Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jeden (?)..."smutny"...

• Autor: Janek Data: 2006-07-20 16:04:34

Rozmawiałem wczoraj z ...nie powiem, z kim ale "powiedział" na GG, że jakoś za kulturalnie (?!!!!!?) jest na forum i Jemu jest nudno, smutno, i że .."nic się nie dzieje". Nie ma kogo i za co zbanować (zabanować(?), jest Mu starasznie przykro.(???!!!). Pytał mnie czy nie mógłby się ktoś "podłożyć".... Nie powiem jaka była moja odpowiedź ...ale powiedział, że mi daruje...ten jeden raz...
    Co Wy Żarłoki na to... Odpowiedzcie Temu Komuś...
    Janek

• Autor: zosia-k Data: 2006-07-20 16:14:05

Najlepiej by było jakby twój rozmówca sie podłożył   - to sie posmiejemy  hahahahahah

• Autor: ZANTA Data: 2006-07-20 16:30:36

a tam nic nie napisze

• Autor: Janek Data: 2006-07-20 20:38:38

niestety ...ON nie może ...bo siedzi na tronie.

• Autor: miauka Data: 2006-07-20 17:30:09

do kogoś : bujaj się!

• Autor: miauka Data: 2006-07-20 19:11:53

no i co ??

• Autor: Janek Data: 2006-07-20 20:40:27

...j...o ( na twardo)

• Autor: Janek Data: 2006-07-20 20:39:31

...

• Autor: sealand1 Data: 2006-07-20 18:56:49

Ja tam nie wiem co "ktoś" ma na myśli, ale my zawsze chętni do... rozmów :))

• Autor: siabasia Data: 2006-07-20 20:02:59

Wg mnie nie jest nudno, no może trochę monotonnie bo jak by nie patrzyć sporo osób naprawdę ciekawych i "z jajem"nas opuściło, niestety. I wielka to szkoda. Szkoda ,że nie ma tych co spowodowali, że życiem tętniła stronka! Ale tak się stało. Są nowi ludzie , aktywni, i są nowe tematy. I kto ma ochotę to się bawi, mile spędza czas. I to jest wspaniałe. Jedni "wiszą" i czytają(jak ja czasem) , inni aktywnie uczestniczą. I dobrze. Bo mimo zmian, jest cały czas ciekawie. Jedno mnie tylko drażni wielce. Najnowsze komentarze. Komentarze do przepisów kulinarnych przeplatają się nie wiedząc czemu z twórczością literacką naszych uzdolnionych WŻtowców. To nie to ,że nie trawię twórczoiści, nie!  Powstał odrębny dział i widnieje na stronie głównej do artykułów  i wg mnie, kto ma ochotę czytać o twórczości to tam trafi. Ale czemu wszystko wciskane jest do komentarzy przepisów kulinarnych? Jest i dział działkowiczów, super, i komentarze nie mieszają się z przepisami a dlaczego w przypadku wierszy jest inaczej? Wg mnie nieporęcznie wielce. A jeszcze niedawno bahus przypominał, i słusznie, że jest to stronka przede wszystkim kulinarna. Idąc za tym uważam, że sprawy kulinarne nie muszą być jedyne, ale powinny być wyodrębnione od reszty. Nona przykład w części komentarzy, bo tam większość zalatanych potencjalnych żarłokówna szybkiego myszkuje. I teraz przedzierać się trzeba przez te twórczości....

• Autor: Janek Data: 2006-07-20 20:43:57

...."mnie tylko drażni wielce. Najnowsze komentarze. Komentarze do przepisów kulinarnych przeplatają się nie wiedząc czemu z twórczością literacką naszych uzdolnionych WŻtowców. To nie to ,że nie trawię twórczoiści, nie!  Powstał odrębny dział i widnieje na stronie głównej do artykułów  i wg mnie, kto ma ochotę czytać o twórczości to tam trafi. Ale czemu wszystko wciskane jest do komentarzy przepisów kulinarnych?..."

Naprawdę w komentarzach do przepisów... I przeplataja sie...? Może nie zauważyłem...GHdzie???
    Janek

i dalej.."Nona przykład w części komentarzy, bo tam większość zalatanych potencjalnych żarłokówna szybkiego myszkuje. I teraz przedzierać się trzeba przez te twórczości...."

Gdzie ...??

• Autor: ekkore Data: 2006-07-20 20:51:42

w komentarzach nowych zaraz na pierwszej stronie.

mnie też to razi - szczególnie, że raz jakiś dopisek do erotyku plątał się między kluskami. Wyglądało to ciut dziwnie i śmiesznie... Ale z tego co wiem system komputerowy nie chce odróżniać co ma być do dla żołądka a co dla ducha. Może kiedyś w przyszłości...

• Autor: siabasia Data: 2006-07-20 21:43:43

Może nadedzie czas .... Póki co komputery, okazuje się, są górą!

• Autor: Janek Data: 2006-07-21 12:34:40

Po "wyłuszczeniu" problemu przez Ekkore ...przyznaję Ci rację. Przepraszam . Ja po prostu nie zaglądałem na tę stronę ...
    Janek

• Autor: till Data: 2006-07-20 21:48:49

W kwestii < jeden smutny > mogę odpowiedzieć tylko tak:

Jeden smutny mieszkaniec Kamczatki
    Wyhodował w zaciszu swej chatki
    Tak długiego jamnika
    że za radą prawnika
    Jamnik płacił podwójne podatki ...

:))))))))))

• Autor: zabki Data: 2006-07-21 08:20:14

Brawo Till !!!!!

• Autor: Janek Data: 2006-07-21 12:29:34

... ..(bez komentarza)

• Autor: malina Data: 2006-07-21 13:33:39

Łoł, till, toż to najprawdziwszy limeryk! Masz takich więcej?

• Autor: till Data: 2006-07-21 13:36:48

Pan Stanisław Barańczak ma ich mnóstwo :))))))

• Autor: bahus Data: 2006-07-21 13:53:17

Janek jesteś "szczytem" dyskrecji...powszechnie wiadomo, że banować może tylko Pampas
    Bahus

• Autor: Janek Data: 2006-07-23 21:56:26

!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu