....lub ja czytal - chodzi mi o "Zyc dlugo i zdrowo" Michala Tombaka. Zastanawiam sie czy ja kupic ale nie wiem jakie sa tam informacje i czy jest po protu warta kupienia. Prosze o pomoc...
Książka zawiera wiele cennych informacji, jednak nie łatwo zastosować się do jej zaleceń.Wymagałoby to rezygnacji z wielu przyzwyczajeń,zwłaszcza żywieniowych.Autor przestrzega np.przed spożywaniem świeżego chleba,piciu w trakcie jedzenia czy łączeniu mięsa z ziemniakami.
ta książka to bestseller toku 2001 mam wszystkie 4 tomy książek Michała Tombaka, swego czasu zamówiłam w księgarni poprzez internet otrzymałam i jestem bardzo zadowolona. Polecam, dużo jest cennych wskazówek, niektóre przytaczałam tu na forum np 'ELIKSIR MŁODOŚCI"pozdrawiam ciepło kamaxyz no oczywiście stosuję niektóre zalecenia---polecam "woda uzdrowicielka" czy "kuracja sokami ----wiosna, lato jesień, zima" która trwa po 2 tygodnie polecam
hej asiaff, ja mam co prawda te ksiazke oraz pozostale Tombaka, ale chcialam zapytac, czy moze masz jeszcze cos innego ciekawego w swoich zasobach;)))) Pozdrawiam
PS. Ja mam glodowke lecznicza w pdf.jesli jestes zainteresowana:)))
Nie stety nie mam nic innego,tą książke sobie ściągłam bo mnie zainteresowała.Mam p2p i czasem sobie coś ściągam,bo jednak książki troche kosztują i tam sobie szukam lektury dla dzieci oraz coś dla siebie.W zimie czytałam z dzieckiem Harrego Pottera.Gdyby cię zainteresowała jakaś książka to kliknij na moje gg,to ci poszukam czegoś ciekawego,co cię zainteresuje.Pozdrawiam.
....lub ja czytal - chodzi mi o "Zyc dlugo i zdrowo" Michala Tombaka. Zastanawiam sie czy ja kupic ale nie wiem jakie sa tam informacje i czy jest po protu warta kupienia. Prosze o pomoc...
Ja mam tę książkę.
Są w niej np. metody oczyszczania organizmu,zasada łączenia produktów żywnościowych...
Ja też mam tę książkę.Niestety nie powiem ci czy jest warta kupienia bo jej nie czytałam.
Książka zawiera wiele cennych informacji, jednak nie łatwo zastosować się do jej zaleceń.Wymagałoby to rezygnacji z wielu przyzwyczajeń,zwłaszcza żywieniowych.Autor przestrzega np.przed spożywaniem świeżego chleba,piciu w trakcie jedzenia czy łączeniu mięsa z ziemniakami.
Ja mam tą książke w pliku pdf,daj mi adres emaila to ci wysle pocztą.
to może i ja poproszę - katya@autograf.pl - dziękuję z góry:)
Już poszło.Pozdrawiam
Asiaff jeżeli możesz to prześlij mi również będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam mój adres chmurki@poczta.fm
Asiaff-ja rowniez bardzo Cie poprosze o przesłanie.Pozdrawiam Cie serdecznie i z gory dziekuje :-))......medi36@interia.pl
Asiaff czy mi też mogłabyś przesłać tę książkę? Z góry dziękuję pozdrowienia dla Cebie i wszystkich forumowiczów:)
mój adres : ewelina15_16@wp.pl
Poszło do wszystkich,jak by nie dotarło do kogoś to dać znać.Wyśle jeszcze raz.
ta książka to bestseller toku 2001 mam wszystkie 4 tomy książek Michała Tombaka,
swego czasu zamówiłam w księgarni poprzez internet otrzymałam i jestem bardzo zadowolona. Polecam, dużo jest cennych wskazówek, niektóre przytaczałam tu na forum np
'ELIKSIR MŁODOŚCI"pozdrawiam ciepło kamaxyz
no oczywiście stosuję niektóre zalecenia---polecam "woda uzdrowicielka"
czy "kuracja sokami ----wiosna, lato jesień, zima" która trwa po 2 tygodnie polecam
Asiaff jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu to bardzo proszę o przeslanie również mnie tą książkę moula@poczta.fm dziękuję pozdrawiam
Asiaff , moglabys mnie tez przeslac? moj adres silviaj@tiscali.de. Z gory dziekuje, pa!
