I ja Ciebie smaczniasto witam wśród uzależnionych od tej stronki WŻ żarłoczków! :))))))) Gotuj razem z nami , a i baw się dobrze z nami w tej największej kuchni świata :)))))))) Pozdrawiam - Elek
witaj w najwiekszej internetowej kuchni, tylko dobra rada - uwazaj, tutaj mozna bardzo szybko przysporzyc sobie pare dodatkowych kilogramow. ale za to ile uciechy i zabawy, jast fajnie!
Dzięki za powitanie,rada jest okej ale mi nie grozi ,bo żeby przytyć musze bardziej się starać niz Ci kt€rzy chcą schudnąć,no chyba że wiesz jak przytyć ,.papa
Witam pieknie w najwiekszej kuchni Europy... gdzie kazdego dnia tyle obiadow sie gotuje ilu mamy kucharzy nie mowiac o deserach i innych przepysznosciach!!
JA TEŻ CHCE BYĆ TAK PIĘKNIE POWITANA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH UZALEŻNIONYCH.JUŻ WKRÓTCE PODZIELE SIĘ SWOIMI PRZEPISAMI.
Witam Cię cieplutko wśród uzależnionych,tu jest naprawdę fajnie
życzę powodzenia w kuchni- ata
DZIĘKUJE ATA ,ZA CIEPŁE POWITANKO
Witaj i gotuj razem z nami
Witam Cię serdecznie wśród nas!! napewno Ci się u nas spodoba!! czekamy również na Twoje przepisy!!i pozdrawiam fasia!!
Dziękuje za powitanko,bardzo mi się tu podoba,POZDRAWIAM CIE
cześć MANIUŚ ,dzięki serdeczne za powitanko .Skąd wiedziałeś ,że podobna jestem do tej pani ?
......no no no - powiem Ci na uszko, że takiej figury długo nie utrzymasz uzależniając się od WŻ !! :))))))))
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni :))))
Rozumiem, ze ten krzyk to wyraz entuzjazmu z powodu dołączenia do Żarłoków ... ( zajrzyj do Faq )
Dziękuje za powitanko, szkoda że tak póżno znalazłam tę strone.ale lepiej pózno niż wcale.pozdrawiam cieplutko Cię
Serdecznie witamy wśród uzależnionych, którzy nie mają ochoty na odwyk!!!
Dzięki za ciepłe powitanie .POZDRAWIAM CIĘ
Witaj!
DZIĘKI I POZDRAWIAM.
I ja Ciebie smaczniasto witam wśród uzależnionych od tej stronki WŻ żarłoczków! :)))))))
Gotuj razem z nami , a i baw się dobrze z nami w tej największej kuchni świata :))))))))
Pozdrawiam - Elek
Siemanko!!!
SMACZNE DZIĘKI.IPOZDRAWIAM SŁODKO.
No to mamy Cię ...Nowy Żarłoku. Teraz jesteś już "skazana"... i nie pytaj ...za co , tylko ...na co. Domyśl się

Janek
WITAJ JANKU ,DZIĘKI ZA CIEPŁE POWITANIE.<JAK DOBRZE BYĆ SKAZANĄ>DOMYŚLAM SIĘ ,ALE BĘDZIEMY PICHCIĆ.POZDRAWIAM CIĘ
witaj w najwiekszej internetowej kuchni, tylko dobra rada - uwazaj, tutaj mozna bardzo szybko przysporzyc sobie pare dodatkowych kilogramow. ale za to ile uciechy i zabawy, jast fajnie!
Witaj w śród wszystkich Żarłoczków.
.
DZIĘKI ,LUBIE JEŚĆ.SZKODA ŻE TEGO NIE WIDAĆ.[PRZYTYĆ MI CIĘŻKO].POZDRAWIAM
Dzięki za powitanie,rada jest okej ale mi nie grozi ,bo żeby przytyć musze bardziej się starać niz Ci kt€rzy chcą schudnąć,no chyba że wiesz jak przytyć ,.papa
WITAM CIĘ SERDECZNIE
dzięki za powitanie
.POZDRAWIAM.
CZEŚĆ ,OD JEDZENIA JESTEM UZALEŻNIONA OD 36LAT.POZDRAWIAM
Witamy cie smaczniasto
DZIĘKI SERDECZNE ZA TE CIEPŁE POWITANIE.POZDRAWIAM
witaj na pokładzie statku żarłoków!!
Ja też witam Cię serdecznie. Wkrótce się przekonasz, że dzień bez kliknięcia na WŻ to dzień stracony.
DZIĘKI ZA POWITANIE.POZDRAWIAM
DZIĘKUJE ZA POWITANIE.POZDRAWIAM
Przyłączam się do powitań :-)))
Witaj w rodzinie,przekonasz się ,że jest tu SUPER.
DZIĘKUJE ,WIDZE ŻE JEST TU BARDZO ŚWIETNIE,JUŻ MI SIĘ PODOBA.POZDRAWIAM
DZIĘKI JUŻ CZUJE TĘ PACHNĄCĄ SMAKOŁYKAMI ATMOSFERE.POZDRAWIAM.
Witaj cieplutko wsrod zarłoczkow
DZIĘKI ZA CIEPLUTKIE POWITANIE.POZDRAWIAM
Witaj!!! Przyjemnego gotowania!
Czekamy na przepisy!
cześć dzięki za powitanie.oj będziemy pichcić,będziemy.pozdrawiam
Witam pieknie w najwiekszej kuchni Europy... gdzie kazdego dnia tyle obiadow sie gotuje ilu mamy kucharzy nie mowiac o deserach i innych przepysznosciach!!
Witam , to miło być tak powitanym-cieplutko ,pachnąco smakołykami.dziękuje i pozdrawiam.
Dżem dobry! ja też nowa a już wsiąkłam...
Dżem dobry!witam fajnie że nie jestem tu sama nowa.pozdrawiam.
witaj
dziękuje za miłe powitanie .POZADRAWIAM POLA
Fajnie ,że mogę Cię powitać;)))
dziękuje za powitanko ,ta stronka jest świetna czuje się tu jak w wielkiej zgodnej rodzinie.pozdrawiam POLA