nie będę taka tajemnicza i powiem. To piękne słowo na c znaczy po irlandzku "wiedźma".
Fajne ...widać, że masz poczucie humoru albo Irlandczycy poznali sie na Polkach....
Co jest prawdą?
Janek
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Fajne ...widać, że masz poczucie humoru albo Irlandczycy poznali sie na
> Polkach....Co jest prawdą?Janek
Nie wiem na ile to poczucie humoru, niektórzy twierdzą że jestem po prostu złośliwa. Oszczercy . A wszystko wynika z fioła na punkcie Irlandii, a zwłaszcza tamtejszych tańców. Kuchni zresztą też naturalnie .
O mnie też tak niektórzy mówią, może czasem jestem złośliwy ale tylko w niektórych przypadkach ... Tylko co do tego ma "hyzio" na punkcie tańców irlandzkich, lubie taki taniec który pokazywany był w TV kiedyś( chyba Dzień Św.Patryka?) z takim przemienianiem szybko nóg i podskokami (chyba wszystkie mają podobny krok?), a i muzykę maja bardzo przyjemną (czyt. fajną). Jak widzisz nie tylko Ty masz "kuku" na tym tle.
A co do kuchni ...nie wiem nic kompletnie ...wrzuć coś na "przepisy".
Pozdrawiam
Janek
P.S.
Ja na swoje Trzy Pomarańcze , też mówię Wiedżmy ...nie wiem dlaczego cieszą się wtedy i wiedzą, że to znaczy "kochane" ...głupie jakieś, no nie?
hi hi taniec jest częścią mojego irlandzkiego fioła, i to dość na poważnie ) a poza tym zawiera w sobie mnóstwo treści, i to już tylko od mówiącego i słuchacza zależy co to znaczy!! Więc sie nie dziwię, że się cieszą... A kuchnia się pojawi, niech ino wrócę z wakacji. Popatrzę tylko co już jest. A na początek zaleca się guinnesa albo Murphy's stout. Guinness for strength w końcu, nie?
To kiedy powrót? Cierkawe jakie przepisy przywieziesz. No jesli chodzi o moje "Wiedźmy" to tylko jedna jest "dorosła"(Żona), te dwie to tylko pełnoletnie...
A te zólte płyny ...tak dobre, ja nawet imbirowe polubiłem..
no ale tamtejsze najlepsze te czarne... A przepisy będą np. na Irish scones albo i na soda bread, ale we wrześniu dopiero. pozdrowionka!
...tylko pisz po polsku. Ja nie gramotny z "inglezi"..
to kiedy .???
Raczej bliżej września, na razie jestem za opiekunkę do kota u rodziców bo wszyscy jeżdżą a ja tym razem nie. Nie chciał się leń nauczyć otwierania puszek i teraz trzeba z nim siedzieć. Ale obiecuję, że będą!
....
Witaj Aniu - w wielkiej kuchni , miło Cię poznać
Witam Witam:)
Witaj serdecznie i czuj sie z nami dobrze
Witaj Aniu!
I ja Cię pięknie witam wsród uzależnionych !! :)))))))))
Życzę Ci smaczniastych potraw i wypieków !! :))))))))
Baw się dobrze razem z nami !! :))))))))
Pozdrawiam - Elek
Witaj wśród nas, fajnie, że zajrzałaś i zostałaś.
Ostrzegam o uzależnieniu, które następuje nie wiadomo kiedy...
Witaj "wiedźmo" Aniu:-) U nas znajdziesz i ciekawe przepisy i porady tylko uważaj: TA STRONA UZALEŻNIA!
Witaj !!!
WITAJ ANIU.
Hmmm... czuję się naprawdę powitana!! Komu herbaty a komu kawy mrożonej? (ponoć dobra) Na gorąco rewelacyjną robi mój facet...
Witaj wsrod nas
Witaj wsrod nienajedzonych i wiecznie glodnych!!! hihihi
cześć Aniu.fajna jest ta strona ,ja o niej dowiedziałam się nie dawno,a teraz jestem tu codzień.czekam na czat tej strony może być całkiem fajnie.pozdrawiam .
witaj