Chciałem podzielić się z wszystkimi Żarłoczkami radością z okazji zamieszczenia na WŻ mojego setnego udostępnionego przepisu p.t: "Bełt na sztywno". Równocześnie chciałbym wyrazić wdzięczność mojemu Mistrzowi i Mentorowi Bahusowi za światłe komentarze i oceny, które mobilizowały mnie w działalności na niwie i uporczywym dążeniu do doskonalenia opracowywanych potraw. Z pietruszkowym pozdrowieniem. Jurek
Jurku - no to nie pozostaje mi nic innego , jak tylko Tobie serdeczniasto pogratulować TAKIEJ setnej liczby przepisów , no i życzyć następnych stu i raz jescze stu i jeszcze jeden raz stu !!:)))))))))))) że nie wspomnę o tysiączku :)))))))))))) Pozdrawiam smaczniasto - Elek
Chciałem podzielić się z wszystkimi Żarłoczkami radością z okazji zamieszczenia na WŻ mojego setnego udostępnionego przepisu p.t: "Bełt na sztywno". Równocześnie chciałbym wyrazić wdzięczność mojemu Mistrzowi i Mentorowi Bahusowi za światłe komentarze i oceny, które mobilizowały mnie w działalności na niwie i uporczywym dążeniu do doskonalenia opracowywanych potraw. Z pietruszkowym pozdrowieniem. Jurek
Jurku - no to nie pozostaje mi nic innego , jak tylko Tobie serdeczniasto pogratulować TAKIEJ setnej liczby przepisów , no i życzyć następnych stu i raz jescze stu i jeszcze jeden raz stu !!:)))))))))))) że nie wspomnę o tysiączku :))))))))))))
Pozdrawiam smaczniasto - Elek
No to...

.......
przyznam szczerze, że liczba imponujaca..Szczere gratulacje.
Janek
moje gratulacje
Uretan , to ja to uczczę pierogami wołyńskimi ;))))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Uretan , to ja to uczczę pierogami wołyńskimi ;))))))
I to jest właściwa reakcja. Dziękuję Wam Żarłoczki
dobicia do 1000 w krótkim czasie ( gdzie się to zmieści
) no i gratulacje
!!!
Gratulacje!!! Życzę Ci kolejnych setek przepisów i jeszcze więcej pozytywnych komentarzy.
Nic życzyć tylko dalszych stu przepisow.
Uretan, jesteś W i e l k i ! ! ! Gratulacje ! Ale pamiętaj, że pierwsza setka zobowiązuje do następnych. Czekamy z niecierpliwością.
Kurna - uciekł mi jakoś ten wątek. MOje gratulacje Uretan- ten zbiór baaardzo baaaardzo mi pasuje.
:)))))
Cieszem siem. Już 102