...,bo jak mniemam nie tylko ja jestem w tym gronie leworęczna, chciałabym złożyć życzonka wszystkiego najlepszego z okazji Międzynarodowego Dnia Ludzi Leworęcznych .
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich leworęcznych. Ja jestem leworęczna mój 11-letni syn też jest leworęczny , moja siostra i mój brat także ,mamy sporą rodzinkę leworęcznych .Pozdrawiam Wszystkich!! Dorota
...,bo jak mniemam nie tylko ja jestem w tym gronie leworęczna, chciałabym złożyć życzonka wszystkiego najlepszego z okazji Międzynarodowego Dnia Ludzi Leworęcznych .
hihihi a co powiesz na to? : ja jestem oburęczna , a poza tym wszystko naj wszystkim leworęcznym:))
I życzę wszystkiego naj... a większośc moich leworecznych znajomych jest uzdolniona manualnie jak Ty Wróbelku!
Nasz Wróbelek to istna skarbnica zdolności i pomysłowości !!
A ............. wszystkiego dobrego ...........dla wszystkich leworęcznych !!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich leworęcznych. Ja jestem leworęczna mój 11-letni syn też jest leworęczny , moja siostra i mój brat także ,mamy sporą rodzinkę leworęcznych .Pozdrawiam Wszystkich!!
Dorota
Bo tak faktycznie jest że ludzie leworęczni są uzdolnienie matematycznie, muzycznie lub własnie plastycznie. mamy też swoją stronkę leworęcnych:)