Witam wszystkich użytkowników! Właściwie na stronke zaglądam już od dawna i skorzystałam nawet z kilku zamieszczonych tu przepisów, dopiero dziś jednak zdecydowałam się zalogować. Stwierdziłam,że na początku wypadałoby się przywitać, co też właśnie czynię :D Pozdrawiam wszystkich cieplutko i po cichu liczę,że dobrze nam tu będzie razem!!!!!!!! :)
Hmmmmm! Kajzerko! takie smaczne imie, musisz uwazac bo chyba Cie zjem dzis na sniadanie z moim nowym dzemkiem!!! Milego spedzania czasu w naszej wielkiej kuchni!! zyczy Glumanda
Witam wszystkich użytkowników!
Właściwie na stronke zaglądam już od dawna i skorzystałam nawet z kilku zamieszczonych tu przepisów, dopiero dziś jednak zdecydowałam się zalogować. Stwierdziłam,że na początku wypadałoby się przywitać, co też właśnie czynię :D Pozdrawiam wszystkich cieplutko i po cichu liczę,że dobrze nam tu będzie razem!!!!!!!! :)
Witaj zalogowana Kajzerko :))))))
Będzie nie tylko dobrze, ale jeszcze i smacznie ....
WITAJ!!!
Witaj i gotuj razem z nami
Hej, hej - Kajzerko!! Witam cieplutko !
Kajzerko - witam Ciebie smacznie

i zyczę udanego gotowania
i wspaniałych wypieków
oraz dobrej z nami zabawy !!
Witam wsrod zarlokow. Napewno nie bedzie ci sie tu nudzic.
Hmmmmm! Kajzerko! takie smaczne imie, musisz uwazac bo chyba Cie zjem dzis na sniadanie z moim nowym dzemkiem!!! Milego spedzania czasu w naszej wielkiej kuchni!! zyczy Glumanda
Kajzerko- Witam Cię w naszej kuchni
Witaj Kajzerka
Witaj i czuj się jak u siebie
Baaaardzo dziękuję za miłe i serdeczne przyjęcie :)
Glumanda-trzymaj ręce przy sobie... ;)
Przepraszam ale za pozno przeczytalam twoj odpis.... slyszysz jeszcze, chyba Ci ucho odgryzlam!!!
Na Wielkim Żarciu do chwili obecnej nie praktykowaliśmy pożerania Użytkowników . Kolejne tabu przełamane ...
WITAM I POZDRAWIAM.

POLA.
Witaj, nie licz po cichutku, nie da rady. Trzeba głośno, po jakimś czasie oczywiście:

1 kg ...2kg ....3 kg ...4kg... ...........przybyło
Janek
Witaj!! i ja spieszę przywitać Cię wśród uzależnionych żarłoków
,mniam... - ata