Dzisiaj zrobiłam tort dla córki,reszta jej rodzeństwa mi pomagała.Wyszło nie tak jak zamierzałam bo przy tylu pomocnikach nie było to możliwe.Troche masy cukrowej podkradali i połykali w szybkim tępie,ale teraz cieszą cię że robiliśmy razem ten tort.Wyszedł troche dziwny,ma pełno niedociągnięć.Ale jak na pierwszy raz to i tak nam chyba dobrze wyszedł,tylko zdjęcia złej jakości mam
Śliczny tort, gratuluję pomysłu.Te małe niedociągnięcia są naprawde mało ważne, liczy sie to, że robiłaś go z serca i pomagały Ci inne dzieci.Pozdrawiam Gosia.
Jest wlasnie taki "dzieciecy"dokladnie taki jak powinien byc dla mlodocianej Jubilatki! Sliczny, a ze wspolnie robiony bedzie jeszcze lepiej wszystkim smakowal. Moze tak podasz przepis Kochana? No i Coreczce wszystkiego najlepszego, zdrowka i usmiechu i morza milosci (w co nie watpie ze juz posiada - przy takim torcie) Pozdrowienia dla calej Rodzinki i brawa dla Cukiernikow!
Biszkopt miałam zrobiony z 4 jaj,zostało mi kremu z ciasta toffi autorstwa rulon.A góre tortu pokryłam masą cukrową skolopendry i wyszedł taki torcik który zaraz zniknął.Najbardziej podobał się dziecią które przyszły na urodziny córki a o to zdjęcie już z urodzin
Tort jest piękny. O jakich niedociągnięciach piszesz? Ja żadnych nie widzę. Gdybym w sklepie taki widziała to od razu bym kupiła. Ze zdjęcia widzę radosny tort i wyobrażam sobie też roześmiane buźki dzieci, które pomagały przybrać to ciacho. ABA
Torcik kwiatuszek dla Twojego małego Kwiatuszka! Wszystkiego słodkiego dla córci. Była napewno bardzo dumna z tortu, który przygotowali jej Mama i rodzeństwo. Jest bardzo ładny. Pozdrawiam - Anya
Dzisiaj zrobiłam tort dla córki,reszta jej rodzeństwa mi pomagała.Wyszło nie tak jak zamierzałam bo przy tylu pomocnikach nie było to możliwe.Troche masy cukrowej podkradali i połykali w szybkim tępie,ale teraz cieszą cię że robiliśmy razem ten tort.Wyszedł troche dziwny,ma pełno niedociągnięć.Ale jak na pierwszy raz to i tak nam chyba dobrze wyszedł,tylko zdjęcia złej jakości mam
Torcik jest sliczny gratuluje i pozdrawiam . Magdalena
Śliczny tort, gratuluję pomysłu.Te małe niedociągnięcia są naprawde mało ważne, liczy sie to, że robiłaś go z serca i pomagały Ci inne dzieci.Pozdrawiam Gosia.
Asiaff - tort jest fajniasty
- A dla Ciebbie i Twoich pociech :
Torcik prześliczny, a niedociągnięciami nie ma sięco przejmować. Ważne żę miałaś z dziećmi napewno niezła zabawę przy jego wykonaniu:)
Jest wlasnie taki "dzieciecy"dokladnie taki jak powinien byc dla mlodocianej Jubilatki! Sliczny, a ze wspolnie robiony bedzie jeszcze lepiej wszystkim smakowal. Moze tak podasz przepis Kochana? No i Coreczce wszystkiego najlepszego, zdrowka i usmiechu i morza milosci (w co nie watpie ze juz posiada - przy takim torcie) Pozdrowienia dla calej Rodzinki i brawa dla Cukiernikow!
Biszkopt miałam zrobiony z 4 jaj,zostało mi kremu z ciasta toffi autorstwa rulon.A góre tortu pokryłam masą cukrową skolopendry i wyszedł taki torcik który zaraz zniknął.Najbardziej podobał się dziecią które przyszły na urodziny córki a o to zdjęcie już z urodzin
Tort jest piękny. O jakich niedociągnięciach piszesz? Ja żadnych nie widzę. Gdybym w sklepie taki widziała to od razu bym kupiła.
Ze zdjęcia widzę radosny tort i wyobrażam sobie też roześmiane buźki dzieci, które pomagały przybrać to ciacho.
ABA
Torcik kwiatuszek dla Twojego małego Kwiatuszka! Wszystkiego słodkiego dla córci.
Była napewno bardzo dumna z tortu, który przygotowali jej Mama i rodzeństwo. Jest bardzo ładny.
Pozdrawiam - Anya
nie narzekaj -tort jest piękny i pomysłowy, a poza tym wszystkiego najlepszego dla solenizanta