Witam wszystkich serdecznie! uciekam na chwile od swoich obowizkw i dopadla jak kafejk:) pracuje sobie tutaj, jest rzn9e raz lepiej raz gorzej, kokoskw niedaja ale oglni mona przeyc, odrazu przepraszam za te b€dy ale ta klawiatura jest jqka nietegesik. Minelo dopiero 1,5 miesiaca a ja czuje jak by to juz bylo 1,5 roku :((( Brakuje mi Was i "naszej " stronki. Pozdrawiam i do szybkiego... grzeje grzeje grzeje :((( papapap bunia.
Buniu...:))))..nam też Ciebie brakuje!!!! Wracaj do nas.... a narazie ...baw się ...zwiedzaj....i zdięcia nam rób:))))) I tradycyjnie z TOBĄ zatańczę!!!!pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie! uciekam na chwile od swoich obowizkw i dopadla jak kafejk:)
pracuje sobie tutaj, jest rzn9e raz lepiej raz gorzej, kokoskw niedaja ale oglni mona przeyc, odrazu przepraszam za te b€dy ale ta klawiatura jest jqka nietegesik. Minelo dopiero 1,5 miesiaca a ja czuje jak by to juz bylo 1,5 roku :(((
Brakuje mi Was i "naszej " stronki.
Pozdrawiam i do szybkiego...
grzeje grzeje grzeje :(((
papapap bunia.
Buniu ! witaj pozdrawiam Cie cieplutko , choć u na splucha , Trzymaj sie , bądz twarda i wytrwaj całusy i gorące uściski alga
buniu wytrzymaj! A gdzie Cie to tak "wywialo"?
trzymaj się dzielnie!!!!
Buniu miła , też Cię tu brakuje .
Może opowiesz chociaż , gdzie jesteś ... jakieś zdjęcia moze ???
Pozdrawiam ;))))))
Buniu bądź dzielna nie poddawaj się i cały czas myśl że jesteśmy z toba a zobaczysz jak szybko minie ci tam czas.
Buniu...:))))..nam też Ciebie brakuje!!!! Wracaj do nas.... a narazie ...baw się ...zwiedzaj....i zdięcia nam rób:)))))
pozdrawiam
I tradycyjnie z TOBĄ zatańczę!!!!
Buniu --- cieszę się ,że znalazłaś chwilkę , aby do nas napisać !! :))

.
!!
Myślę ,że dasz sobie świetnie radę i mimo wszystko wrócisz do nas szczęśliwa !!
Również Ciebie pozdrawiam serdecznie
Wracaj do nas , bo i nam Ciebie brakuje
Słoneczko - pracuj, odpoczywaj i zwiedzaj a nawet nie zorientujesz się, kiedy zleci Ci czas i znów będziesz z nami. Z pozdrowieniami i uściskami.