Forum

Pomysł czy Problem?

Zmiana adresu e-mail

• Autor: Aleex Data: 2006-08-15 13:16:13

Zmieniłam adres e- mailowy. Chciałam ten nowy adres wpisać w moich ustawieniach, ale przy próbie zapisania zmian wyświetlił mi się komunikat, że będzie wówczas potrzebna ponowna aktywacja konta. Co to znaczy? Czy utracę wówczas swoje przepisy i będę je musiała wpisywać od nowa? Proszę o wyjaśnienie. Dziękuję.

• Autor: till Data: 2006-08-15 13:20:21

Nic nie utracisz , spokojnie , po prostu na nowy adres przyjdzie mail aktywacyjny . Przepisy pozostaną bez zmian ;)))))

• Autor: Aleex Data: 2006-08-15 13:54:28

Dzięki, till :)))

• Autor: lemina Data: 2008-03-09 10:18:33

Ponieważ rezygnuję ze swojego poprzedniego e-maila chciałam go również zmienić tutaj. Jednakże otrzymuję komunikat:

Zmiana danych użytkownika
    Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/wz/login_new.php on line 244
    Adres e-mail został zmieniony
    Użytkownik lemina wymaga ponownej aktywacji!

Na adres NOWY_ADRES wysłano wiadomość z instrukcjami, jak ponownie aktywować konto.
    Bez aktywacji konta logowanie nie będzie możliwe.

Mogę nadal się zalogować, a w profilu ciągle jest stary adres. Nie mogę go zmienić. Co muszę zrobić, aby w końcu zmienić adres?

Na miejscu, gdzie jest NOWY_ADRES jest normalnie mój nowy e-mail. Żadna aktywacja na nowe konto nie zostaje wysłana.

Przejdź do pełnej wersji serwisu