OJEJ... SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ..MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE JESTEM ZASKOCZONA (MIMO, ŻE SAMA WPISAŁAM SIĘ NA LISTĘ) :-) PO PROSTU ZAPOMNIAŁAM.... WESZŁAM TUTAJ TYLKO POSZPERAĆ ZA ŁAKOCIAMI...I TAAAKA NIESPODZIANKA. JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
ponownie dziękuje za te kwiaty, torty...a nawet orkiestrę:-) super bardzo lubie tanczyć:-) Jeszcze raz wszystkich gorąco pozdrawiam i dziękuję, jesteście bardzo mili.... odczyłam całym sercem, że w tym dniu nie jestem sama:-) Dzięki
Dareczko z okazji ..dziestych urodzin dużo dużo słonka i uśmiechu na codzień, wspaniałych łakoci i tego czego sobie jeszcze życzysz pozdrawiam. Buziaki
dziękuję, po stokroć dziękuję...... to bardzo, bardzo miłe tym bardziej, że nigdy życzenia nie nadchodziły do mnie na drugi dzień... Jesteś szcześliwa, że tutaj trafiłam...wielkie dzięki:-) Pozdrawiam sedecznie wszystkich WŻ-arłocznych :-).
Najlepsze życzenia , Dareczka !
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - życzy Elek
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najllepszego
OJEJ... SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ..MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE JESTEM ZASKOCZONA (MIMO, ŻE SAMA WPISAŁAM SIĘ NA LISTĘ) :-) PO PROSTU ZAPOMNIAŁAM....
WESZŁAM TUTAJ TYLKO POSZPERAĆ ZA ŁAKOCIAMI...I TAAAKA NIESPODZIANKA. JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
100 lat 100 lat 100 lat
Wszystkiego najlepszego
ponownie dziękuje za te kwiaty, torty...a nawet orkiestrę:-) super bardzo lubie tanczyć:-) Jeszcze raz wszystkich gorąco pozdrawiam i dziękuję, jesteście bardzo mili.... odczyłam całym sercem, że w tym dniu nie jestem sama:-) Dzięki
Duzo duzo duzo zdrowka i duzo pomyslow na nowe potrawy :-))))))
Dareczko z okazji ..dziestych urodzin dużo dużo słonka i uśmiechu na codzień, wspaniałych łakoci i tego czego sobie jeszcze życzysz pozdrawiam. Buziaki
Wszystko o piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
Wszystkiego najpiękniejszego życzy anya
Dareczko droga-spóźnione ale szczere życzenia:radości,szczęścia i spełnienia marzeń
dziękuję, po stokroć dziękuję...... to bardzo, bardzo miłe tym bardziej, że nigdy życzenia nie nadchodziły do mnie na drugi dzień... Jesteś szcześliwa, że tutaj trafiłam...wielkie dzięki:-) Pozdrawiam sedecznie wszystkich WŻ-arłocznych :-).