LAe piękny tort i jaki ładny chłopczyk:)). Sto lat Łukaszkowi, myślę że mały był zachwycony! Na cześć Łukaszka hip hip hurrrrrrrrrra!!!!!!!!
Dziękujemy, to bardzo miłe!!!!
przesliczny a o smaku? I mozna prosic o przepis? Wszystkiego najlepszego Lukaszkowi niech sie zdrowo chowa a i dla calej Rodzinki wszystkiego najlepszego! Dolaczam sie hip, hip Hurra...
Przepis zamiesciłam w ciastach pod nazwą tort waniliowo- kawowy. Życzę smacznego i dziękujemy za zyczenia!!!!
Tort bardzo ladny i napewno bardzo smaczny, a dla wspaniałego jubilata najlepsze życzenia. Pozdrowienia dla rodziców i Lukaszka
Jej jakie sliczne !!!!! gdzie można znaleźć takie teletubisie???? To ulubione misie Łukaszka!!!! Dziękujemy!
Wszystkiego najlepszego dla Łukaszka. Tort prześliczny i na pewno smaczniutki.
ŚLICZNY TORCIK!!!Wszystkiego Najleprzego dla Łukaszkaprosze o przepis, pozdrawiam!!
Przepis zamiesciłam w ciastach pod nazwą tort waniliowo-kawowy. Dziękujemy i pozdrawiamy!!!!
Ojej ale słodki , bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!!!
Śliczny torcik i dołączam się z życzeniami 100 lat dla Łukaszka i pozdrowienia dla rodzinki - ata
Rany gdzie wy znajdujecie takie sliczne obrazki?, to już chyba trzecie jakie dostaliśmy od was. Dziękujemy i pozdrwiamy!!!
Tort superancki - Bobas jeszcze bardziej superowy !! Wszystkiego najlepszego dla Łukaszka a Rodzince pozdrowienia ślę -Elek .
Poprostu śliczne, skąd takie śliczności mogę sobie ściągnąć? Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!
Proponuję pobuszować na tej stronce : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gify&lr=
najlepszego dla Małego i gratuluje wspaniałego tortu
Bardzo apetyczny! Mniam,mniam...i torcik i łukaszek,hi hi hi,STO LAT!
LAe piękny tort i jaki ładny chłopczyk:)). Sto lat Łukaszkowi, myślę że mały był zachwycony!
Na cześć Łukaszka hip hip hurrrrrrrrrra!!!!!!!!
Dziękujemy, to bardzo miłe!!!!
przesliczny a o smaku? I mozna prosic o przepis? Wszystkiego najlepszego Lukaszkowi niech sie zdrowo chowa a i dla calej Rodzinki wszystkiego najlepszego! Dolaczam sie hip, hip Hurra...
Przepis zamiesciłam w ciastach pod nazwą tort waniliowo- kawowy. Życzę smacznego i dziękujemy za zyczenia!!!!
Tort bardzo ladny i napewno bardzo smaczny, a dla wspaniałego jubilata najlepsze życzenia.
Pozdrowienia dla rodziców i Lukaszka
Jej jakie sliczne !!!!! gdzie można znaleźć takie teletubisie???? To ulubione misie Łukaszka!!!! Dziękujemy!
Wszystkiego najlepszego dla Łukaszka. Tort prześliczny i na pewno smaczniutki.
ŚLICZNY TORCIK!!!Wszystkiego Najleprzego dla Łukaszkaprosze o przepis, pozdrawiam!!
Przepis zamiesciłam w ciastach pod nazwą tort waniliowo-kawowy. Dziękujemy i pozdrawiamy!!!!
Ojej ale słodki , bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!!!
Śliczny torcik i dołączam się z życzeniami 100 lat dla Łukaszka i pozdrowienia dla rodzinki - ata
Rany gdzie wy znajdujecie takie sliczne obrazki?, to już chyba trzecie jakie dostaliśmy od was. Dziękujemy i pozdrwiamy!!!
Tort superancki - Bobas jeszcze bardziej superowy !!
Wszystkiego najlepszego dla Łukaszka a Rodzince pozdrowienia ślę -Elek .
Poprostu śliczne, skąd takie śliczności mogę sobie ściągnąć? Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!
Proponuję pobuszować na tej stronce : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gify&lr=
najlepszego dla Małego i gratuluje wspaniałego tortu
Bardzo apetyczny! Mniam,mniam...i torcik i łukaszek,hi hi hi,STO LAT!