Zmieniłam adres e- mailowy. Chciałam ten nowy adres wpisać w moich ustawieniach, ale przy próbie zapisania zmian wyświetlił mi się komunikat, że będzie wówczas potrzebna ponowna aktywacja konta. Co to znaczy? Czy utracę wówczas swoje przepisy i będę je musiała wpisywać od nowa? Proszę o wyjaśnienie. Dziękuję.
Ponieważ rezygnuję ze swojego poprzedniego e-maila chciałam go również zmienić tutaj. Jednakże otrzymuję komunikat:
Zmiana danych użytkownika Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/wz/login_new.php on line 244 Adres e-mail został zmieniony Użytkownik lemina wymaga ponownej aktywacji!
Na adres NOWY_ADRES wysłano wiadomość z instrukcjami, jak ponownie aktywować konto. Bez aktywacji konta logowanie nie będzie możliwe.
Mogę nadal się zalogować, a w profilu ciągle jest stary adres. Nie mogę go zmienić. Co muszę zrobić, aby w końcu zmienić adres?
Na miejscu, gdzie jest NOWY_ADRES jest normalnie mój nowy e-mail. Żadna aktywacja na nowe konto nie zostaje wysłana.
Zmieniłam adres e- mailowy. Chciałam ten nowy adres wpisać w moich ustawieniach, ale przy próbie zapisania zmian wyświetlił mi się komunikat, że będzie wówczas potrzebna ponowna aktywacja konta. Co to znaczy? Czy utracę wówczas swoje przepisy i będę je musiała wpisywać od nowa? Proszę o wyjaśnienie. Dziękuję.
Nic nie utracisz , spokojnie , po prostu na nowy adres przyjdzie mail aktywacyjny . Przepisy pozostaną bez zmian ;)))))
Dzięki, till :)))
Ponieważ rezygnuję ze swojego poprzedniego e-maila chciałam go również zmienić tutaj. Jednakże otrzymuję komunikat:
Zmiana danych użytkownika
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/wz/login_new.php on line 244
Adres e-mail został zmieniony
Użytkownik lemina wymaga ponownej aktywacji!
Na adres NOWY_ADRES wysłano wiadomość z instrukcjami, jak ponownie aktywować konto.
Bez aktywacji konta logowanie nie będzie możliwe.
Mogę nadal się zalogować, a w profilu ciągle jest stary adres. Nie mogę go zmienić. Co muszę zrobić, aby w końcu zmienić adres?
Na miejscu, gdzie jest NOWY_ADRES jest normalnie mój nowy e-mail. Żadna aktywacja na nowe konto nie zostaje wysłana.