Właśnie wskoczyłam na stronę WŻ i co zobaczyłam??? Zdjęcia ze spotkania Zachodniopomorszczaków! O ja biedna! (raczej gapa!) Jeżeli ktoś wchodzi na WŻ z taką częstotliwością... to musi mieć za swoje! Nie pozostaje mi nic innego,jak tylko Was wszystkich pozdrowić i przyznać,że zazdroszczę... buuuuu . Niestety tak to własnie jest,kiedy mąż za granicą i każdą wolną chwilę (między zajmowaniem się dzieckiem i zwierzakami) spędzam na kontaktowaniu sie z nim,wiadomo,przez kompa... Odstawiłam Was trochę... Przyznam,że od kiedy jestem sama z Cyprianem,jakoś nie mam ochoty na gotowanie,ba,nawet na jedzenie. Mam nadzieję,że jeszcze nadarzy sie okazja i się spotkamy! Całuski!
Brawo Olusiu ..." warto mieć na WZ swoje gg mozna tam się wtedy skontaktować .." Przy okazji, jak mróweczki "sublokatorki" ...to chyba Ty miałaś problem? Janek
Właśnie wskoczyłam na stronę WŻ i co zobaczyłam??? Zdjęcia ze spotkania Zachodniopomorszczaków! O ja biedna! (raczej gapa!) Jeżeli ktoś wchodzi na WŻ z taką częstotliwością... to musi mieć za swoje! Nie pozostaje mi nic innego,jak tylko Was wszystkich pozdrowić i przyznać,że zazdroszczę... buuuuu
.
Niestety tak to własnie jest,kiedy mąż za granicą i każdą wolną chwilę (między zajmowaniem się dzieckiem i zwierzakami) spędzam na kontaktowaniu sie z nim,wiadomo,przez kompa... Odstawiłam Was trochę... Przyznam,że od kiedy jestem sama z Cyprianem,jakoś nie mam ochoty na gotowanie,ba,nawet na jedzenie.
Mam nadzieję,że jeszcze nadarzy sie okazja i się spotkamy! Całuski!
no i gdzieżeś Ty była Ksantypko???
a wołałam Cię na forum
dlatego warto mieć na WZ swoje gg mozna tam się wtedy skontaktować :) JA TEZ CZEKAM NA JAKIES SPOTKANIE , ALE BLIZEJ MOJEGO DOMKU POZDRAWIAM
Brawo Olusiu ..." warto mieć na WZ swoje gg mozna tam się wtedy skontaktować .."
Przy okazji, jak mróweczki "sublokatorki" ...to chyba Ty miałaś problem?
Janek
No właśnie dziś uzupełniłam swoje dane o numer gg.Ponoć lepiej późno niż wcale... hi hi hi
Dziękujemy
uprzejmie
przyjęto
autokrytykę ...
Janek
Hi,HI,Hi! :Ale taka głupia to ja już nie jestem,może głupia,ale TAKA to juz nie!"
Nie pamiętam kto to śpiewał ale chyba w "Kabarecie starszych panów"...może D.Sienkiewicz?
A ja to kojarzę z jakiegoś festiwalu lub starego kabaretonu,ale u mnie nawet pamieć wysiada...hi hi hi