1. Porządni mężczyźni są brzydcy. 2. Przystojni mężczyźni nie są porządni. 3. Przystojni i porządni mężczyźni są homoseksualistami. 4. Przystojni, porządni i heteroseksualni mężczyźni są żonaci. 5. Mężczyźni, którzy nie są przystojni, lecz są porządni, nie mają zwykle pieniędzy. 6. Mężczyźni, którzy nie są tak bardzo przystojni, ale są porządni i mają pieniądze myślą, że kobiety pożądają ich tylko dla ich pieniędzy. 7. Przystojni mężczyźni bez pieniędzy oglądają się tylko za naszymi pieniędzmi. 8. Przystojni mężczyźni, którzy nie są tak porządni, ale jednak heteroseksualni, nie uważają nas za wystarczająco piękne, by się nami zainteresować. 9. Mężczyźni, którzy myślą, że jesteśmy piękne, którzy są przy tym heteroseksualni, porządni i mają pieniądze, są tchórzami. 10. Mężczyźni, którzy są przystojni, porządni, mają pieniądze, są heteroseksualni i wolni, są nieśmiali i nigdy nie robią pierwszego kroku. 11. Mężczyźni, którzy nie robią pierwszego kroku, automatycznie tracą zainteresowanie nami w momencie, gdy przejmujemy inicjatywę. 12. Nie traktujcie powyższego zbyt serio, lecz jako przyczynek do dyskusji na temat mężczyzn. Bo może prawda jest zupełnie inna, albo też leży pośrodku...
Myślałem potraktowac to z humorem. Twoja wypowiedź bez przymrużenia oka ...Miłe to, nie powiem. O Was nawet już szkoda mówić, ..." przynajmniejwedług mojej opini..." Bez buziaków.. Janek
Wiesz co Janku mi sie zdaje, ze to jest tak: sa Faceci i sa Mezczyzni Tak jak Baby (moze Jagi) i Kobiety. Niestety, czesto spotyka sie tych pierwszych/sze ale warto czekac na tych drugich bo chodza i takie Skarby po swiecie prawda? Pozdrawiam
1. Porządni mężczyźni są brzydcy.
2. Przystojni mężczyźni nie są porządni.
3. Przystojni i porządni mężczyźni są homoseksualistami.
4. Przystojni, porządni i heteroseksualni mężczyźni są żonaci.
5. Mężczyźni, którzy nie są przystojni, lecz są porządni, nie mają zwykle
pieniędzy.
6. Mężczyźni, którzy nie są tak bardzo przystojni, ale są porządni i mają
pieniądze myślą, że kobiety pożądają ich tylko dla ich pieniędzy.
7. Przystojni mężczyźni bez pieniędzy oglądają się tylko za naszymi pieniędzmi.
8. Przystojni mężczyźni, którzy nie są tak porządni, ale jednak
heteroseksualni, nie uważają nas za wystarczająco piękne, by się nami
zainteresować.
9. Mężczyźni, którzy myślą, że jesteśmy piękne, którzy są przy tym
heteroseksualni, porządni i mają pieniądze, są tchórzami.
10. Mężczyźni, którzy są przystojni, porządni, mają pieniądze, są
heteroseksualni i wolni, są nieśmiali i nigdy nie robią pierwszego kroku.
11. Mężczyźni, którzy nie robią pierwszego kroku, automatycznie tracą
zainteresowanie nami w momencie, gdy przejmujemy inicjatywę.
12. Nie traktujcie powyższego zbyt serio, lecz jako przyczynek do dyskusji na
temat mężczyzn. Bo może prawda jest zupełnie inna, albo też leży pośrodku...
Swietne, szkoda tylko ze prawdziwe !!!!!!, przynajmniej wedlug mojej opinii, Buziaki,
Myślałem potraktowac to z humorem. Twoja wypowiedź bez przymrużenia oka ...Miłe to, nie powiem. O Was nawet już szkoda mówić, ..." przynajmniej według mojej opini..." Bez buziaków..
Janek
Janku, podejdź do tego z uśmiechem. Doświadczenie i życie potwierdza te obserwacje (niestety) Pozdrawiam
J.
Wiesz co Janku mi sie zdaje, ze to jest tak: sa Faceci i sa Mezczyzni Tak jak Baby (moze Jagi
) i Kobiety. Niestety, czesto spotyka sie tych pierwszych/sze ale warto czekac na tych drugich bo chodza i takie Skarby po swiecie prawda? Pozdrawiam
Janek