Dziś w poszukiwaniu przepisu na ogórki, które tutaj nazwane są "wściekłymi" (ukłony dla marinika!) natrafiłam na Wielkie Żarcie - co za stronka! Myślę, że będę tu częstym gościem! Mam na imię Ula i uwielbiam gotować, zapoznawać się z nowymi przepisami i rozmawiać o jedzeniu. No i ciągle się uczyć czegoś nowego, dowiadywać się co ktoś na jakiś temat... Myslę, że znajdę tu wiele pokrewnych dusz, które serdecznie WITAM!
Witam Cię serdecznie wśród uzależnionych na WZ!! myśle że żeczywiście spodoba Ci się u nas, bo ja jak weszłam na WZ to zostałam!!!!!!!! i nie żałuję!! pozdrawiam gorąco!! zostań z nami!!!
Jakież miłe powitanie Nie zamierzam się z Wami rozstawać, im więcej przepisów i wątków na forum przekopuję, tym bardziej... no właśnie- uzależniam się?
Dziś w poszukiwaniu przepisu na ogórki, które tutaj nazwane są "wściekłymi" (ukłony dla marinika!) natrafiłam na Wielkie Żarcie - co za stronka! Myślę, że będę tu częstym gościem!
Mam na imię Ula i uwielbiam gotować, zapoznawać się z nowymi przepisami i rozmawiać o jedzeniu. No i ciągle się uczyć czegoś nowego, dowiadywać się co ktoś na jakiś temat... Myslę, że znajdę tu wiele pokrewnych dusz, które serdecznie WITAM!
Witam Ciebie Ulu bardzo serdecznie i smaczniutko.
ABA
Mało nas. Mało nas. Do pieczenia chleba.
Jeszcze nam. Jeszcze nam Ciebie tu potrzeba!
Witam smaczniasto wśród uzależnionych !!
Gotuj z nami i z nami dobrze się baw !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj w najwiekszej kuchni Europy!!! :) milego gotowania i pichcenia, zyczy Glumanda
Witaj cieplutko w WielkimŻarciu
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni!
Witaj i gotuj z nami
Witaj tu są naprawdę wspaniali ludzie i przepisy!!!!!!!!!!!!!
Witam nowa kolezanke w wieku mojej siostry!!!
Ja również Ciebie witam bardzo serdecznie
witaj wśrod nas!
Witaj "Krajanko"
serdecznie witamy, baw się dobrze i gotuj wspaniałosci
Witaj
.
Janek
Witam Cię serdecznie wśród uzależnionych na WZ!! myśle że żeczywiście spodoba Ci się u nas,
bo ja jak weszłam na WZ to zostałam!!!!!!!! i nie żałuję!! pozdrawiam gorąco!! zostań z nami!!! 
witaj
Witaj! Łatwo trafić na tę stronę,jednak trudno się z nią rozstać...
Jakież miłe powitanie
Nie zamierzam się z Wami rozstawać, im więcej przepisów i wątków na forum przekopuję, tym bardziej... no właśnie- uzależniam się?
WITAM IMIENNICZKĘ NIEZMIERNIE SERDECZNIE. GOTUJ I CIESZ SIE TYM
URSZULA
Witaj Ula!!!!!!!!!!