... hej ... mam na Imię Iwona ... cieszę się, żę dołączyłam do Was po baaaaaaaaaaaaaaaardzo długiej przerwie ... widzę tu dużo zmian i nowości ... super ... uwielbiam korzystać z Waszych przepisów, wiele z nich na stałe zagościło w mojej kuchni ... pichcenie nie jest moim hobby, ale że wcześniej czy później trzeba coś zjeść ... to nie znaczy że ma to być "byle co i byle jak" ... na codzień jestem mamą dwójki przedszkolaczków i konsultantem kosmetycznym ... no i łasuchem ... chętnie służę poradami ... też kosmetycznymi ... pozdrawiam
Napisałaś, że służysz radami także kosmetycznymi... Poradź mi cos na trądzik... Próbowałam juz wiele preparatów, ale jeszce nie wpadłam na ten właściwy,.....
... hej ... mam na Imię Iwona
... cieszę się, żę dołączyłam do Was po baaaaaaaaaaaaaaaardzo długiej przerwie ... widzę tu dużo zmian i nowości ... super ... uwielbiam korzystać z Waszych przepisów, wiele z nich na stałe zagościło w mojej kuchni ... pichcenie nie jest moim hobby, ale że wcześniej czy później trzeba coś zjeść ... to nie znaczy że ma to być "byle co i byle jak" ... na codzień jestem mamą dwójki przedszkolaczków
i konsultantem kosmetycznym
... no i łasuchem
... chętnie służę poradami ... też kosmetycznymi ... pozdrawiam
Witaj na pokladzie kuchni wszechczasow!!! Milego gotowania!!
witaj w najwiekszej internetowej kuchni
Witaj po przerwie i czuj się jak u siebie w kuchni !
Cześć czołem kluski z rosołem...i nie tylko. Pozdrawiamy cieplutko:)))
WITAJ
Witam wsrod uzaleznionych od tej strony.
WITAJ
Witaj nam
Witaj w Kuchni WŻarłowiczów
Witamy! na przepisy czekamy!!!!!!!!
Witam i ja Ciebie smaczniasto !!
Baw się dobrze z nami !!
Witam gorąco
Witaj
..
Janek
Napisałaś, że służysz radami także kosmetycznymi... Poradź mi cos na trądzik... Próbowałam juz wiele preparatów, ale jeszce nie wpadłam na ten właściwy,.....
bardzo chętnie mogę Ci "coś" doradzić, ale muszę wiedzieć ile masz lat, jaki masz rodzaj cery, czy dodatkowo jest wrażliwa ... pozdrawiam
fajnie ,że dołączyłaś !!!
witam! Cię wśród uzależnionych żarłoków
i baw się dobrze - ata