Ja chciałam wszytkich powitać, trafiłam tutaj sama nawet nie wiem jak. Właściwie dopiero zaczynam uczyć się gotować, ale mam nadzieję, że to się stanie w dużej mierze moim hobby. Mam dopiero, a może i aż 19 lat od dzisiaj biore się ostro za gotowanie, jak tylko mam mnie do kuchni dopuści. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będzie nam się wszytkim miło "współpracowało" korzystając ze swoich przepisów.
Ja bym Cię zawsze wpuszczała!Fajnie,że masz taki zapał. O dziwo mój zbuntowany syn też się garnie do pitraszenia (do nauki,tudzież pracy niestety nie...)
No aj moze teraz mam w wakacje taki zapaał, ale tylko ajk sie zaczną studia.. A zwłaszcza ze pierwszy rok przede mną to juz chyba tak fajnie nie bedzie z gotowaniem... Pozdrawiam
Ja chciałam wszytkich powitać, trafiłam tutaj sama nawet nie wiem jak. Właściwie dopiero zaczynam uczyć się gotować, ale mam nadzieję, że to się stanie w dużej mierze moim hobby. Mam dopiero, a może i aż 19 lat od dzisiaj biore się ostro za gotowanie, jak tylko mam mnie do kuchni dopuści. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będzie nam się wszytkim miło "współpracowało" korzystając ze swoich przepisów.
Ina
Witaj Ina ;))))) czuj się jak u siebie w kuchni !
Dzięki :-)
Witaj i gotuj razem z nami
Witaj wśród nas - i... baw się dobrze w kuchni :)))
Witam :)
Ja bym Cię zawsze wpuszczała!Fajnie,że masz taki zapał. O dziwo mój zbuntowany syn też się garnie do pitraszenia (do nauki,tudzież pracy niestety nie...)
No aj moze teraz mam w wakacje taki zapaał, ale tylko ajk sie zaczną studia.. A zwłaszcza ze pierwszy rok przede mną to juz chyba tak fajnie nie bedzie z gotowaniem...
Pozdrawiam
Witaj w najwiekszej internetowej rodzince kulinarnej
Witaj wsrod braci kucharskiej.
witaj ( rówieśniczko mojej córci ) :))
Witam smaczniutko wśród uzależnionej żarłocznej Rodzinki

Witam:)
Witaj w naszej wspólnej kuchni
Witaj !! Miło Cię poznać - ata