Mam na imię Alicja, na stronę WŻ trafiłam całkowicie przypadkowo i jestem pod ogromnym wrażeniem. To jest strona, której szukałam!!! Mnóstwo tu świetnych, a co najważniejsze sprawdzonych przepisów i osób zawsze służących pomocą. Kilka przepisów już wypróbowałam i zaskoczyłam gości. Wiekie dzięki!!!!! Nie przywitałam się wcześniej, bo na Powitalnię trafiłam dopiero dzisiaj.
Mam na imię Alicja, na stronę WŻ trafiłam całkowicie przypadkowo i jestem pod ogromnym wrażeniem. To jest strona, której szukałam!!! Mnóstwo tu świetnych, a co najważniejsze sprawdzonych przepisów i osób
zawsze służących pomocą. Kilka przepisów już wypróbowałam i zaskoczyłam gości. Wiekie dzięki!!!!! Nie przywitałam się wcześniej, bo na Powitalnię trafiłam dopiero dzisiaj.
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;)))
A skoro trafiłaś już do Powitalni , to mam nadzieję , że trafisz i do innych częsci Forum ...
Witaj, ja też jestem Alicja. Bardzo mi się tu podoba, ciekawa i miła stronka. No i świat przepisów !!!
Witaj witaj i gotuj razem z nami
Witaj Alicjo wśród uzależnionych !!

Miłego buszowania po WŻecie !!
A i życzę dobrej z nami zabawy !!
Witam wsrod nas, wielkich zarlokow, zycze owocnej wspolpracy i milej zabawy na WZ :-)
Witaj serdecznie!!! milego spedzania czasu w naszej duzej kuchni!
Witaj i czuj sie u nas dobrze
Baaaaaaaardzo dziękuję za serdeczne powitanie. Elek już jestem uzależniona od WŻ
Witaj,
.
Janek
Tutaj ............................. nie można sie
nie uzależnić
!!
.........................................
Pozdrawiam uzależniająco !! Elek
CZEŚĆ. witam i pozdrawiam Cię ,tu jest świetnie bo ludzie są wspaniali ,życzliwi a co niekórzy z jakim poczuciem chumoru. i oto chodzi . <papa> POLA
Cześć! Witaj w naszej kuchni
WITAJ SERDECZNIE I CZUJ SIE JAK NAJLEPIEJ
Witam! wśród uzależnionych żarłowków
mniam... - ata
Dziękuję za tak miłe powitanie. Każdego dnia jestem z Wami, hihihihiiiiii......
...bo bardzo mi się tu spodobało