Forum

Galeria

Tort kwiatuszek

• Autor: asiaff Data: 2006-08-14 23:49:13

Dzisiaj zrobiłam tort dla córki,reszta jej rodzeństwa mi pomagała.Wyszło nie tak jak zamierzałam bo przy tylu pomocnikach nie było to możliwe.Troche masy cukrowej podkradali i połykali w szybkim tępie,ale teraz cieszą cię że robiliśmy razem ten tort.Wyszedł troche dziwny,ma pełno niedociągnięć.Ale jak na pierwszy raz to i tak nam chyba dobrze wyszedł,tylko zdjęcia złej jakości mam

• Autor: mlena Data: 2006-08-15 00:51:42

Torcik jest sliczny gratuluje i pozdrawiam . Magdalena

• Autor: gosia5982 Data: 2006-08-15 08:54:37

Śliczny tort, gratuluję pomysłu.Te małe niedociągnięcia są naprawde mało ważne, liczy sie to,  że robiłaś go z serca i pomagały Ci inne dzieci.Pozdrawiam Gosia.

• Autor: Elek Data: 2006-08-15 08:50:17

Asiaff - tort jest fajniasty
    - A dla Ciebbie i Twoich pociech :

• Autor: Wróbelek Data: 2006-08-15 12:14:11

Torcik prześliczny, a niedociągnięciami nie ma sięco przejmować. Ważne żę miałaś z dziećmi napewno niezła zabawę przy jego wykonaniu:)

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-15 18:11:51

Jest wlasnie taki "dzieciecy"dokladnie taki jak powinien byc dla mlodocianej Jubilatki! Sliczny, a ze wspolnie robiony bedzie jeszcze lepiej wszystkim smakowal. Moze tak podasz przepis Kochana? No i Coreczce wszystkiego najlepszego, zdrowka i usmiechu i morza milosci (w co nie watpie ze juz posiada - przy takim torcie) Pozdrowienia dla calej Rodzinki i brawa dla Cukiernikow!

• Autor: asiaff Data: 2006-08-15 22:50:06

Biszkopt miałam zrobiony z 4 jaj,zostało mi kremu z ciasta toffi autorstwa rulon.A góre tortu pokryłam masą cukrową skolopendry i wyszedł taki torcik który zaraz zniknął.Najbardziej podobał się dziecią które przyszły na urodziny córki a o to zdjęcie już z urodzin

• Autor: ABA Data: 2006-08-16 23:38:41

Tort jest piękny. O jakich niedociągnięciach piszesz?  Ja żadnych nie widzę. Gdybym w sklepie taki widziała to od razu bym kupiła.
    Ze zdjęcia widzę radosny tort i wyobrażam sobie też roześmiane buźki dzieci, które pomagały przybrać to ciacho.
    ABA

• Autor: anya Data: 2006-08-16 23:57:11

Torcik kwiatuszek dla Twojego małego Kwiatuszka! Wszystkiego słodkiego dla córci.
    Była napewno bardzo dumna z tortu, który przygotowali jej Mama i rodzeństwo. Jest bardzo ładny.
    Pozdrawiam - Anya

• Autor: inka21 Data: 2006-08-17 15:50:28

nie narzekaj -tort jest piękny i pomysłowy, a poza tym wszystkiego najlepszego dla solenizanta

Przejdź do pełnej wersji serwisu