Mam pytanie czy próbowaliście robić cukinie z chili mam jej bardzo duzo a chciałabym w tym roku zrobić też i pare sałatek z cukinią przepisy które są na WŻ mam już w ulubionych.Może ktoś ma w swoich notatkach jakieś ciekawe przepisy to bardzo bym prosiła o podanie.Pozdrawiam
poszukałam troszku w necie i znalazłam cukinie też można zrobić z chili niestety nie jest to mój przepis a nie chciałabym być posądzona o plagiat tak wiec jesli ktoś ma ochote moge ewentualnie podac na gg lub emailem
Oj,warto!Degustowałam takie cóś na festiwalu dyni w zeszłym roku.średni słoiczek kosztował chyba 8 PLN.
Jedna zmoich koleżanem ma jakiś fajny przepis,w tym tygodniu będę się z nią widziała,to poproszę i podam na forum.
Jeśli tylko nie będę wtedy pracować bardzo chętnie,ale to się okaże dopiero pod koniec września.Ja właśnie zachęcona przez Twój post na WŻ poszłam w zeszłym roku i było super!
Mam pytanie czy próbowaliście robić cukinie z chili mam jej bardzo duzo a chciałabym w tym roku zrobić też i pare sałatek z cukinią przepisy które są na WŻ mam już w ulubionych.Może ktoś ma w swoich notatkach jakieś ciekawe przepisy to bardzo bym prosiła o podanie.Pozdrawiam
u mnie znajdziesz bigos z cukini i ananas z cukini, z chili niegdy nie probowalam- może warto?
zrób taką - jest dobra http://wielkiezarcie.com/przepis10308.html
poszukałam troszku w necie i znalazłam cukinie też można zrobić z chili niestety nie jest to mój przepis a nie chciałabym być posądzona o plagiat tak wiec jesli ktoś ma ochote moge ewentualnie podac na gg lub emailem
Oj,warto!Degustowałam takie cóś na festiwalu dyni w zeszłym roku.średni słoiczek kosztował chyba 8 PLN. Jedna zmoich koleżanem ma jakiś fajny przepis,w tym tygodniu będę się z nią widziała,to poproszę i podam na forum.
Jeśli tylko nie będę wtedy pracować bardzo chętnie,ale to się okaże dopiero pod koniec września.Ja właśnie zachęcona przez Twój post na WŻ poszłam w zeszłym roku i było super!
Ja cukinie robie prawie we wszystkich zalewach-bo ja uwielbiem,w chili tez robiłam