Ja smażę cukinię w cieście.Robię ciasto jak na naleśniki tylko trochę gęstsze. Do ciasta dodaję zmiażdzony czosnek, sól, pieprz lub wegetę, Maczam plastry w cieście i smażę na złoty kolor. Pyszne z ketchupem. Polecam. Młode cukinie nie obieram tylko kroję w cienkie plasterki.
Użytkownik bela48 napisał w wiadomości: > Ja smażę cukinię w cieście.Robię ciasto jak na naleśniki tylko trochę gęstsze. > Do ciasta dodaję zmiażdzony czosnek, sól, pieprz lub wegetę, Maczam plastry w > cieście i smażę na złoty kolor. Pyszne z ketchupem. Polecam. Młode cukinie > nie obieram tylko kroję w cienkie plasterki. Włąsnie jutro zrobie już myśle ze bedzie smaczne.
właśnie dzisiaj mogłam spobować twojego przepisu jest dobry ja dodać mogę tylko tyle ,że posoliłam każdy plasterek cukini przed zamaczaniem ciasta .Do ciasta dodalam nawet ziola nie przeszkadza a dodaje smaku POTRAWĘ POLECAM
kto zna jakikolwiek przpis
Zastępujesz bakłażany cukinią i już ! http://wielkiezarcie.com/przepis18897.html
Ja smażę cukinię w cieście.Robię ciasto jak na naleśniki tylko trochę gęstsze. Do ciasta dodaję zmiażdzony czosnek, sól, pieprz lub wegetę, Maczam plastry w cieście i smażę na złoty kolor. Pyszne z ketchupem. Polecam. Młode cukinie nie obieram tylko kroję w cienkie plasterki.
Bela super przepisik, muszę to zrobić pozdrawiam zosia
Użytkownik bela48 napisał w wiadomości:
> Ja smażę cukinię w cieście.Robię ciasto jak na naleśniki tylko trochę gęstsze.
> Do ciasta dodaję zmiażdzony czosnek, sól, pieprz lub wegetę, Maczam plastry w
> cieście i smażę na złoty kolor. Pyszne z ketchupem. Polecam. Młode cukinie
> nie obieram tylko kroję w cienkie plasterki.
Włąsnie jutro zrobie już myśle ze bedzie smaczne.
właśnie dzisiaj mogłam spobować twojego przepisu jest dobry ja dodać mogę tylko tyle ,że posoliłam każdy plasterek cukini przed zamaczaniem ciasta .Do ciasta dodalam nawet ziola nie przeszkadza a dodaje smaku POTRAWĘ POLECAM
Spojrzyj w moje przepisy na "Cukiniowy bigos szybki i smaczny" Glumanda