Malino_ano!!!!! Wszystkiego najlepszego!! szczescia, zdrowia, pomyslnosci oraz spelnienia marzen!!! I oczywiscie malinowego tortu i malinowego soku i malinowego winka, i wszystkiego malinowego, bo ja uwielbiam malinki!!! zyczy Glumanda
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
Ździebeczko spóźniona ( mam nadzieję ,że zostanie mi to wybaczone ) zyczę CI Malina_ana wszystkiego co najlepsze , spełnienia marzeń no i przede wszystkim zdrówka i jeszcze raz zdrówka !! :)) Elek
Malino_ano!!!!! Wszystkiego najlepszego!! szczescia, zdrowia, pomyslnosci oraz spelnienia marzen!!! I oczywiscie malinowego tortu i malinowego soku i malinowego winka, i wszystkiego malinowego, bo ja uwielbiam malinki!!! zyczy Glumanda
wszystkiego naj naj
Wszystkiego co najlepsze i pieknego tortu z malinkami
Przy dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie!
siljed
Dzięki,zazwyczaj imprezujemy od 26 do 28
Malina_ana wszystkiego najlepszego-sto lat
Wszystkiego dobrego
Duzo szczescia, zdrowia i radosci,
pogodnych slonecznych dni
oraz
spelnienia wszystkich marzen.
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia
wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
To wszystkiego najlepszego tym razem z okazji urodzin:)
No to sto lat dla solenizantki !!!
Ździebeczko spóźniona ( mam nadzieję ,że zostanie mi to wybaczone ) zyczę CI Malina_ana wszystkiego co najlepsze , spełnienia marzeń no i przede wszystkim zdrówka i jeszcze raz zdrówka !! :))
Elek
Składam Tobie szczere zyczenia aby się spełniły najskrytsze marzenia !