Strasznie fajnie ze znalazlem te strone :) mam tu zamiar szukać wszystkich wariacji na temat forszmaku jakie istnieją :) a potem wszystkie zupy podobne w guście do Forszmaku:)
witam i pozdrawiam ,też jestem tu od niedawna.Przepisy są super, jutro będe robić kulebiaka ,wygląda super i myśle ,że tak samo smakuje.pozdrawiam POLA
Ja też witam!!! I ja tez jestem tu nowa! A jaka zadowolona, że znalazłam tę strone. Kilka potraw już wypróbowałam :-))) Nawet mi wyszły, chociaż kuchara ze mnie średnia.
Strasznie fajnie ze znalazlem te strone :) mam tu zamiar szukać wszystkich wariacji na temat forszmaku jakie istnieją :) a potem wszystkie zupy podobne w guście do Forszmaku:)
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni :))))
WITAJ WŚRÓD ŻARŁOCZKÓW
witaj i gotuj razem z nami
witam i pozdrawiam ,też jestem tu od niedawna.Przepisy są super, jutro będe robić kulebiaka ,wygląda super i myśle ,że tak samo smakuje.pozdrawiam POLA
Witam serdecznie. Na pewno bedziesz sie tu dobrze spedzac czas.
Witaj !!!!!!!tu naprawdę jest wspaniale .A jakie przepisy, nic tylko gotować i jeść.
Serdeczne powitanie dla nowej kolezanki!!! Milego gotowania!!
Hallo ! Witamy!!!
Witaj,witaj,witaj!!!!
Ja też witam!!! I ja tez jestem tu nowa! A jaka zadowolona, że znalazłam tę strone. Kilka potraw już wypróbowałam :-))) Nawet mi wyszły, chociaż kuchara ze mnie średnia.
I ja chciałabym Cię przywitać!!
Pozdrawiam - anya
I ja Cię smaczniasto witam wśród uzaleznionych !!
Pozdrawiam - Elek.
Witaj i uzależniaj się, a...na zdrowie
uważaj bo szybko możesz zgubić miarę
...
Janek
WITAM CIĘ SERDECZNIE