Nie bardzo wiem, gdzie wpisać pożegnanie z Wami na jakiś czas, więc wpisuję w powitalni licząc na to, że wszyscy znajomi tu zaglądają ! Wyjeżdżam na tydzień-półtora na wywczasy z kangurami i, pragnę przeprosić wszystkich, którym z braku czasu nie odpisywałam w ostatnich dniach, a także tym, którym nie odpiszę w następujących dniach ! Myślami będę z Wami zapewniam ! Pozdrawiam Was wszystkich !!! Zabol
Ucałuj ode mnie kangura w nos, koalę w "czekoladowe oczko" i z aborygenami(?) wypij piwko za nasze zdrówko. P.S. Weź wodę ze sobą i widerko , bo tam susza!!! ... no bo jak Berti będzie Cię brał na spacery... Janek
zabciu kumkowata wypoczywaj milo zbierz wor nowych wrazen i uwazaj bys Tam nie wyschla na wiorek (pamietasz ten wierszyk o zabie co sie na proszek wysuszyla??) Wiec wez to wiaderko jak Janek radzi- tak na wszelki... hihi no i "pozabuj" troszke w tamtej kuchni a i moze wina poprobujesz i sie wrazeniami podzielisz- -australijskie winka nie sa zle
Nie bardzo wiem, gdzie wpisać pożegnanie z Wami na jakiś czas, więc wpisuję w powitalni licząc na to, że wszyscy znajomi tu zaglądają !
Wyjeżdżam na tydzień-półtora na wywczasy z kangurami i, pragnę przeprosić wszystkich, którym z braku czasu nie odpisywałam w ostatnich dniach, a także tym, którym nie odpiszę w następujących dniach ! Myślami będę z Wami zapewniam ! Pozdrawiam Was wszystkich !!! Zabol
Zabki - bawcie
się dobrze !!
Pozdrowienia dla "kangurów" i Bertusa :))
Miłego wypoczynku i czekamy na zdjęcia :)
No to nie pozostaje nam nic innego jak życzyć Ci udanego wypoczynku:)
Cudownego wypoczynku!!!
Udanego wypoczynku
Żaba! A u Bertusa kompa nie ma?
Wspaniałego wypoczynku!!
Ucałuj ode mnie kangura w nos, koalę w "czekoladowe oczko" i z aborygenami(?) wypij piwko za nasze zdrówko.
... no bo jak Berti będzie Cię brał na spacery

...

P.S.
Weź wodę ze sobą i widerko , bo tam susza!!!
Janek
Baw się zdrowo...
J.
Miłego wypoczynku i wracaj jak najszybciej Sylwkowa
zabciu kumkowata wypoczywaj milo zbierz wor nowych wrazen i uwazaj bys Tam nie wyschla na wiorek (pamietasz ten wierszyk o zabie co sie na proszek wysuszyla??) Wiec wez to wiaderko jak Janek radzi- tak na wszelki... hihi no i "pozabuj" troszke w tamtej kuchni a i moze wina poprobujesz i sie wrazeniami podzielisz- -australijskie winka nie sa zle