Witajcie kochane Zarłoczki widzę ,ze mimo upalnego lata zaglądacie na WZ. Ja od jutra rozpoczynam urlop , więc wyjezdżam na upragniony wypoczynek . Ostatnoio zagoniona , troszkę zdrówko mi szwankowało i zaliczyłam w między czasie szpital... ale juz jest ok .Tak więc życzę Wam cudownego lata , < może nie tak dokuczliwego , jeśli chodzi o temperaturę.> bawcie się! wypoczywajcie w miłej atmosferze i duzo dużo zdrówka!!!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie alga
Udanego wypoczynku dóżo dóżo ZDRÓWKA!!! słoneczka, tylko nie tak dokuczliwego! dóżo dobrej zabawy, wracaj wypoczęta z uśmiechem na buzi!! pozdrawiam Cię serdecznie ifasia!!
Alga -- udanego wypoczynku urlopowego !! :)) Życzę też aby zdrówko już Ci przestało szwankować i abyś zdrowa i wypoczęta do nas wróciła !! Pozdrawiam - Elek
Witajcie kochane Zarłoczki widzę ,ze mimo upalnego lata zaglądacie na WZ. Ja od jutra rozpoczynam urlop , więc wyjezdżam na upragniony wypoczynek . Ostatnoio zagoniona , troszkę zdrówko mi szwankowało i zaliczyłam w między czasie szpital... ale juz jest ok .Tak więc życzę Wam cudownego lata , < może nie tak dokuczliwego , jeśli chodzi o temperaturę.> bawcie się! wypoczywajcie w miłej atmosferze i duzo dużo zdrówka!!!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie alga

Moc zdrówka i udanych wakacji
Dużo,dużo zdrówka i miłego spędzenia urlopu.
Miłego wypoczynku i kuruj się kuruj abyś po powrocie mogła razem z nami gotować
pozdrawiam
trzymaj się i wypoczywaj
udanego wypoczynku- baw się dobrze i wracaj uśmiechnięta - Pozdrawiam! irenka
Udanego wypoczynku dóżo dóżo ZDRÓWKA!!! słoneczka,
tylko nie tak dokuczliwego! dóżo dobrej zabawy, wracaj wypoczęta z uśmiechem na buzi!!
pozdrawiam Cię serdecznie ifasia!!
Alga -- udanego wypoczynku urlopowego !! :))
Życzę też aby zdrówko już Ci przestało szwankować i abyś zdrowa i wypoczęta do nas wróciła !!
Pozdrawiam - Elek
Ciepłego słoneczka, letniego wiaterku i spokojnego odpoczynku na łonie natury!
Pozdrowienia - Anya
Wspaniałego i nie kończącego się wypoczynku,no i sporo lenistwa