Forum

Gawędy o jedzeniu

to już chyba było

• Autor: miauka Data: 2006-08-08 13:31:27

....ale nie mogę znależć. Chyba eNka poruszała temat zdjęć w przepisie. Czasem autor przepisu nie zamieszcza zdjęć z różnych powodów (brak aparatu choćby) ale żarłoki zrobią danie i pstrykają zdjęcia i zamieszczają w komentarzu. Nie ma jednak ikonki zdjęcia przy tytule przepisu jeśli nie zamieścił go autor, a czasami zachęca ta ikonka by zajrzeć. Czy nie może pokazywać taka ikonka ale np. w innym kolorze, żeby wiadomo było, że zdjęcie jest w komentarzach?

• Autor: Glumanda Data: 2006-08-08 15:07:39

Popieram! zawsze to oko moze sie nacieszyc i wyobraznia co do przepisu, rusza na calosc!

• Autor: Elek Data: 2006-08-08 22:14:07

A i ja z Wami sztamę w tym temacie trzymam :))

• Autor: anya Data: 2006-08-09 00:54:46

O! i ja się przyłączam. Lubię oglądać fotki ze smakołykami

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-09 18:05:57

Pomysl swietny tylko...jak to zrobic? tzn kto bedzie sprawdzal do ktorego przepisu zdjecie dolozono w komentarzach. Albo gdzie maja meldowac ci co dolaczaja? Musialoby chyba jakos automatycznie sie wstawiac Ale jak wylaczyc z tego ikonki i temu podobne? No ja nie wiem . Ale moze Pampas albo bahus wiedza?

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-09 18:12:29

No i jeszcze jedno. Czy moznaby jakos edycje komentarza przy przepisie zalatwic bac umozliwic? Kurcze ostatnio mam malo czasu pisze tak z doskoku i ...no wlasnie bledy sie wkradaja . Pozdrawiam serdecznie wszystkich moderatorow dobrej woli w tej kwestii

Przejdź do pełnej wersji serwisu