Witam wszystkich po 2 tyg przerwie :):) a teraz kilka fotek z Dziwnowa:) było super!
Piękne tereny, z zazdrości jadę tam od 27 sierpnia. Znam te okolice doskonale. dobra odskocznia do zwiedzania okolic.
Olusiu jak slicznie! Piekne zdjecia, udany urlop, sympatyczna rodzinka...ach ale bym pojechala - kocham morze! Pozdrawiam serdecznie!
Olusiu świetne zdjęcia. Musiało być cudownie. My w tym roku jedziemy do Międzyzdrojów ale dopiero 17. Witamy ponownie!
Olusia-a to poznajesz???Codzień tamtędy przejeżdżaliśmy!Czemu nie krzyczałaś ,że tam będziesz?!
Poznaje most .........krzyczalam , ze tam będę nawet podalam numer telefonu , że jak ktoś tam będzie ma dać znać:(
może ja już wyjechałam;(((i nie widziałam twego ,,krzyczenia''-buuuu-szkoda;(((-i spotkanie w Międzyzdrojach było....nie miałam dostępu do komputera ponad dwa tygodnie....
olusiu, wyglada bardziej, ze na Hawajach, bylas, niz w Dziwnowie:))))))))Masz fantastyczne zdjecie, z tym zachodzacym sloncem, Hawaje, jak nic!!
Witam wszystkich po 2 tyg przerwie :):) a teraz kilka fotek z Dziwnowa:) było super!
Piękne tereny, z zazdrości jadę tam od 27 sierpnia. Znam te okolice doskonale. dobra odskocznia do zwiedzania okolic.
Olusiu jak slicznie! Piekne zdjecia, udany urlop, sympatyczna rodzinka...ach ale bym pojechala - kocham morze! Pozdrawiam serdecznie!
Olusiu świetne zdjęcia. Musiało być cudownie. My w tym roku jedziemy do Międzyzdrojów ale dopiero 17. Witamy ponownie!
Olusia-a to poznajesz???
Codzień tamtędy przejeżdżaliśmy!Czemu nie krzyczałaś ,że tam będziesz?!
Poznaje most .........krzyczalam , ze tam będę nawet podalam numer telefonu , że jak ktoś tam będzie ma dać znać:(
może ja już wyjechałam;(((i nie widziałam twego ,,krzyczenia''-buuuu-szkoda;(((-i spotkanie w Międzyzdrojach było....
nie miałam dostępu do komputera ponad dwa tygodnie....
olusiu, wyglada bardziej, ze na Hawajach, bylas, niz w Dziwnowie:))))))))
Masz fantastyczne zdjecie, z tym zachodzacym sloncem, Hawaje, jak nic!!