czy ktoś zna jakieś tajemne służby przwożące obywateli do Słubic? PKP jest strasznie okrężnie, PKS godziny zupełnie nie te! Czy są jakieś busy? albo co? hełp hełp hełp śoś śoś śoś
Dziś "wychlałem": 1l mleka, 2l. wody z sokiem, 1l zupki wiśniowej, 2 herbaty i lampkę b.zimnego wina gronowego... kuna tylko 100ml "angohola"... Chyba w "angocholizma ne wpadnęm".... Chociaż, po spotkaniu z Zabolem ...przybędzie kilku chyba...
czy ktoś zna jakieś tajemne służby przwożące obywateli do Słubic? PKP jest strasznie okrężnie, PKS godziny zupełnie nie te! Czy są jakieś busy? albo co? hełp hełp hełp
śoś śoś śoś
Oczywiście że jest coś takiego!!!!----ale musiałabyś najpierw przyjechać do mnie.......z Małopolski to wszędzie bez problemu się dostaniesz...
Miauka...weź...
...bo inaczej nie da rady..
ja tu poważny problem chcę rozwiązać a Sierściuch i Wierszokleta sie nabijają!
przygania Sierściuch Sierściuchowi
nooo kochanaaa uwaaażaj ja się pojedyńczo od sierściuchów nie dam wynazywać! Dawaj raz jeszcze to wybaczę!
Do sierściucha daleko Ci ...meszek jeszcze na Tobie
..."kunusie" jeden...
A i pazurki mientkie.....nie twarde...
ogonek króciutki i chude to takie......
Odpowiem Ci Młoda na GG..przy okazji...
...tylko sobie kup, a nie z zapasów!!!!!!!!! Moczku jeden...
nie muszę kupować! Jak byś chciał codziennie się upijać, to alkocholi w moim domku starczyłoby ci na...... jakiś roczek !!!!
Dziś "wychlałem": 1l mleka, 2l. wody z sokiem, 1l zupki wiśniowej, 2 herbaty i lampkę b.zimnego wina gronowego... kuna tylko 100ml "angohola"...
Chyba w "angocholizma ne wpadnęm"....
Chociaż, po spotkaniu z Zabolem ...przybędzie kilku chyba...
Nie chcę się wtrącać...ale podaj proszę adres...przyjadę..alkoholi na rok....kurcze niebywała gratka...jakem Bahus
Bahus
...hm........a KTOŚ tu pisał,żeby na kolorowo nie pisać bo to strasznie w oczy razi....
Sorry, ale alkohol przez "ch" razi moje piękne niebieskie oczy...dużo bardziej ;)
Bahus
Nie fanzol ...masz piwne

....od wina...
Janek
A tak ...gdyby Dziewczyny napisały Ci , że Cię kohają ...najpierw byś ...no właśnie co...