Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

witam serdecznie wszystkich nowych

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-08 11:50:26

witam serdecznie wszystkich nowych i niewitanych. Fajnie, ze jest nas coraz wiecej...Milego gotowania i swietnych pomyslow zyczy wszystkim starym i nowym zarlowiczom Dorota zza plota. A nie zapomnijcie zajrzec tez do szkoly gotowania albo uwiecznijcie sie w naszym "tworczym kaciku" (w artykulach)...

• Autor: ola Data: 2006-08-08 12:38:21

Witaj Dorotko ja jestem nowym uzytkownikiem gdzies tak okolo pol roku ale z przepisow korzystam juz chyba z rok a moze dluzej

• Autor: ola Data: 2006-08-08 12:41:35

Jestem naprawde pod wrazeniem tej stronki,  jeżeli chodzi o forum to jestem jakas nieśmiala ...............

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-08 12:49:39

ola nas sie nie boj...u nas sa wszystkie smaki jak i charaktery od lagodnych po ostre jak chili. Ale nic to bo dlatego forum jest takie ciekawe i po prostu ludzkie.Jak w przepisach- dla kazdego cos dobrego!

• Autor: freez5 Data: 2006-08-08 23:29:01

Ja jestem bardzo nowa, a właściwie zarejestrowana Dodałam kilka przepisów, ale nie wiem dlaczego nie są wogóle komentowane, choć widziało je już naprawdę sporo osób. Może jakaś mała podpowiedź od "wyjadaczki" co robić, aby ktoś komentował moje przepisy??
    Pozdrawiam

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-09 09:59:00

nic sie nie martw, to tak jest: Wiele osob czyta przegladajac czyli niekoniecznie wykorzystuje, inni wybieraja przepis, korzystaja i zapominaja wpisac komentarz...Najtrudniej jest "zdobyc" pierwszy komentarz. Nie kazdy tez chce pisac jako pierwszy. No i zdjecie moze troche pomoc. Ale tak w ogole jest zupelnie normalnym ze niektore przepisy maja duzo komentarzy a inne wcale. Tym sie nie zniechecaj- predzej czy pozniej ktos sie odwazy...Pozdrawiam serdecznie

• Autor: Janek Data: 2006-08-09 11:10:42

Oj, "mała" , widzisz ...trzeba "odczekać". Zobacz, ile przepisów nie ma komentarzy i to od dawna "wiszą na tablicy".
    Co robić(?) nic, czekać. Brak komentarzy nie oznacza braku zainteresowania. Patrz czy jest "czytany", jeżeli tak ...to już bardzo dużo(!)
    Pozdrawaiam...( i nie smuć się).
    Janek
    P.S.
    Szkoda że jesteś "utajniona"..masz moje "dane",
    spróbuj na GG...

• Autor: elo Data: 2006-08-10 09:21:42

Dużo świeżo wstawionych przepisów jest już tutaj w książce kucharskiej, czasami pod inną nazwą i chyba dlatego nie ma komentarzy.Pozdrówki

• Autor: Janek Data: 2006-08-09 11:04:42

Nie bój sięJanek

• Autor: freez5 Data: 2006-08-15 22:11:41

Jesteście bardzo mili...
    Na pewno nie będę zniechęcała się brakiem komentarzy, bo widzę, że jednak zainteresowanie przepisami jest.
    Może brak komentarzy jest dlatego, że podawane przeze mnie potrawy są niecodzienne i raczej trzeba mieć czas i okazję, aby je przygotować.
    Dziękuję wwszystkim za poradę i Pozdrawiam :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu