Jak już wypłynął temat wpisów do twóczości pomiędzy kluskami to mam propozycję (przedstawioną władzy najwyższej).
Co sądzicie, aby cały dział znalazł się na forum, wtedy komentarze nie pojawiałyby się na stronie głównej między komentarzami do przepisów. Problem jest w tym, iż nie można przenieść fizycznie całości. Twórcy musieliby zamieścić swoje utwory na forum ponownie, a osoby, które komentowały przepisać komentarze. byłoby na to powiedzmy 30 dni, po tym czasie dział zostałby usunięty.
Ja jestem za, dobry pomysł Ekkore, ale ja nie należę do twórców. Już miałam nawet ten temat podnieść /ale lenistwo spowodowane upałem mi nie pozwoliło/.
Chodzi o wyrażenie zdanie przez twórców - to oni musieliby sami przenosić. jak będzie w artykułach i na forum zrobi się bałagan. Poza tym musielibyśmy się zdyscyplinować i niczego nowego nie dopisywać w artykułach. Żeby potem niczego nie utracić. Nie ma fizycznej możliwości przeniesienia wszystkiego - po prostu trzeba kopiować z artykułów i wklejać na forum.
Ekko , a mnie się wydaje , że trzeba zdania wszystkich użytkowników . Co prawda sprawa technicznie dotknie twórców najbardziej , ale jednak rozmawiamy o funkcjonowaniu strony ... Pozdrawiam piszących i czytających ;))))
Mi bardzo odpowieda obecna forma Twórczości, jedynie można byłoby autorów posegregować. Co do komentarzy mieszających się na stronie głównej, czy nie da się otworzyć osobnego okienka do komentarzy Twórczości a osobnego do przepisów?
Po przebytej " dyskusji" z Ekkore, polegającej na wyłuszczeniu mi problemu jestem: ZA dokonaniem zmiany. Faktycznie nie może być tak jak jest. Misz-masz w garnku jest fajny ale nie na Wż-cie. Z chwilą utworzenia odpowiedniego działu na forum, przeniosę swoją "twórczość". Pozostałych Twórców, płci obojga, proszę o szybką i rzeczowa wypowiedź....tzn wpisanie " Jestem za"...(zgodnie z zasadami demokracji ). Janek
Zgadzam sie z toba Ekkore. Wpisy i komentarze do twórczości BARDZO PRZESZKADZAJA W OBECNYM MIEJSCU. Gdyby caly dział znalazł sie na forum byloby znacznie lepiej. Poszukiwanie ostatnio dodanych przepisów i komentarzy o jedzeniu byloby szybsze.
Ja tu nie widzę problemu. Dla mnie to żadna różnica.Bo co to za problem.........no dobra już mówię! OCZYWIŚCIE ŻE JESTEM ZA!!!!! Przynajmniej będzie można pożądnie każdy wiersz obgadać!
Ja też to dopiero teraz zauważyłam... Na stronie głównej jest coś takiego jak Ostatnie komentarze,i tam właśnie mieszają się wszystkie ........... chyba to o to chodzi.... Pozdrawiam...
Jak już wypłynął temat wpisów do twóczości pomiędzy kluskami to mam propozycję (przedstawioną władzy najwyższej).
Co sądzicie, aby cały dział znalazł się na forum, wtedy komentarze nie pojawiałyby się na stronie głównej między komentarzami do przepisów. Problem jest w tym, iż nie można przenieść fizycznie całości. Twórcy musieliby zamieścić swoje utwory na forum ponownie, a osoby, które komentowały przepisać komentarze. byłoby na to powiedzmy 30 dni, po tym czasie dział zostałby usunięty.
Wypowiedzcie się proszę, szczególnie twórcy
Ja jestem za, dobry pomysł Ekkore, ale ja nie należę do twórców. Już miałam nawet ten temat podnieść /ale lenistwo spowodowane upałem mi nie pozwoliło/.
Nie należę do twórców, jednak również uważam,że trzeba by to jakoś rozdzielić.
Chodzi o wyrażenie zdanie przez twórców - to oni musieliby sami przenosić. jak będzie w artykułach i na forum zrobi się bałagan. Poza tym musielibyśmy się zdyscyplinować i niczego nowego nie dopisywać w artykułach. Żeby potem niczego nie utracić.
Nie ma fizycznej możliwości przeniesienia wszystkiego - po prostu trzeba kopiować z artykułów i wklejać na forum.
Ekko , a mnie się wydaje , że trzeba zdania wszystkich użytkowników . Co prawda sprawa technicznie dotknie twórców najbardziej , ale jednak rozmawiamy o funkcjonowaniu strony ... Pozdrawiam piszących i czytających ;))))
Zgadzam się, choć może zabrzmiało inaczej - chodziło mi o wypowiedzenie się też twórców. Przepraszam za skróty myślowe
Mi bardzo odpowieda obecna forma Twórczości, jedynie można byłoby autorów posegregować. Co do komentarzy mieszających się na stronie głównej, czy nie da się otworzyć osobnego okienka do komentarzy Twórczości a osobnego do przepisów?
nie da, w tym jest problem i stąd propozycja przeniesienia jako odrębnego działu na forum
a ja ciemna tabaka taką świetną propozycje zapodałam
Po przebytej " dyskusji" z Ekkore, polegającej na wyłuszczeniu mi problemu jestem: ZA dokonaniem zmiany. Faktycznie nie może być tak jak jest. Misz-masz w garnku jest fajny ale nie na Wż-cie. Z chwilą utworzenia odpowiedniego działu na forum, przeniosę swoją "twórczość".
Pozostałych Twórców, płci obojga, proszę o szybką i rzeczowa wypowiedź....tzn wpisanie " Jestem za"...(zgodnie z zasadami demokracji ).
Janek
oj Janek jak bym swojego Prywatnego słyszała,"możecie zrobić jak chcecie ale......
Zgadzam sie z toba Ekkore. Wpisy i komentarze do twórczości BARDZO PRZESZKADZAJA W OBECNYM MIEJSCU. Gdyby caly dział znalazł sie na forum byloby znacznie lepiej. Poszukiwanie ostatnio dodanych przepisów i komentarzy o jedzeniu byloby szybsze.
Jesli miałby powstać taki dział na forum to ja bym była rónież za. Nie byłoby baąłganu bo i tak wszystkie wiersze byłyby w jednym miejscu.
Ja tu nie widzę problemu. Dla mnie to żadna różnica.Bo co to za problem.........no dobra już mówię! OCZYWIŚCIE ŻE JESTEM ZA!!!!!
Przynajmniej będzie można pożądnie każdy wiersz obgadać!
I o to właśnie chodzi ...puszko z napojem. Ciekawe co to za płyn w puszce reklamuja ..."Tajger"...?
To ja o niczym nie wiem!!!! Któż się nie bał mnie tak wykożystać!!!
Jestem jednak ciemniak, wyjaśnijcie mi gdzie coś jest wpisane nie tak!!! W jakich komentarzach?
Ja też to dopiero teraz zauważyłam... Na stronie głównej jest coś takiego jak Ostatnie komentarze,i tam właśnie mieszają się wszystkie ........... chyba to o to chodzi....
Pozdrawiam...