Witajcie, mam takie pytanie czy ktoś z was chodzi może lub ukończył na Politechnice Krakowskiej wydział inżynierii lądowej, interesuja mnie przedmioty na pierwszym roku studia niestacjonarne zaoczne, na stronie uczelni nie mogłam nigdzie znaleźć żadnych rozkładów zajęć (albo jestem ślepa :) ...) Jak coś wiecie to dajcie znać
Nie chodziłam na Politechnikę, tylko na Ekonomiczną, ale w pracy zajmuję się układaniem m.in. rozkładu zajęć na inną uczelnię:-). Nie dziwi mnie, że nie ma siatek przedmiotów. To jeszcze za wcześnie. Często zdarza się, że siatka godzin jest dopiero zatwierdzana we wrześniu. To, że poprzednie roczniki niały na pierwszym roku takie a nie inne przedmioty wcale nie znaczy, że Ty także będziesz tak miała. Często to wiąże się z układaniem zajęć tak, żeby prowadzący nie mieli jakichś niesamowitych okienek, no i chodzi też o wyrobienie pensum (liczby godzin na osobę). Nie będę Cię zanudzać. Pozdrawiam.
Od tego mamy ten dział - jedni zadają pytania, inni, znający odpowiedź udzielają jej, starając się pomóc. jesteśmy taką wirtualną rodzinką - z całym dobrodziejstwem inwentarza, z radościami, smutkami, burzami...
Witajcie, mam takie pytanie czy ktoś z was chodzi może lub ukończył na Politechnice Krakowskiej wydział inżynierii lądowej, interesuja mnie przedmioty na pierwszym roku studia niestacjonarne zaoczne, na stronie uczelni nie mogłam nigdzie znaleźć żadnych rozkładów zajęć (albo jestem ślepa :) ...)
Jak coś wiecie to dajcie znać
Nie chodziłam na Politechnikę, tylko na Ekonomiczną, ale w pracy zajmuję się układaniem m.in. rozkładu zajęć na inną uczelnię:-). Nie dziwi mnie, że nie ma siatek przedmiotów. To jeszcze za wcześnie. Często zdarza się, że siatka godzin jest dopiero zatwierdzana we wrześniu. To, że poprzednie roczniki niały na pierwszym roku takie a nie inne przedmioty wcale nie znaczy, że Ty także będziesz tak miała. Często to wiąże się z układaniem zajęć tak, żeby prowadzący nie mieli jakichś niesamowitych okienek, no i chodzi też o wyrobienie pensum (liczby godzin na osobę). Nie będę Cię zanudzać. Pozdrawiam.
QURCZE....NIE....wolę kaczkę nadziewaną jabłkami...w takim czarodziejskim sosie...
Bahus
Chyba rzeczywiście jesteś ślepa jak na forum "Wielkie Zarcie" pytasz kto ukończył inżynierię lądową.a co to ma wspólnego z żarciem
Od tego mamy ten dział - jedni zadają pytania, inni, znający odpowiedź udzielają jej, starając się pomóc. jesteśmy taką wirtualną rodzinką - z całym dobrodziejstwem inwentarza, z radościami, smutkami, burzami...
A jeszcze inni wolą pyszniutką kaczkę
Bahus
Tylko z pior ja oskub....bo jeszcze odleci z tego czarodziejskiego sosu
ale kaszę zjadłam wczoraj...
A ja jak zacząlem polewać czarodziejskim sosem tak i nie zaprzestaję, choć wiatr zdawałoby się niesprzyjający, a jednak w oczy nie wieje. ;)
Bahus
gratuluję ...życzę powodzenia
pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości
kama