I jak po wirtualnym ciastku? zapewniam , ze smakuje jak na zdjeciu zalaczone!!! Swoja droga, czy nie sterujemy gdzies w kraine wirtualnych restauracji: wyobraz sobie wesele: goscie siedzia przy stole, zamiast talerzy maja przed soba monitory, na ktorych coraz pokazuja sie wykwintne dania... kazdy ma tylko swoja serwetke aby mial czym wycierac sline... i wspaniale wyniki morfologiczne... hmmm hmmmm tylko jak z toastem za pare mloda?? no przynajmniej nikt sie nie na%-tuje za bardzo a kazdy moze wracac swoim samochodem.... Mlodzi wracaja do domu a tu czeka na nich gora wirtualnych prezentow i wirtualna noc poslubna ... hihihiihi kurcze, moze mi cos wczoraj zaszkodzilo???? no to trzeba wszystko wezykiem podkreslic!!!!
Dziś Glumanda z miasta Stwosza Ma od męża róż kosz (nie kosza). Ile to już lat po ślubie? - powiedz stary, bo się gubię! Powiedział – na uszko, więc ja: sza!
Gwiazdko miła, niechaj gwiazdka pomyślności w Twoim gniazdku zawsze gości.
Dominika z Gdańska miasta miesza dziś przeróżne ciasta Uczta wielka się szykuje mąż jej wiernie asystuje. Boć kochana to niewiasta!
Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem.
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie !
Wszystkiego najlepszego dla naszych trzech par młodych - życzy Anya
I jeszcze ja,spóznione ale szczere Dla Was zyczenia Glumandziu,Sealand,Gwiazdko. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, dużo milości i szczęścia -zyczy ata
Glumandziu . sealand1 i gwiazdko : dla Was jak i Waszych ślubnych "połówek"

wszystkiego najlepszego życzy Elek !!
Dziewczyny , wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych Bliskich !
No i miłych obchodów ...... ;))))))
Glumanda,Sealand1 i Gwiazdka wszystkiego najlepszego dla was i waszych mężów,oby jak najwięcej świętowania razem.
Dziekuje bardzo!!!! zapraszam wszystkich na ciasto i kawe!! jestescie kochani!!
To chociaż podaj przepis na to ciasto ;)))))))
Kawę już piję :))))
http://wielkiezarcie.com/przepis16663.html
Chcialas przepis? oto on, prosze!
ale po co, kiedy ja w goscine prosze?
Milego dnia! zyczy Glumanda
Wirtualnie biegnę w gościnę ;))))))
A jak podałaś przepis , to mam jeszcze większą motywację ;))))))) Co za zdjęcia .... Mmmmmmm
I jak po wirtualnym ciastku? zapewniam , ze smakuje jak na zdjeciu zalaczone!!! Swoja droga, czy nie sterujemy gdzies w kraine wirtualnych restauracji: wyobraz sobie wesele: goscie siedzia przy stole, zamiast talerzy maja przed soba monitory, na ktorych coraz pokazuja sie wykwintne dania... kazdy ma tylko swoja serwetke aby mial czym wycierac sline... i wspaniale wyniki morfologiczne... hmmm hmmmm tylko jak z toastem za pare mloda?? no przynajmniej nikt sie nie na%-tuje za bardzo a kazdy moze wracac swoim samochodem.... Mlodzi wracaja do domu a tu czeka na nich gora wirtualnych prezentow i wirtualna noc poslubna ... hihihiihi
kurcze, moze mi cos wczoraj zaszkodzilo???? no to trzeba wszystko wezykiem podkreslic!!!!
Wszystkiego naj naj na dalsze lata
Dziś Glumanda z miasta Stwosza
Ma od męża róż kosz (nie kosza).
Ile to już lat po ślubie?
- powiedz stary, bo się gubię!
Powiedział – na uszko, więc ja: sza!
Gwiazdko miła,
niechaj gwiazdka pomyślności
w Twoim gniazdku zawsze gości.
Dominika z Gdańska miasta
miesza dziś przeróżne ciasta
Uczta wielka się szykuje
mąż jej wiernie asystuje.
Boć kochana to niewiasta!
Bądźcie szczęśliwi !
Ach malinko ukochana
rymowalas dzisiaj z rana
tak sie tego milo slucha,
bo to wpada wprost do ucha!!
Dzieki dzieki Glumanda
Nie moglam przyjść z bukietem róż by złożyć Ci życzenia.Lecz pragnę by spełniły się ; Najskrytsze Twe marzenia
Ode mnie rownierz, wszystkiego najlepszego
Wielkie dzięki za przemiłe życzenia i śliczny wierszyk...
wszystkiego dobrego na następne lata
Dóżo zdrówka i słodyczy ifasia Wam życzy!!!
Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem.
Wszystkim sto lat i duzo usmiechu na twarzy zyczy anna65 z rodzina.

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie !
Wszystkiego najlepszego dla naszych trzech par młodych - życzy Anya
Bardzo, bardzo wszystkim jeszcze raz dziekuje!!! Bylo starsznie milo dostac tyle zyczen!!!!
Wszystkiego najlepszego!
I jeszcze ja,spóznione ale szczere Dla Was zyczenia Glumandziu,Sealand,Gwiazdko.

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, dużo milości i szczęścia -zyczy ata