Chce podzielić się nowym przepisem w forum wypisuje odpowiednie pola i chcąc go "zapisac" po chwili wyskakuje napis "brak przepisu" nie rozumiem wszystkie notatki podalam...
Ja sama pröbowalam wpisac recepty chyba z 5 razy. Na komputerach sie naprawde nie znam to jest jedyna rzecz na co ten komputer uzywam. za kazdym razem mi wyskoczylo to samo, a jest ta procedura bardzo latwa jak dla mnie.
Chce podzielić się nowym przepisem w forum wypisuje odpowiednie pola i chcąc go "zapisac" po chwili wyskakuje napis "brak przepisu" nie rozumiem wszystkie notatki podalam...
Jak rozumiem chcesz dodać nowy przepis do swoich przepisów i po wypełnieniu wszystkich pól i okienek nie możesz go zapisać ?
Wlasnie .Wyskakuje mi na czerwono "brak przepisu"
Czy ktokolwiek inny ma taki problem?
Ja sama pröbowalam wpisac recepty chyba z 5 razy. Na komputerach sie naprawde nie znam to jest jedyna rzecz na co ten komputer uzywam. za kazdym razem mi wyskoczylo to samo, a jest ta procedura bardzo latwa jak dla mnie.
A kiedy się ten problem pojawił ?
Dzis po poludniu tak o 5
Mam to samo
Dobrze wiedziec a ja juz myslalam..... ze naprawde do komputera sie nie nadaje
Till i jak sprawa wygląda. przepraszam z gory jezeli denerwuje
Ja też mam taki sam problem od dzisiejszego popołudnia.
właśnie sprawdziłam u siebie i dołączam do moich poprzedniczek...-też mam to samo!!!!
WITAM
Ja tak samo wpisywałam przepis z kilka razy i wyskakuje mi napis BRAK PRZEPISU
nie wiem co robic??????
Sprawa w toku , poczekajcie
no to czekamy bo u mnie to samo od dzisiaj
No to klops.... jest dzis 17ty i nadal ten sam problem... Od rana probowałm dodać nowy przepis iciągle wyskakuje "brak przepisu"...co się dzieje?
Nastąpiła awaria, problem może być usunięty dopiero za ok tydzień, proszę o cierpliwość.
Bahus
Łączę sie w bólu spowodowanym brakiem mozliwości dodania przepisu
ale jest też plus-jak już wszystko będzie ok-wtedy dopiero posypią się nowe przepisy