czesc emiloos, zauwazylam, ze stosujesz diete Montignac i dosc dobrze sie na niej znasz. Zaczelam ja stosowac od kilku dni, wydaje mi sie, ze pojelam dosc dobrze te zasady. nIE MAM POJECIA DLACZEGO, ale nie moge dostac sie do tego forum, moje posty nie sa wyswietlane, wiec moze moglabys mi pomoc. Mam dwa pytanka: czy przy montim mozna stosowac L-Karnityne (uprawiam sport, wiec moge, ale czy czasem nie hamuje chudniecia, tak jak np. kawa z kofeina itd), oraz czy w ramach dostarczania odpowiedniej ilosci bialka, moge stosowac odzywke bialkowa, taka dla sportowcow?
A tak wogole zapraszam do dyskusji na temat diety mm, bo ona naprawde jest warta uwagi. Jest to bardziej zmiana stylu odzywiana na zawsze, niz typowa dieta, dlatego zainteresowalam sie nia. Nie chce stosowac zadnych diet cud, kapuscianek itd.bo one sa prosta droga do jojo, a to juz przerabialam:) Pozdrawiam:)
a czy próbowałaś zarejestrować się na stronie tej diety? żeby zadawać pytania, trzeba być zarejestrowanym. Tam dostaniesz odpowiedzi na wszystkie nękające Cię wątpliwości. Z pozdrowieniami.
Bada, chca Cie troszke moze zmotywowac pragne oznjamic iz, ekhm ekhm schudlam 2 kg, a na diecie jestem od tygodnia!! Wchodzilam kilka razy na wage, bo myslalam, ze sie rozregulowala, przecieralam oczka, ale serio schudlam 2 cale kilo! Wogole nie chodzilam glodna przez ten tydzien:)
Zarejestrowałaś się i zalogowałaś i nie możesz pisać postów? Może trafiłaś na zamknięty wątek? Może spróbuj tu: http://forum.montignac.com.pl/index.php (Forum Diety Zuzla Strona Główna » Dział Metody Montignac » DIETA ZUZLA » Szatnia Diety Zuzla IV) i tak musisz się zalogować to Cię wyrzuci z tego miejsca do głównego menu. Co do L-Karnityny to chyba można tylko nie w formie słodzoneo napoju. A w jakiej formie to przyjmujesz? Jak nie słodzone to chyba można (pomijając fakt działania tego czy też nie bo jakaś sceptyczna jestem). Odżywka białkowa o ile nie jest słodzona to chyba się nadaje choć ja wolę soję - też wysokobiałkowa a przynajmniej najeść się tym da.
czesc emiloos,
zauwazylam, ze stosujesz diete Montignac i dosc dobrze sie na niej znasz. Zaczelam ja stosowac od kilku dni, wydaje mi sie, ze pojelam dosc dobrze te zasady. nIE MAM POJECIA DLACZEGO, ale nie moge dostac sie do tego forum, moje posty nie sa wyswietlane, wiec moze moglabys mi pomoc. Mam dwa pytanka: czy przy montim mozna stosowac L-Karnityne (uprawiam sport, wiec moge, ale czy czasem nie hamuje chudniecia, tak jak np. kawa z kofeina itd), oraz czy w ramach dostarczania odpowiedniej ilosci bialka, moge stosowac odzywke bialkowa, taka dla sportowcow?
A tak wogole zapraszam do dyskusji na temat diety mm, bo ona naprawde jest warta uwagi. Jest to bardziej zmiana stylu odzywiana na zawsze, niz typowa dieta, dlatego zainteresowalam sie nia. Nie chce stosowac zadnych diet cud, kapuscianek itd.bo one sa prosta droga do jojo, a to juz przerabialam:)
Pozdrawiam:)
a czy próbowałaś zarejestrować się na stronie tej diety? żeby zadawać pytania, trzeba być zarejestrowanym. Tam dostaniesz odpowiedzi na wszystkie nękające Cię wątpliwości.
Z pozdrowieniami.
tak, jestem zarejestrowana:) to oczywiste:))))))
jestem poczatkujaca,i nie bardzo wiem jak wejsc na strone tej diety.zgóry dziekuje za odpowiedz.
http://montignac.miniportal.pl/
moze Tobie uda sie tam cos napisac? daj znac:)
Bada, chca Cie troszke moze zmotywowac pragne oznjamic iz, ekhm ekhm schudlam 2 kg, a na diecie jestem od tygodnia!! Wchodzilam kilka razy na wage, bo myslalam, ze sie rozregulowala, przecieralam oczka, ale serio schudlam 2 cale kilo! Wogole nie chodzilam glodna przez ten tydzien:)
Zarejestrowałaś się i zalogowałaś i nie możesz pisać postów? Może trafiłaś na zamknięty wątek? Może spróbuj tu: http://forum.montignac.com.pl/index.php (Forum Diety Zuzla Strona Główna » Dział Metody Montignac » DIETA ZUZLA » Szatnia Diety Zuzla IV) i tak musisz się zalogować to Cię wyrzuci z tego miejsca do głównego menu. Co do L-Karnityny to chyba można tylko nie w formie słodzoneo napoju. A w jakiej formie to przyjmujesz? Jak nie słodzone to chyba można (pomijając fakt działania tego czy też nie bo jakaś sceptyczna jestem). Odżywka białkowa o ile nie jest słodzona to chyba się nadaje choć ja wolę soję - też wysokobiałkowa a przynajmniej najeść się tym da.