Siedzedze sobie u męża w Anglii i szukam u nas coś dobrego do jedzenia, on tak ciężko pracuje , więc chociaż tak mu wynagrodze. Bardzo tęsknimy za Polską.
No cóż, ja natomiast siedzę sobie w Polsce i bardzo tęsknię za Wybrzeżem Kości Słoniowej, ale mojej żony tam nie ma, a szkoda bo też bym jej chciał wynagrodzić ciężką pracę.. Ale ona przebywa (uparła się i koniec) w Polsce i jak jej tutaj , kurcze cokolwiek wynagrodzić ?... Bahus
Ja natomiast siedzę sobie w domu, męża tutaj nie ma , jest w pracy i wcale nie myślę nic mu wynagradzać. Pójdę sobie teraz do kuchni poszukać czegoś smacznego do zjedzenia....No, może jak wróci , to zrobię mu obiad ;-DDD Pozdrawiam
Ciesz się że tak może być, to nie jest nic fajnego na obczyżnie żyć , jak się ma dom w Polsce , a tu na jednym pokoiku. Ale nie jest tak żle, można dobrze zarobić i wrócić do domu. pozdrawiam
A ja sobie w domciu siedze. WZ wertuje w poszukiwaniu przepisu na "cos czekoladowego" i czekam na meza aby mi (jak przyjedzie z firmy) wynagrodzil swoje firmowe nadgodziny O taka jestem!
Mariolek, trzymaj się, pewnie nie dla kaprysu i fanaberii tam „sobie siedzicie” – ja Ci w każdym razie na pewno tego nie zazdroszczę. Życie zmusza do niewygodnych decyzji. Wbrew wszystkiemu zrób dobrą kolację i trzymajcie się. Dobrze że jesteście razem.
a teraz na powaznie. trzymajcie sie na tej obczyznie, zdrowo i cieplutko (no Anglia!) Ja znam ten bol i wiem jak sie czasem teskni szczegolnie te pierwsze lata czy miesiace. Powodzenia Wam zycze z calego serca i albo szybkiego zaaklimatyzowania (jesli na stale) albo szybkiego powrotu po wykonaniu zadan w zwiazku z ktorymi wyjechaliscie. Buziaki i trzymajcie sie!
Dzięki za wsparcie . Ja przyjechałam do męża tylko na miesiąc, potem wracam do Polski i znowu osobno.Musi tak być bo mąż ma tutaj dobrą pracę a w Polsce nic. pozdrawiam
no mariolku jak tam obiadek? udal sie po polsku? A moze sie i na bigosik skusisz - tak na kolacje?Jest tu pare przepisow (jeden moj w szkole gotowania). pozdrawiam serdecznie i powodzenia zycze!
Siedzedze sobie u męża w Anglii i szukam u nas coś dobrego do jedzenia, on tak ciężko pracuje , więc chociaż tak mu wynagrodze. Bardzo tęsknimy za Polską.
No cóż, ja natomiast siedzę sobie w Polsce i bardzo tęsknię za Wybrzeżem Kości Słoniowej, ale mojej żony tam nie ma, a szkoda bo też bym jej chciał wynagrodzić ciężką pracę.. Ale ona przebywa (uparła się i koniec) w Polsce i jak jej tutaj , kurcze cokolwiek wynagrodzić ?...
Bahus
Ja natomiast siedzę sobie w domu, męża tutaj nie ma
, jest w pracy i wcale nie myślę nic mu wynagradzać.
Pójdę sobie teraz do kuchni poszukać czegoś smacznego do zjedzenia....No, może jak wróci , to zrobię mu
obiad ;-DDD Pozdrawiam
Ciesz się że tak może być, to nie jest nic fajnego na obczyżnie żyć , jak się ma dom w Polsce , a tu na jednym pokoiku. Ale nie jest tak żle, można dobrze zarobić i wrócić do domu. pozdrawiam
A ja sobie w domciu siedze. WZ wertuje w poszukiwaniu przepisu na "cos czekoladowego" i czekam na meza aby mi (jak przyjedzie z firmy) wynagrodzil swoje firmowe nadgodziny
O taka jestem
!
Dobrze że jesteście razem.
a teraz na powaznie. trzymajcie sie na tej obczyznie, zdrowo i cieplutko (no Anglia!) Ja znam ten bol i wiem jak sie czasem teskni szczegolnie te pierwsze lata czy miesiace. Powodzenia Wam zycze z calego serca i albo szybkiego zaaklimatyzowania (jesli na stale) albo szybkiego powrotu po wykonaniu zadan w zwiazku z ktorymi wyjechaliscie. Buziaki i trzymajcie sie!
I ja Was goraco pozdrawiam rowniez z Anglii.Jestem u moich dzieci w Londynie.Jak wroce a naucze sie wklejac zdjecia to rowniez sie pochwale.Pa pa
Dzięki za wsparcie . Ja przyjechałam do męża tylko na miesiąc, potem wracam do Polski i znowu osobno.Musi tak być bo mąż ma tutaj dobrą pracę a w Polsce nic. pozdrawiam
No to nic innego jak schaboszczaka z ziemniakami i kapustą mu ugotuj ;) Będziecie mieli kawałek Polski na talerzu :)))
Dzięki za rade, chyba tak zrobie. Pozdrawiam
no mariolku jak tam obiadek? udal sie po polsku? A moze sie i na bigosik skusisz - tak na kolacje?Jest tu pare przepisow (jeden moj w szkole gotowania). pozdrawiam serdecznie i powodzenia zycze!
Zrobiłam goląbki, były super, upieklam też babke z dwokatem - super.
Pozdrawiam
no to troszke Polski wyczarowalas,,,Powodzenia i serdecznie pozdrawiam