Ja też bym prosił mario1412@op.pl dzięki i pozdrawiam
Ja też bardzo proszę i dziękuję. bea67@op.pl
Poszło do wszystkich.
Już dostałam, dziękuję bardzo.
Ciesze się że mogłam pomóc.
Doszło. Bardzo dziękuję
bardzo dziękuję,również pozdrawiam
Jeśli możesz- poproszę dorka62@interia.pl
Dzięki z góry.
wysłałam
Czy i ja mogłabym prosić o tę książeczkę? Z góry dziękuję. kate501@interia.pl
wysłałam
już dostałam. Bardzo dziękuję!!!
Jeżeli można to i ja proszę o przesłanie bha@poczta.fm
Poszło
Asiu, to jeszcze ja bym prosiła (mam nadzieję, że wystarczy Ci cierpliwości :-) )
i.adam@gazeta.pl
Juz wysyłam,jak nie dojdzie to daj znać.Wyśle jeszcze raz.
Już mam, dzięki :-)))
i pozdrawiam.
Asiuff! strasznie jestes mila, ze tak wszystkim to wysylasz. Ja mam w domu oryginal. Pozdrawiam Cie bardzo i buzka za dobre serce!!
Czasem trzeba pomóż jak ktoś potrzebuje a książka jest wart uwagi.
Asiaff! a czy ja też moglabym dostać tą książkę biurodexa@autograf.pl chyba masz juz nas dosyć
To gdybyś jeszcze wysyłsła to ja też się do Ciebie uśmiecham i z góry dziekuję. Mój adres: marcin-1295@wp.pl
wysłałam
Moj mail to aniaprzyb@op.pl. Dzieki
Poszło już
Dzięki! Dostałam.
hej asiaff, ja mam co prawda te ksiazke oraz pozostale Tombaka, ale chcialam zapytac, czy moze masz jeszcze cos innego ciekawego w swoich zasobach;))))
Pozdrawiam
PS. Ja mam glodowke lecznicza w pdf.jesli jestes zainteresowana:)))
Nie stety nie mam nic innego,tą książke sobie ściągłam bo mnie zainteresowała.Mam p2p i czasem sobie coś ściągam,bo jednak książki troche kosztują i tam sobie szukam lektury dla dzieci oraz coś dla siebie.W zimie czytałam z dzieckiem Harrego Pottera.Gdyby cię zainteresowała jakaś książka to kliknij na moje gg,to ci poszukam czegoś ciekawego,co cię zainteresuje.Pozdrawiam.
Czy masz jeszcze odrobinkę cierpliwości i mogłabyś mi przesłać ten plik?
eufrazja@gazeta.pl Serdecznie dziękuję - Agapis.
poszło
Serdeczne dzięki
. Pozdrawiam.
poproszę także
mnikodemski@smrw.lodz.pl
dziękuję
już wysyłam
czy ja też mogłabym dołączyć się do innych ?dorotapa@vp.pl Serdecznie dziękuję.
Masz jeszcze troche cierpliwości? to bardzo proszę irenka50@plusnet.pl
Wysłałam,ale teraz wszyscy zaczytani będą.
dostałam - bardzo Ci dziękuję, cieszę się że znalazłaś czas - teraz tylko czytać , ale poczekam na chłodniejszą pogodę - Pozdrawiam Cię! irenka
Ja również dostałam i bardzo Ci dziękuję . Pozdrawiam Cię serdecznie. Dorota
Czy mogę jeszcze ija poprosić aniol1958@o2.pl
Jeśli to niesprawiłoby Ci problemów to i ja bardzo proszę ewwu@tlen.pl
Asia! dziękuję bardzo
wysłałam
Asiu dostałam.DZIĘKUJĘ.